- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
válasz
fotosjani #27683 üzenetére
Félreértettél, pedig a zárójelben még utalást is teszek rá: 330/960-at úgy értettem, hogy már csak 330MB szabad RAM-ja van (azaz a logikád szerint 630/960 foglalt/max). Az antutu (available/total) sorrendben tünteti fel a szabad/max RAM-ot, azaz helyes sorrendben írtam. Te viszont másképp írod (foglalt/max), amivel nincs is gond, mert végeredményben ugyanarra gondolsz amire én.
#27680 vinibali: Az eddig látott antutu screenshot-okból az látszik, hogy igen ugyanannyi RAM-ot különítenek el a "videókártyának" FullHD esetén, HD-nál és qHD-nál is.
,,ne adj isten ha pl megy egy holo spirál élő háttér, az is ua memóriát kajázik?" -> Természetesen igen. Teljesen mindegy mekkora felbontáson futtatod az élő háttérképet vagy komolyabb játékot, a kernelbe égetett fix dedikált RAM érték miatt nem tud többet lefoglalni magának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest