Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
pecsivsk #14636 üzenetére
Én etotalk mod rom-al vettem és szerintem mindenképp megéri az árát. Eddig főleg azok szólták le, akik nem is látták ezt a rom-ot, így nem is ismerik...
Nemcsak a magyarításról van szó, ami egyébként sokkal jobb, mint amit sokan hisznek, hanem egy optimalizált, jól működő ROM.
Ja és, ha bármi bajod van, akkor segítenek! Én nem bántam meg, hogy tőlük rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Battlefield 6
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest