Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
decoati
aktív tag
Torkig lettem a GDocs-al (val/vel/től), szóval:
SugarSync, vagy Dropbox? Szigorúan mobil oldalról, ami a Dropboxban kihagyhatatlan: "share to" szinte bárhonnan (alap), saját alkalmazásából pl. task/naptár(/akármi) bejegyzés létrehozása, ahol a file linkjét berakja contentnek, valamint találtam egy ilyet (bejövő levelek csatolmányait átpasszolni letöltés nélkül), bár még nem próbáltam, de nagyon jól tudnám használni. Ja, és elég gyors. (hogy az alap szinkron funkciókat kihagyjam) Viszont desktop oldalon ugyanezek a funkciók eléggé nyögvenyelősek.
SugarSync tud ilyeneket?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
Üzleti előfizetők hirdetései
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest