Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
-
(jan)
őstag
mogyesz, Lasy !
Köszönöm! PONTOSAN ilyen technológiát kerestem a telefonomra!
Ez a Shush! valami eszméletlen király program, kicsi, semmi extra de amit tud azt nagyon vérprofin! Imádom az ilyen app-okat ahol nincs semmi extra csak a célfeladat, de azt 110% osan tudja. opera mini után ez a második kedvenc appom
Aki tud hasonlót ne tartsa magában
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Mr X
veterán
Köszi srácok, kipróbálom mindkettőt.
-
barnam_
nagyúr
válasz S e t h #40685 üzenetére
Sajnos divat lett a bunkó, paraszt viselkedést a Csernus, DrHouse-féle mintára fogni. Pedig lehet úgy is őszintének lenni, hogy az illető nem sérti meg a másikat. Sőt szerintem attól (is) intelligens valaki, hogy úgy tudja megfogalmazni a mondandóját, hogy az a másikat nem sérti.
Amúgy Csernust még megértem, mert ő szakember, és biztos vannak emberek, akiknek ez kell hogy észhez térjenek. De ez a House csak egy kitalált figura...
Aki az ilyen dolgokat komolyan veszi, az a real worldban egyéb aljasságra is képes.
Ebben nem látok rációt, de kérlek fejtsd ki(#40709) darvinya: lehet, de még mindig igazibb, mint egy TV sorozat karaktere.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Ne küldjetek el a *csába pliiiz
"Használható" video vágó progit keresek....(bohóckodni Ez a munkám, amit asztali gépen végzek....még mielőtt belém köt valaki )
Tudtok ilyenről?
Ez egész jónak tűnik, de azt irja a HTC ONE X-el nem faja...(nem akarom "lewarezolni"-hiába free- sehonnan, hogy kipróbáljam fizikailag működik e,,jobban örülnék ha a Play is azt mondaná hogy működik a készülékemmel...
Szóval Premiere és After effects egyben kéne telefonra (ne kelljen megmagyaráznom a smile-t )Csernus az egy bohóc,,,nem tartom szakembernek..
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
...sziasztok!
keresnék egy olyan people alkalmazást vagy widget et...amivel be lehet log-olni facebookra, láthatom a képeit, üznetek vele, stb...vagyis amolyan személyes adatok öszesítöje... valami olyasmi, mint a htc peopleja... -
toth_janika
őstag
Hello!
Szeretnék egy tesztet futtatni a telefonon, ehhez keresek programot. A lényeg annyi lenne, hogy szeretném tudni, mennyi idő alatt merül le a telefon, ha minden szolgáltatás (gps, wifi, 3g, giroszkóp) ki van kapcsolva, és ugyanez bekapcsolva.
Fontos lenne látni, hogy egyes programok, szolgáltatások mennyit zabálnak. Van erre valami megoldás vajon?Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Z0C!
őstag
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ICS-ben a billentyűzet hangját hogy lehet elnémítani? üdv
-
Imy
veterán
Melyik a legjobb webradiós program, amit ajánlatok?
-
toth_janika
őstag
más kérdés:
az Androidunderground-on van egy márciusi cikk a CM9ről. Van már valami ezzel kapcsolatban? Stabil, használható?
Nekem most CM7.1Stable van a telefonon (Defy MB525 SOC). Van ennél újabb? Vagy jobb? Mi a vélemény a MIUI-ról? Szemezgetek már más romokkal is, csak nem tudom melyiket lenne érdemes feltenni!Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz toth_janika #40723 üzenetére
a kereső a barátod!!!
-
barnam_
nagyúr
válasz toth_janika #40723 üzenetére
Na meg nem ártana a Defy topicban érdeklődni...
Amúgy még RC sincs CM9-ből, szóval van még min dolgozni gondolom. -
S e t h
nagyúr
válasz barnam_ #40706 üzenetére
"Ebben nem látok rációt, de kérlek fejtsd ki."
Az online megsértődőkkel, dühöngőkkel és magukat emocionálisan itt megélő emberekkel nem kell foglalkozni.Aki a neten ennyire "szenvedélyes", az miként éli meg a konfliktusokat itt kint?
Elnézést az offért.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
toth_janika
őstag
válasz CoolBoy323 #40728 üzenetére
Mi az a HWA?
Bocsánat a láma kérdésért!Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
erikke17
őstag
Üdv, regisztráltam Dropboxra, fel telepitettem telefonra is, tettem fel tesztképpen gépről egy képet, telefonon meg is tudom nézni, nagyban is, de hogy tudom letölteni telefonra?? Nem találok semmi olyat, hogy Download..
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
-
erikke17
őstag
válasz pikszel #40733 üzenetére
Igen köszi megvan.. Ott van hogy Save To SD Card.. azt hittem Export arra szolgál hogy áthelyezni, másik mappába...
És a Favorite rész mire szolgál, jó tudom, hogy úgy mire van (kedvencek) , de azt irja hogy Favorites are saved for offline access ,azaz lementődik az adott fájl a telefonra, dropbox progival bármikor meg tudom nézni, de nem úgy lesz telefonon mintha lementettem volna ?
gipsztigris - Már meglett, de ilyen nincs ott||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Melack
veterán
válasz krisi047 #40738 üzenetére
Nekem gond nélkül visszatett mindent. :/
Nem lehet, hogy a feladó minden esetben Te magad vagy? Mert ilyet szokott csinálni.
Mennyiségekkel pedig tényleg lövésem sincs, mi lehet a baj. Ha mentéskor nem jelzett hibát, akkor most sem lenne neki szabad. A lementett fájlt másold el vhová, nyisd meg excellel, és nézd meg.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
MElyik programot javasoljátok mp3 streamek lejátszásához?
Pl. amik itt vannak azokat szeretném: www.di.fm - ehhez mondjuk látom van app,de egyéb internetes rádiókat ha le akarok játszani?
[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
(jan)
őstag
-
Danex
addikt
Hello, olyan programot keresnék ami offline GPS, túraversenyre kéne.
Szükséges funkciói főleg az iránytű, és távolságmérő lenne, lehetőleg egy képernyőn.
ArmV6-os gépre kéne.Előre is köszi!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz toth_janika #40731 üzenetére
hardveres gyorsítás
-
Csigusz 1
aktív tag
GPS túraversenyre felejtsd el az Androidot, oda célhardver kell!
Az nem merül le két óra alatt, nem veszti el a műholdakat egy szurdokban, vagy fenyvesben, nem törik el, ha odacsapod egy sziklának, és nem ázik be esőben...
Azonkívül az is kérdéses, hogy milyen formátumban kapod meg a koordinátákat - mit kellene ismernie a proginak...
Szóval autós navigációra (a megfelelő programmal, meg szivartöltővel) és bohóckodni jó a telefon GPS-e, de egy versenyen (még egy sima túrán sem!) nem erre hagyatkoznék...My name is Biga... Csigabiga! :D
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest