Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
Látom szép vita lett a kérdésemről

klón nem klón ez van. Barátnőmnek tetszik a mérete és a designja is fehérbe. A telefonját viszont csak telefonálni, facebook, email , amire használja. Erre nem nagyon éri meg kiadni a plusz árat (nekünk). Nem vagánykodni kell, hanem használni
Hasonló 210-220$ -os áron nem is nagyon láttam jobb paraméterekkel rendelkező telefont (ettől még lehet). Viszont a kérdésem fő célpontja a fastcardtech volt mint oldal, mert magamnak is szemezek pár készülékkel és jó áron van náluk sok készülék, de itt sokan rosszvéleménnyel voltak róla. Fentebb volt ajánlva az aliexpress oldal, számomra ez se tűnt szimpatikusnak, de lehet csak én vagyok tul bizonytalan ezekkel az oldalakkal
Az elvárásom pedig csak annyi lenne, hogy jöjjön is meg minél hamarabb talán ez nem olyan nagyon nagy 
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hasonló 210-220$ -os áron nem is nagyon láttam jobb paraméterekkel rendelkező telefont (ettől még lehet). Viszont a kérdésem fő célpontja a fastcardtech volt mint oldal, mert magamnak is szemezek pár készülékkel és jó áron van náluk sok készülék, de itt sokan rosszvéleménnyel voltak róla. Fentebb volt ajánlva az aliexpress oldal, számomra ez se tűnt szimpatikusnak, de lehet csak én vagyok tul bizonytalan ezekkel az oldalakkal