Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
include777 #88368 üzenetére
5ezres kategóriával szinte mindegy, én itthon Sennheiser és BeyerDynamic nagy fejhallgatókkal próbáltam, 32 ohmos és 600 ohmos is van, a legolcsóbb volt 50e. De ez ugye egyéni ízlés kérdése is hogy mi tetszik neki.
Ráadásul én hangszerekkel előadott, énekhanggal kísért zenéket illetve klasszikus zenét is hallgatok, elektronikus vagy agyonkevergetett zenéknél is lehet hangzásbeli eltérés. Vannak olyan zenék amik bármilyen forrásból bármilyen fülessel szarul szólnak, pl. rengeteg DJ remixnek kritikán aluli a hangminősége.
A másik ami tönkreteszi a hangot, az az mp3, eredeti nagyfelbontású ogg/flac (nem mp3-ból visszakódolt) az odaver.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest