- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
dudi
senior tag
na mostanra sikerült minden átmenteni. Nem volt valami hatékony...
contact, calendar google sync alkalmazással,
sms-ek volt a legszenvedősebb, végül a very android sms backup-al csináltam, ami az ingyenes verzióban 20 sms-enként engedte átkonvertálni csv-ből, amit előtte a phonecopy-val mentettem ki a nokiáról...
miért nincs erre értelmes alkalmazás, ami minden mai elterjedt oprendszerrel működik?szerk: Mostmár a mobilego-t nem próbálom ki...
[ Szerkesztve ]
-
dudi
senior tag
sziasztok,
van valami egyszerű megoldás symbian-ról android-ra költözésre? Vagy nokia pc suite -> outlook barkácsolással lehet? Névjegyek még hagyján, sms-ek, naptár bejegyzések kellenének főleg.
A legjobb lenne, ha volna olyan backup progi, ami symbian + android is, feltelepítem minkét telóra és backup, majd restoreköszi,
dudi -
dudi
senior tag
sziasztok,
Most tértem át a régi marketről google play-re. A régiben megszokott volt, hogy ha megjelent egy alkalmazás frissítése, akkor arra hosszan nyomva frissítettem. Így nem kellett elfogadni az esetlegesen megváltozott hozzáférési jogokat, de mégis egyesével tudtam kiválasztani, hogy milyen app mikor frissül.
A play-nél ez nem működik, ott vagy egyszerre frissíttetem az appokat, ami van, hogy 10-15-öt is jelent egyidőben, vagy egyesével végigkattintgatom a nevet, frissítés, elfogadás és telepítés, vissza, vissza, stb.Van erre valamilyen megoldás, vagy térjek vissza a régi marketre és kész... Mert ha nincs, akkor visszatérek. Az legalább gyors volt.
köszi,
dudi