Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash pete
tag
válasz
Bagira01
üzenetére
Itthon vettem.
Nem csak szerintem megbízhatatlan némely shop, hanem sok más által is, de ahogy érzed.
Lehet venni kínából telefont, ki ahogy gondolja és megéri várnia a szállítási időt.
Hidd el a NAV beszedi a jussát, ha laikusként szólsz ahhoz hogy DHL meg ez meg az, kár a gőzért. Ismerem a NAV-ot. Ott dolgozom. A sok kínai miatt - akik mire észbekaptál a 10. céget alaktották itthon és vígan elsimítottak milliós áfát meg vámot, mikor kiborítja eléd a bélyegzős dobozát hogy melyikkel bélyegezzen válassz, akkor majd rájössz hogy téged vámol meg a saját országod nem őket és nem te fogsz a merciben ülni hanem ők. Na ezért fizetsz vámot meg áfát.
Annyira rámentek a nem EU-s beszerzésekre, vám, áfa, mindent beszednek. 2013-tól pedig még keményebben. Kell a pénz kalácsra, na meg nekem bónuszra.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest