Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Most már hetek (hónapok?) óta olvasom az újra meg újra fellángoló elkeseredett GPS vitát.
Akkor én is hadd tegyem hozzá a véleményem:
1. Egyetértek azzal, hogy akinek kifejezetten navigációs eszközre van szüksége, az szerezzen be olyat.
2. De azzal is egyetértek, hogy itt OKOS telefonokról beszélgetünk, amelyeket úgy gyártanak és hirdetnek, hogy telefonáláson kívül más funkciókra is alkalmasak -- a többi között navigálásra. Ha pedig ezt hirdetik róluk, akkor tegyenek is eleget az állításnak!
3. Mint a gyakorlatban tapasztaljuk azonban, ez gyakran nem így van: a GPS-képes készülékek csak korlátozottan, néha úgy sem képesek a helymeghatározásra... Az is gyakorlati tapasztalat, hogy minél olcsóbb a telefon, annál nagyobb a veszélye, hogy nem jó a GPS vétele. (Ez nem abszolút szabály, de statisztikailag -- azt hiszem -- igazolható.)
4. Mi a megoldás?
Nem tudom. Én azt az utat választottam, hogy olyan -- MÉG MINDIG KÍNAI ÉS MÉG MINDIG KÉT KÁRTYÁS -- telefont vettem magamnak, amitől joggal várhatom el, hogy a GPS funkciója is tökéletes legyen. (Igaz, ez nagyon sok pénzembe került -- 400$ felett...)
Az előző telefonom is navigált (iNew V3), de valljuk be: nem volt az igazi...
A mostani Huawei Ascend P7 telómnál viszont ez egyszerűen nem kérdés: bekapcsolom BÁRMELYIK navi progit és AZONNAL van jel, amit stabilan meg is tart.
Ezt eddig egyik korábbi (pedig volt egy pár) sem tudta megközelíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Társasjáték topic
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Death Stranding Director s Cut
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő