Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Ezt a leirást már ajánlották a Hongmi fórumában is csak másik weboldalt linkelve:
[link]Ugyanezen képek vannak benne és erre reagáltam is hogy szépek a képek.
Most sem mondhatok mást.Igen.Szép képek.Viszont még mindig szeretnék látni MAGYAR felhasználótól sajátkezüleg készitett fényképeket,akkuidőről screenshotokat(ne adj isten esetleg egy akkuteszt progi),gps tesztprogiról screenshotot,meg amit úgy meglehet vizslatni,nézni,átrágni.
Na igérem erről többet már nem irok,mert már én unom magam,de ha nekem lenne Hongmim,már csak azért is dobnék fel képeket hogy befogjam a saját szám
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest