- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mi történik abban az esetben ha a rendelt telefon fennakad a vámon, és megkapom a felszólítást a vám és az áfa befizetésére, viszont ennek én már nem szeretnék eleget tenni, mert az úgy már nem igazán érné meg, sem anyagilag (pl. nagyságrendileg 45.000 Ft-os értéknél majd 15.000 Ft), sem esetleges későbbi garancia érvényesítésnél, ami a kínaiaknál nem egy könnyű eset, amit sajnos saját tapasztalat alapján is meg tudom erősíteni? Mi történik a telefonnal, és mi történik az árával amit kifizettem és milyen átfutási idővel?
Esetleg valami tippet is szívesen vennék, hogy honnan és milyen formában érdemes rendelni, hogy ne legyen fennakadás?
Én pl. tavaly júliusban rendeltem egy telefont a DHgate oldalról, ami kb. 2 hét elteltével meg is jött, viszont mivel voltak vele problémák augusztus végén visszaküldtem, és most dec.30-ra, 4 hónap elteltével sikerül visszarimánkodnom a pénzem, úgy hogy a számlámra is kerüljön. Igaz ebben nem az oldal hanem elsősorban az eladó volt a ludas, aki/akik vagy 150 levélváltás során próbálták 10 éves gyerek módjára megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, szöges ellentétben azzal amit a garanciális leírásban vállaltak. Furcsa gondolkodású emberek ezek a kínaiak, így úgy gondolom, hogy ilyenbe bárhonnan vásárolva belefuthat az ember. Egyébként az oldal maga megjelenésben, letisztultságban, átláthatóságban szerintem az itt a fórumban emlegetettekhez viszonyítva talán az egyik légbizalomkeltőbb, egész jó a fizetési metódusa, a folyamat nyomon követhetősége, és a Customer Service is egészen elfogadható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest