- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1664 üzenetére
Akkor ahogy írtam.... Szerzel egy Mobile atlas creatort, és egy Mavericket. A creatort felrakod gépre amin van net, kijelölöd Pestet és Szfvárt, kipipálod a kívánt nagyításokat, jpeg-50-es minőséget állíts (az foglal legkevesebbet) és Maverick atlas format-ot. Katt add selection, create. Az elkészült mappát felmásolod az Sd-re így. Persze előtte telóra telepíteni a Mavericket. Örül, használ.
-
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1662 üzenetére
Mobile atlas creator.
Amivel tudod használni az elkészített térképeket pl.: Maverick, Trekbuddy, Andnav, Mapdroid, stb. Én a Mavericket ajánlom.
Jól gondold meg, egész magyarország google earth térképe 18-as nagyításig kb 40-50 Gb!!! Nekem csak Pest és környéke van fenn, az 1,5 Gb és Az ovi maps ami részletesebb mint a többi, 16-os nagyításig 5 Gb.
Gondolom neked a google earth műholdas térkép kellene?! -
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1636 üzenetére
Google mapshoz nem feltétlen kell wifi és mobilnet, pl én Mavricket és sd-re töltött térképeket használok, csak sok helyet foglal. Navigációra ez inkább csak túra vagy városnézés közben jó, autóba, nagyobb távolságokra én Felraktam az Ndrive-ot az igo mellé. Tapasztalataim alapján az igot lassan le is törlöm.
-
Soockit
aktív tag
válasz
zserbox #1636 üzenetére
Én most próbáltam a CoPilot Live-ot, de nem utasított beszélgetés közben, hogy merre mennyek.
Próbáltam a Navigon-t is, de az csak akkor tud magyarul ha felteszem a MoreLocal2-őt amit pedig nem akarok...nem akarom félig magyarul félig angolul használni a telefonom. Elég lenne ha nekem csak a program tud magyarul.
Aktív témák
Hirdetés
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest