Hirdetés
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Tetszetős, letöltöm majd holnap.
Más: Készít itt valaki alkalmazásokat Androidra? Egy (feltételezem) egyszerű app kellene, ami egy weblaphoz kapcsolódik és az ott lévő account adatai menedzselhetőek vele. Konkrétan az Elosztó volna az, amit szeretnék viszontlátni Android app formájába.
-
asturel
őstag
ebuddy-t anno felraktam, viszont regisztracional azt irta, hogy foglalt a hasznalni kivant ebuddy id-m (lehet mar regebben regisztraltam), password recovery-re opciot meg sehol nem talaltam..
amugy nem feltetlen olyan appra gondoltam ami tobb IM+ protokolt is tamogat, nekem eleg lenne csak msn is, viszont az ne hasznaljon sok eroforrast -
deino
csendes tag
Anno appdroidra írtam pár jól sikerült játékról, ezeket érdemes kipróbálni.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- PH! Szakszervezet
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest