Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jena2
tag
Sziasztok a lenovo a 820 mennyire tud magyar lenni, mert olvastam az A789 fórumot, és sokan panaszkodnak hogy közel sem tökéletesen magyar, meg hogy a kínai naptárral is gond van.
Most egy sony xperia arc s-em van ahhoz képest ez visszalépés lenne átlagos felhasználhatóságban, nem romolok, nem játszom, a duáls sim is csak azért kellene mert a céges kártyámra nem lehet mobilnetet csinálni sehogy, és arra gondoltam hogy egy másik szolgáltatónál keresnék valami jó net csomagot és így meg tudnám oldani.
És az az A820ra is érvényes hogy úgy kell megrendelni hogy kifejezetten magyar legyen plusz pénzért?
Néztem még az alcatelt is, van egy haveromnak sima egy sim-es nagyon elégedett vele, mi a véleményetek róla? Hozzáteszem szeretem ha valami rendesen működik stabilan, és utálom bactatni hogy működjön.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- 3D nyomtatás
- Parfüm topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest