- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
justaview #27179 üzenetére
YT-n van pár vidi róla,én játékokban nem láttam különbséget,egy videóban pedig annyit,hogy az X2 gyorsabban váltott a "főképernyőről" a "programlistára".De a C2 is smooth volt,szerintem semmi gond nem volt azzal a sebességgel,de ha másodpercben akarod mérni az időt,akkor lehet értelem,de persze az,hogy a videó alatt futott -e alkalmazás a telefonokon,illetve hány,és,hogy mennyire voltak erőforrás igényesek,azt nem tudjuk,minden esetre,akkor lehet jó szerintem a 2GB ram,ha nem szereted túl sűrűn látogatni a feladatkezelőt,de annyira nem értek hozzá,de ez szerény véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Alkoholista nevelde
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest