- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rodzser Mór #118534 üzenetére
Aksi kivétel túl van lihegve, ha lefagy power gomb vagy minden gomb egyszerre hosszan és kész
2450-es lehet kevés, ámbár ez a hardver keveset eszik. 115$-ért egész jól is mutat.
-
törölt tag
válasz
Hát nem egészen.
Nekem pölö, 2g vagy B20, ahogy már említve is lett, tehát nagyon nemdebár -
vlevi
nagyúr
válasz
Van ahol 3G nincsen, csak 2G és B20-as 4G
Képernőgombok is oylan, hogy van, akinek külön jó, van, akinek pedig nem tecc, hogy a kijelzőből vesznek el helyet. Tabletem is ilyen, és néha zavaró, hogy a teljesképernős alkalmazásokban ez a három gomb is eltűnik. Ilyenkor jól jönne.
Viszont pl. a hardveres középső gomb (ami pl a samu is használ), elsőre azthittem, jó dolog, de már inkább a ...-ba kívánnám. Azért, mert közel van a kijelző alsó széléhez (samu s4), és amikor lenyomom, akkor 3-bol ketszer a kijelző is érzékel. Ez a céges samu teló, amugy se áll kozel a szivemhez, ha magamnak vettem volna, asszem már tuladtam volna rajta. -
törölt tag
válasz
Nemdebár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest