- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- skoda12: Webshopos átbaszások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
A GPS beállítások (EPO, A-GPS) fellelhetőségével kapcsolatos előző hozzászólásokhoz egy adalék:
A jelenleg használt telefonom kb. a nyolcadik két kártyás és androidos, tehát némi praxisom már van... Nos, ez egy Alcatel One Touch SCRIBE HD (OT-8008D) és minden korábbi készülékemnél gyorsabban, biztosabban fog GPS jelet és tartja meg azt. Ez egy igazi pozitív meglepetés volt a telótól!
DE: noha a Beállítások menü "Helyzet elérése" pontjában ott van a szokásos három lehetőség (Saját helyzet elérése - GPS műholdak - A Google helyszolgáltatása), a GPS műholdak menüpontot CSAK ki- és bekapcsolni lehet, hiába nyomkodom a szöveget, mint az eddigi telefonjaimban, itt nem történik semmi.
Csakhogy ez engem nem zavar, mert, mint írtam, a műholdvétel amúgy tökéletes. (Most ellenőriztem: a három betűs progi 19 mp alatt talált 'kiváló' pontosságú jelet - 7 műholdat - úgy, hogy legutóbb kb. 2 hete kapcsoltam be.)
Ja és az op.rendszer 4.2.1
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest