- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
FatalEror #20977 üzenetére
Azt egyenlőre csak tippből lehet tudni, hogy az FHD felbontást mennyire fogja bírni az a "szerencsétlen" sgx544 MP1. A HD vel úgy fest jól elvan (ebben majd Sacco megerősít vagy cáfol, mert ő már ilyen 6589 HD-s telót nyúz), arról már elég sok videó van fent youtub-on, azok a telók már elérhetőek.
Ez csak az én (és még néhányunk) véleményem, hogy a HD simán elég, az FHD már kicsit fölöslegesnek, paraszt vakításnak tűnik. A 2gb RAM "fölöslegessége" meg az én véleményem. Illetve abban biztos vagyok, hogy 1 GB RAMmal már bővel elvan a droid (táblám vt annyival szerelve és minden ment, multtaskinggal nem vt baja picit sem). Az jó elgondolás, hogy be kell tárazni bivaly vassal, hogy ne kelljen holnap cserélni, de ilyen szempontból mindegy, mert ami ma high-end, az hnap "fika". A különbség az 1 és 2 GB os telók közt, hogy egyik már van (Hero7500+, zoppo ból több is, star s7589, n9589, caesar, stb), másig meg még ki tudja mikorra lesz meg, egyenlőre csak ígéret. Jah és az ár...
Hirtelen most ez jutott eszembe, többiek majd kiegészítenek....jah és a proci. Nem egy high-end, de remélhetőleg tényleg keveset zabál majd az ígéreteknek megfelelően (ebben ugye 4 db A7-es mag van) és szerintem a mindennapi használatra elégnek kell lennie, szintetikus tesztek pontszámai alapján egyenlőre komolyabb game-ek sem fogják megfingatni (reméljük
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged