- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
habmalac
tag
Jó reggelt. Elsö tapasztalatokat megosztom a thl t7 készülékröl. Péntek délután kaptam kézbe. Fullra töltés után intenzív nyomkodás, belakás videó, játék, gps stb próba. Szombat este az akkuban 37% maradt. Eddig hozza azt a szintet és tudást amit irnak róla és elvárható. Gyors és akadásmentes pedig hajtottam a drágát. A kijelzö színei élénkek a világossága a minimum felett kcsivel is elég nappal. Ha felcsüröm maxira, kiégeti a retinámat. Jó lesz vallatni is. A gps több programmal (igo, sygic, g:hu, stb) tesztelve, gyors és pontos. A "finger" müködése hibátlan, lábujjra is megtanitható, személyes tapasztalat. Szinte hibátlan magyar nyelv mindenhol. A kamera nem rossz. Wifi ok.
Az eddigi használat után nagyon kellemes készülék, nekem a méretet kell szokni a z1c után.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest