- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bruni20V #36526 üzenetére
Garancia miatt kizárólag
(#36501) Bruni20V 2013-07-08 13:28:01
Volt itt már olyan, akinek annyira nagy hiba állt elő a készülékével, hogy vissza kellett küldeni kínába? Én egyedül ettől tartok csak. Bár az is igaz hogy az itthoni modellekre szóló garanciával is gyakran kitörölheti az ember, mert vagy nem csinálják meg rendesen vagy hónapokig eltart, sajnos tapasztalat.Te már eldöntötted ezt a kérdést szerintem, csak a "jólneveltséged" akarja, hogy itthon fizesd meg a szuperprofitot.
Na akkor egy kis saját okfejtés:
Én úgy vagyok vele, hogy 1 év múlva úgyis lecserélem. Itthon is általában 1-2 év garit adnak a telókra. Ha egy év múlva tönkre is megy, már megérte, mert fele/harmad ára az itthoninakSZERK: Vagy ha olyan vagy mint én, hogy van amikor fél év után cserélem, az is tökéletes, mert tmallboxon 2 év a gari, minidealen fél év, és fél év múlva is nagyon jó árban el tudod adni, mert fél év múlva sem fogják itthon ennyiért adni a négymagosokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest