- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Sziasztok!
Lassan ideje lenne lecserelni az oregecske Xperia X8-ast, es gondolkodom valami jobb minosegu kinai okoson, legyszi adjatok par tippetIgenyek:
- ket SIM kezelese: sokat vagyok kulfoldon, igy alapvetoen ugy hasznalnam, hogy itthon csak a magyar kartya mukodne (beszedre es netre egyarant), kulfoldon a magyar mellett a kulfoldi is mukodne (beszed a magyaron, a kulfoldin beszed + adatkapcsolat)
- 'normalis' meret, tehat nem barom nagy tepsi, az iphone4 az kb. az a meret amit el tudnek meg kepzelni
- hasznalhato sebesseg: nem vagyok teljesitmenymegszallott, de ha neha nekiallok jatszani valami jatekkal a wc-n, akkor azert jo lenne ha nem szaggatna
- ne legyen kinai gagyi: nem varok kis penzert Vertu minoseget, de ne utalkozva kelljen megfognom, legyen rendesen osszerakva
- autofokuszos kamera jo lenne, vaku nem feltetlen muszaj, de elony, elolapi kamera nem erdekel
- ne legyen nagyon draga - az utobbi 15 evben az osszes telefonomat 40ezer forintert vettem, ha megoldhato nem valtoztatnek ezen a szep hagyomanyon
amire gyakrabban hasznalnam:
- ebresztoora (tudom, nem egy nagy igeny, de erre hasznalom talan a leggyakrabban
)
- GPS navigacio
- radio- es egyeb zenehallgatas
- jatek a WC-n
- alkalmankent netezes, neha chatiranyba tudnatok lokni egy-ket tipussal amit erdemes lenne megneznem, illetve hogy mire figyeljek?
MOD: neztem pl. a Levono A820-at, ez tetszik, valami hasonlo erdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest