Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Tudom kicsit OFF, de jobb helyet nem tudok; tudja valaki hogy lehet abszolút minden e-mail-es értesítést letiltani a faszbukkról? Múltkor már az Account settings-ben a Notifications-től kiszedtem az összes létező pipát mindenhol, nem is jött egy szál üzenet se, egészen egy pár nappal ezelőttig, amikor csatlakoztam egy új csoporthoz. Azóta ha valaki ír oda üzenetet folyton jön az értesítés, és nyihog a telefon. Csináltam már neki szűrőt Gmail-be, de jobb lenne valahogy faszbukkba tiltani. Van még valami beállítás azon kívül amit írtam?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest