Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ezekszerint.

Még csak ismerkedek vele. Akkor reggeltem mikor itt linkeltem, aztán utána meg nem is volt időm vele foglalkozni. Időzítés nemtom mire gondolsz, de nekem ne időzítsen, nekem a szinkron az, ha van vmi változás, akkor már intézi is.
15perc/1 óra/4/8/12/24 - re lehet állítani az autosync-et.
DB-n nekem is van már 14giga, valszeg marad az is használatban, de ez egyelőre szimpibb.(#34475) atillaahun:
Olvastam ma vkinél hogy már 50Gb felett jár.
(#34476) Dzsuri89:
Ezt nem értem. Egy "gagyi", occó kici kínai Pengén a kedvenc Launcherem, egy Nexus S-en meg xar?
Még jó hogy nem vettem drága telefont, már a falhoz csaptam volna, amennyi panaszt olvasok róluk
(Nem a Nexus-ról, hanem úgy általában mindegyik drága telefonnál is felmerülnek ilyen-olyan panaszok)
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

15perc/1 óra/4/8/12/24 - re lehet állítani az autosync-et.
Még jó hogy nem vettem drága telefont, már a falhoz csaptam volna, amennyi panaszt olvasok róluk