- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #78284 üzenetére
Ad1: a véleményemet nem a "te egy barom vagy" kijelentéssel kezdtem, ahogy Te...
Ad2: a belekötés a Te szokásod, mivel minden készüléket egyből oltasz, ha nem "kongói"
Ad3: az én okfejtésem ténylegesen közelebb állt a valósághoz, mintsem egy x árú készüléket hasonlítsak egy 1.6x árúhoz...
Ad4: szerintem Rajtad kívül mindenki hülye, mert ezt észreveszi.. Persze Szerinted.Részemről téma lezárva, Te nem tudsz elsőre sem normális hangvételű ellenvéleményt írni, hanem csak vagdalkózol és megsértődsz az igazságon...
A fikázást már akkor megtetted, amikor 4 db 640*480-as tesztképet láttál a gizchina oldalon.
Szerintem nem kever senki senkivel, csak a Te szokásod ez itt errefelé, hogy látatlanban is mindenről mindent tudni vélsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest