Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hunaqua
üzenetére
jó készülék lenne, de ezt amit venni készülök u.mond egészen addig használnám amíg meg nem jelenik a k900, és utána normális emberi áron lehet kapni (azaz én a k900-ast Németországból szeretném majd és karácsony környékére), viszont ugye az még sok idő, így kell vmi más ami mindenképp jó lenne ha nem drágább lenne hanem vagy egy árban vagy olcsóbb.A newman drágább kicsivel, de annyit még mernék érte fizetni..az ájósön (megunhatatlan
..) x7 az pedig pont annyiba kerülne amennyiért én az s2-t eltudnám passzolni.ami még marad az a lenovo a820 ami ugye jóval olcsóbb mint az előzőek, csak a kijelző nem a legjobb benne a pixelsűrűség miatt, de ezenkívül rendben van. Viszont a k860 ami egyébként jó kis teló, ahogy elnéztem 400+ dollárba kerül ami viszont már sok sajnos. Mint írtam kb. karácsonyig venném meg utána másodtelefonként szeretném h funkcionáljon :/Jelenleg az a cél h egy új készüléket kapjak ennyi pénzért mint amennyiért az S2-m eltudom adni, és legvégső esetben fizetni rá.(lehetőleg 4 magos mtk,Tegra 3 vagy 4magos exynos (s3)..esetleg ha van snapdragon S4 (mondjuk abból 2 mag is elég, ahogy u.csak az egyik új exynos ami a nexus 10 ben debütált két cortex a15 maggal..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
..) x7 az pedig pont annyiba kerülne amennyiért én az s2-t eltudnám passzolni.ami még marad az a lenovo a820 ami ugye jóval olcsóbb mint az előzőek, csak a kijelző nem a legjobb benne a pixelsűrűség miatt, de ezenkívül rendben van. Viszont a k860 ami egyébként jó kis teló, ahogy elnéztem 400+ dollárba kerül ami viszont már sok sajnos. Mint írtam kb. karácsonyig venném meg utána másodtelefonként szeretném h funkcionáljon :/