- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1664 üzenetére
Akkor ahogy írtam.... Szerzel egy Mobile atlas creatort, és egy Mavericket. A creatort felrakod gépre amin van net, kijelölöd Pestet és Szfvárt, kipipálod a kívánt nagyításokat, jpeg-50-es minőséget állíts (az foglal legkevesebbet) és Maverick atlas format-ot. Katt add selection, create. Az elkészült mappát felmásolod az Sd-re így. Persze előtte telóra telepíteni a Mavericket. Örül, használ.
-
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1662 üzenetére
Mobile atlas creator.
Amivel tudod használni az elkészített térképeket pl.: Maverick, Trekbuddy, Andnav, Mapdroid, stb. Én a Mavericket ajánlom.
Jól gondold meg, egész magyarország google earth térképe 18-as nagyításig kb 40-50 Gb!!! Nekem csak Pest és környéke van fenn, az 1,5 Gb és Az ovi maps ami részletesebb mint a többi, 16-os nagyításig 5 Gb.
Gondolom neked a google earth műholdas térkép kellene?! -
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1636 üzenetére
Google mapshoz nem feltétlen kell wifi és mobilnet, pl én Mavricket és sd-re töltött térképeket használok, csak sok helyet foglal. Navigációra ez inkább csak túra vagy városnézés közben jó, autóba, nagyobb távolságokra én Felraktam az Ndrive-ot az igo mellé. Tapasztalataim alapján az igot lassan le is törlöm.
-
Soockit
aktív tag
válasz
zserbox #1636 üzenetére
Én most próbáltam a CoPilot Live-ot, de nem utasított beszélgetés közben, hogy merre mennyek.
Próbáltam a Navigon-t is, de az csak akkor tud magyarul ha felteszem a MoreLocal2-őt amit pedig nem akarok...nem akarom félig magyarul félig angolul használni a telefonom. Elég lenne ha nekem csak a program tud magyarul.
Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged