Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
kugli81 #11530 üzenetére
Jobb lent a ROOT gombot nyomd meg... akkor szerez root jogot a droidtools magának (háromszor újraindítja a telefont azthiszem), legalábbis én így értelmeztem, és így működött nálam. Ezután lehetett csak megnyomni a Biztonsági mentés gombot. Arra számíts, hogy nem kérdezi meg, hová mentse, hanem a saját könyvtárában csinál egy backupot... szóval legyen elég hely azon a meghajtón, ahonnan futtatod
(A "Maradjanak a FlashTool fileok az SD kártyán"-t ne pipáld be... én megtettem, és persze elfogyott a hely a telefonon, mert ez a komplett backupot rámásolja a telefonban lévő SD kártyára is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest