- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Hello mindenki
Van pár kérdésem, és hátha tudtok segíteni (bár biztos vagyok benne)
Szóval felraktam az CM9-et a telefonra. Stabilnak tűnik, és tetszik is a gyári launchere, lecserélni nem igazán akarom, viszont van benne pár f@szság, amit nem tudok hova tenni.
1, Nem lehet benne eltüntetni a nem használt ikonokat a drawerből?
2, Nem lehet mappákat létrehozni a drawerben?
3, Widgeteket csak a Modulok menüpontból lehet elővarázsolni?Másik kérdés. Van pár fájlom, amit szeretnék dropboxra szinkroniználni, viszont vannak benne bizalmas adatok is, ezért titkosítottan szeretném feltölteni.
Tudtok ajánlani valamilyen cross platform titkosítót?
Tehát telefonon szerkesztem a fájlt, titkosítom, feldobom dropboxra, és mondjuk PC-n akarom kinyitni, és ott is szerkeszteni, stb.
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel