- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Hello mindenki
Van pár kérdésem, és hátha tudtok segíteni (bár biztos vagyok benne)
Szóval felraktam az CM9-et a telefonra. Stabilnak tűnik, és tetszik is a gyári launchere, lecserélni nem igazán akarom, viszont van benne pár f@szság, amit nem tudok hova tenni.
1, Nem lehet benne eltüntetni a nem használt ikonokat a drawerből?
2, Nem lehet mappákat létrehozni a drawerben?
3, Widgeteket csak a Modulok menüpontból lehet elővarázsolni?Másik kérdés. Van pár fájlom, amit szeretnék dropboxra szinkroniználni, viszont vannak benne bizalmas adatok is, ezért titkosítottan szeretném feltölteni.
Tudtok ajánlani valamilyen cross platform titkosítót?
Tehát telefonon szerkesztem a fájlt, titkosítom, feldobom dropboxra, és mondjuk PC-n akarom kinyitni, és ott is szerkeszteni, stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest