- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Aktív témák
-
törölt tag
Csak próbálom a BetterBatteryStats-ot kikövetkeztetni. Szerintem:
Alarms: Itt találod meg azokat a programokat, amik ébresztést kértek a telefontól. Kiválaszthatod alatta, hogy akkuról v. töltöről történt ébresztést mutasson. Alatta pedig hozza a fájlokat és mellettük írja, hogy hányszor ébresztettek. Ez a funkció csak Root-olt telefonon működik úgy láttam. Folyamatosan tud futni a háttérben.
Partial Wakelock: azt mondja meg, hogy mi, mennyi ideig nem hagyja altatásba menni a telefont. Ez egyben utal a háttérben merülésre is. Minél tovább van ébren és dolgoztatja valami, annál inkább merül. Mutatja az össz merülésnek melyik program hány %-át okozta.
Kernel Wakelock: ez nem túl érdekes csak fejlesztőknek. Kernelen belül mutatja, hogy milyen műveletek voltak amik ébrentartották. Szinkronizálás, audio, fájlmozgások, stb. Fejlesztőknek ideális.
Szerintem jó program. Én ezzel jöttem rá, hogy folyton szinkronizál illetve egy widget ébresztgeti a telefont kikapcsolt állapotban. Gondolom h az óra widgetet percenként frissítse annak ellenére, h kikapcsolt a kijelző,
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban! Az ár /DB értendő!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest