Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #110874 üzenetére
Érdekes dolog ez a támogatottság. Az a tapasztalatom, hogy a gyári támogatotgságnál többet ér a közösségi. Sajnos, a ZP999 nem lett "népteló". Sztem nem maga a készülék az oka, hanem az, hogy a megjelenésekor a Zopo már reklámozta a 64 bites SOC -os modelljét és az emberek inkább olyat akartak. Az igaz, hogy pár hibajavító frissítés után a Zopo gyakorlatilag leállt a támogatással, viszont, kiadta a forráskódot. Figyeltem, amit Kelzsocáék anno a Wayteq -kel alakítottak. Sztem ilyen tudással, meg a forráskóddal csodákat lehet művelni. Ha figyeled a topikunkat, akkor láthatod, hogy annak ellenére, hogy nem "népteló", megindult némi mozgolódás a "konyhában". Szvsz. az a speed7 nem biztos, hogy támogatásban elmaradottabb lesz, mint a Redmi X.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest