Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Én a helyedben Desire-t vennék, még aug.-ban sikerült egy AMOLED-es készüléket kifognom, és maximálisan meg vagyok vele elégedve.Azt hozzá kell tennem, hogy Galaxy S-t is kipróbáltam, és a HTC nyomába sem ér.A Desire gyorsabb, gördülékenyebb, minőségi az anyaghasználat, és a Sense egyszerűen zesniális.

-
schummy
tag
Mondjuk a winampnál az, hogy automatikusan csatlakoztatja nem feltétlen előny, nem tudom, hogy ki lehet-e kapcsolni, mert nem töltöttem le, mivel a Desire lejátszója mindenben megfelel nekem. Én még a Hero-nál szerettem bele a Sense-be és szerintem a Galaxy S annyival nem jobb, hogy a Sense-t "beáldozzam" emiatt.
-
Szerintem a beakadások abszolút nem vészesek. A Samsung sz@rakodik a froyo buildekkel, így még használható gyári nyers froyo(szerintem) nincs. Viszont az első jobbnak mondható(JPK) froyo buildnek nekiugrott nagyszerű rommerünk, SztupY, aki egy igen jó sebességet kihozott belőle, ami az újabb verziókkal csak javult. Én jelenleg JPK-t használok egyéb gondok miatt, de egyszer majd én is felveszem a tempót. Az eddig általam összegyűjtött pro/kontra dolgokat elküldöm PÜ-ben.
Én abszolút elégedett vagyok vele, közelre a 4"-os képernyővel is elég jól lehet világítani, ha van megfelelő programod.
Aktív témák
- HP Elitebook X360 1040 G6,Multi-Touch 2 az 1-ben,i7-8665U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAM
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Dell Precision 7540,15.6",FHD,i7-9750H,32GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Meta Quest 3 512GB 4K Arkham Shadow
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest