- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Sony, hát igen... második telóm egy SE k800i volt, amihez adtak egy SE fülest. Imádtam, a rock menyországában éreztem vele magam, olyan szépen szólt (most apám nyüstöli, ha már megvette a k800i-m
). Volt egyszer Budapesten egy mobilos üzletben akció, hogy ingyen microSD kártyákat, tartozékokat és dummy (kirakati) telókat osztottak ingyen az első pár száz embernek. Én végül egy Sony headset-et választottam (az említett agyba dugósat). Jó minősége van, de a Panasonic szebben szól (és nem agyba dugványozós).
minatomiray
Ennyi pénzért, szerintem mi járunk a legjobban. Olyan hardveresen és összeszerelésileg kiváló telefonokat (nem mellesleg jóval jobb átlag üzemidővel) vettünk meg, amiről itt többen max álmodnak a 2x annyiba fájt telefonjaikkal. Nem mellesleg 2 SIM foglalattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest