Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
AceOwner
csendes tag
rendben, köszi skacok, de a GPS használata viszont már generál adatforgalmat (vagyis számla emelkedést) ugye?
Vagyis a Mobilos számlámon megjelenik plusz költségként? Nem régóta van Androidos telóm, nnna. És egyelőre mobil internet előfizetésem sincs, otthoni vagy máshol elérhető szabad Wifire szoktam csatizni. Amúgy akkor faterom kocsijában levő GPS készülék is -ami hagyományos, csak GPS készülék- folyamatosan a műholdak alapján irányít? Értem én hogy a mozgás így érzékelhető, de akkor ha az, ami a kocsiban működik GPS készülék, ha annak működése (kapcsolat) ingyenes, akkor a telómon is az lehet? Mármint a GPS használata? Bocsi de kezdő vok nnna, ha gáz a kérdésem akkor ide is jöhet magyarázó: bagira88@freemail.hu
Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest