Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jimmy5
üzenetére
Ilyenkor vissza tehetem az alapromot recovery módból, amit az
MTK DROID TOOLS elsőnek lementett és ZIP file-ba tömörített ?
Nem, mert az nem recovery-ből telepíthető ROM, hanem a rendszermentési fájlok összességének tömörített változata.
Attól hogy valami zip, még nem rakható fel recovery-ből. Erre nagyon oda kell figyelni.A needrom-on pedig azt irják hogy hivatalos frissítés van ott.
Sokszor van ilyen, aztán flashelés után jön a pofáraesés...Csak akkor azt nem értem hogy a scatter file miért nem nyeli be a flashtools ?
Hát ez lehet attól is, hogy nem jó a Flashtool verzió hozzá...
Mire gondolsz, amikor azt írod, hogy nem nyeli be a scattert a flashtool?Már említettem, hogy ha mégiscsak rá szeretnéd tenni a “hivatalos frissítést”, akkor én kizárólag a boot.img és system.img (android) flash-elését tarom szükségesnek.
Ha pedig nem akarja feltenni a flashtool, akkor ne erőltesd, főleg ha a mostanival nincs bajod!Amúgy remélem tanultál az esetből, és most már látod, hogy miért mondom naponta el, hogy legalább MTKDroidTools-os mentés legyen, _mielőtt_ bármit piszkálsz a rendszeren.
Persze a flashtool-on belül van módszer, amivel fel lehet erőszakolni, de azt inkább nem árulom el, ha nem baj.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest