Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
Hmm.. Ha az első mondatot nekem címezted, akkor erre csak annyit mondok, hogy régóta vásárolgatok kínából is különböző dolgokat, tisztában vagyok a szállítási idő-vám-áfa kontra magyar árak viszonylattal.
Mindíg próbálok keresni megbízhatóbb helyeket, és utánaolvasok, de ilyen típusú valós készletre vonatkozó kommentet nem láttam. Nem gondoltam hogy gyors lesz ez a vásárlás, de azt nem hittem, hogy egy készleten levőnek jelölt telefon vásárlása után több mint három héttel, még nem adják postára, sőt még nincs is készleten nekik. Megmondani sem tudják hogy mikorra szerzik be, helyette felajánlottak valami gagyi műanyag 6,5 collos tepsit, valamivel olcsóbban. Nem a legolcsóbb helyet kerestem, hanem egy megbízhatót, ezért valószínűleg a mini eu-raktáras lesz, a maga felárával.
Ha nem nekem jött, akkor bocs.Athoszka: Köszi ez lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest