- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enerGee
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a dual-sim világában, új munkahely miatt lett 2 SIM kártyám és ezzel együtt 2 telefon, amit sürgősen le szeretnék váltani.
Körbenéztem informálódtam olvasgattam, de nem látom túl fényesnek a jövőt.
Mivel mindkettő káryát aktívan használom, fontos, hogy mindíg elérhető legyek. Szolgáltatás szektorban nem tehetem azt meg, hogy ha magán SIM-en beszélek, a meló SIM kikapcsoltat jelezzen, ergo dual standby kizárva...bár ennek a fogalmával is vannak keveredések (a lényeg annyi, ha beszélek, kijelezze ha hívnak, akármelyik SIM-ről is legyen szó és azt fel is lehessen veni rögtön).
Hardverileg minél erősebb, annál jobb, szoftver pedig legaláb Android 2.3.Ezek alapján jelenleg a Samsung S6802 az egyetlen szóba jöhető mobil, de galaxy ace vassal nem mondható valami erősnek manapság, és a dual active is úgy van megoldva, hogy saját költségen irányítja át a haívásokat egyikről a másikra...
Esetleg tudtok nekem egy lehetséges alternatívát mondani ezekkel a feltételekkel? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PR-Telecom
- OLED monitor topic
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest