- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
Látom szép vita lett a kérdésemről
klón nem klón ez van. Barátnőmnek tetszik a mérete és a designja is fehérbe. A telefonját viszont csak telefonálni, facebook, email , amire használja. Erre nem nagyon éri meg kiadni a plusz árat (nekünk). Nem vagánykodni kell, hanem használniHasonló 210-220$ -os áron nem is nagyon láttam jobb paraméterekkel rendelkező telefont (ettől még lehet). Viszont a kérdésem fő célpontja a fastcardtech volt mint oldal, mert magamnak is szemezek pár készülékkel és jó áron van náluk sok készülék, de itt sokan rosszvéleménnyel voltak róla. Fentebb volt ajánlva az aliexpress oldal, számomra ez se tűnt szimpatikusnak, de lehet csak én vagyok tul bizonytalan ezekkel az oldalakkal
Az elvárásom pedig csak annyi lenne, hogy jöjjön is meg minél hamarabb talán ez nem olyan nagyon nagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fotós kérdések órája
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest