- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
törölt tag
Csak próbálom a BetterBatteryStats-ot kikövetkeztetni. Szerintem:
Alarms: Itt találod meg azokat a programokat, amik ébresztést kértek a telefontól. Kiválaszthatod alatta, hogy akkuról v. töltöről történt ébresztést mutasson. Alatta pedig hozza a fájlokat és mellettük írja, hogy hányszor ébresztettek. Ez a funkció csak Root-olt telefonon működik úgy láttam. Folyamatosan tud futni a háttérben.
Partial Wakelock: azt mondja meg, hogy mi, mennyi ideig nem hagyja altatásba menni a telefont. Ez egyben utal a háttérben merülésre is. Minél tovább van ébren és dolgoztatja valami, annál inkább merül. Mutatja az össz merülésnek melyik program hány %-át okozta.
Kernel Wakelock: ez nem túl érdekes csak fejlesztőknek. Kernelen belül mutatja, hogy milyen műveletek voltak amik ébrentartották. Szinkronizálás, audio, fájlmozgások, stb. Fejlesztőknek ideális.
Szerintem jó program. Én ezzel jöttem rá, hogy folyton szinkronizál illetve egy widget ébresztgeti a telefont kikapcsolt állapotban. Gondolom h az óra widgetet percenként frissítse annak ellenére, h kikapcsolt a kijelző,
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest