Aktív témák

törölt tag

válasz Ronyn #44222 üzenetére

Csak próbálom a BetterBatteryStats-ot kikövetkeztetni. Szerintem:

Alarms: Itt találod meg azokat a programokat, amik ébresztést kértek a telefontól. Kiválaszthatod alatta, hogy akkuról v. töltöről történt ébresztést mutasson. Alatta pedig hozza a fájlokat és mellettük írja, hogy hányszor ébresztettek. Ez a funkció csak Root-olt telefonon működik úgy láttam. Folyamatosan tud futni a háttérben.

Partial Wakelock: azt mondja meg, hogy mi, mennyi ideig nem hagyja altatásba menni a telefont. Ez egyben utal a háttérben merülésre is. Minél tovább van ébren és dolgoztatja valami, annál inkább merül. Mutatja az össz merülésnek melyik program hány %-át okozta.

Kernel Wakelock: ez nem túl érdekes csak fejlesztőknek. Kernelen belül mutatja, hogy milyen műveletek voltak amik ébrentartották. Szinkronizálás, audio, fájlmozgások, stb. Fejlesztőknek ideális.

Szerintem jó program. Én ezzel jöttem rá, hogy folyton szinkronizál illetve egy widget ébresztgeti a telefont kikapcsolt állapotban. Gondolom h az óra widgetet percenként frissítse annak ellenére, h kikapcsolt a kijelző,

Aktív témák

Hirdetés