- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
nagy1970 #21125 üzenetére
amit fentebb TRob linkelt nem jo? ime a link.
esetleg az Android Marketrol, innet.
de ne feledd az orok igazsagot: a Google a baratod!
es eleg egyszer leirni a keresedet.
-
Breki
veterán
válasz
nagy1970 #20575 üzenetére
próbáld meg innen bár nem egészen értem miért akarod a számítógépet kihagyni
Google Earth v6.1
Requirements: Android version 2.1 and higher
Overview: Use Google Earth to fly around the planet with the swipe of a finger. Explore distant lands or reacquaint yourself with your childhood home. Search by voice for cities, places, and businesses. Browse layers including roads, borders, places, photos and more.Image Image
For tablet users on Android 3.0 (Honeycomb), you can now enjoy a new Google Earth experience optimized for the large screen. With a new action bar, you can get easy access to search, reset-to-north, my location, and layers. Also, on tablets and select phones, you can now explore the same photo-realistic 3D buildings that have previously only been accessible with the desktop version of Google Earth. Visit the Statue of Liberty in New York, the Taj Mahal in India, or the Sydney Opera House in Australia, all in their full 3D glory! To view 3D buildings, just select ‘3D Buildings’ from the layer menu.
You can easily navigate with your fingers, using:
* a one finger swipe to move the globe
* a two-finger pinch and rotate to zoom in and out and rotate your viewpoint
* two-fingers swiped together to tilt your view
* a one single finger double-tap to zoom in and
* a two-finger double-tap to zoom outRecent changes:
6.1
* Changed version number to match desktop releases
* Performance and compatibility improvements
* New balloon open animation -
domerator
veterán
-
frisco
aktív tag
válasz
nagy1970 #20448 üzenetére
Persze, kártyafüggetlen, bármely szolgáltató kártyájával megy és mivel Google referenciatelefonja így mindig megkapja a legfrissebb Android rendszert.
A menü is magyar értelemszerűen ha ez szempont.
Bővebben a topikjában, a telefon tesztje pedig itt: LINKDyrtyho:
Go SMS Pro magyarul
Még egy érdekesség ami a Nexus-sal kapcsolatos.
Már rá lehet applikálni a következő nagy Android frissítésben szereplő Google Wallet alkalmazást, miután ez felkerült be kell regisztrálni a Google account-tal és cserébe a Google feltölt rá 10$ összeget.
Ezt pedig el lehet költeni, le lehet húzni az un. NFC-funkcióval bizonyos fizetőhelyeken, pl. McDonalds, Tesco, Inmedio trafikokban. -
domerator
veterán
válasz
nagy1970 #20453 üzenetére
Ennél többet nem nagyon tudok neked segíteni, mert leírták már utánam-előttem.
A linkről letöltöd az e202.apk fájlt, a számítógépről kábellel, vagy bluetooth-on felmásolod a telefonra, ott a fájlkezelővel megkeresed, ráböksz és telepíteni fogja.
Nem tudom, milyen telefonod van, mert nem olvastam vissza... az biztos, hogy az én Motorola Defy-men, amin MIUI-US rom fut (tehát nem gyári), nagyon szépen működik... lehet ujjal bökdösni a csillagos ég előtt trónoló kék földgolyóbist és ettől ireg-forog...
Remélem sikerül telepíteni.
(#20455) petipetya:
Fentebb linkeltem... csak le kell tölteni!!! Ne kínlódjatok a guglival.
-
vétó
aktív tag
válasz
nagy1970 #20453 üzenetére
Motorola Defy a készülék, és én már 2.1 (gyáro ROM) alatt is használtam, nem kell hozzá semmi trükk.
Letöltöd az apk (telepítő) fájlt a linkről, azt felteszed a telefon memóriakártya gyökerébe, installod, és használod. De készülj fel, hogy zabálja az akkumulátort. Ja, és tök mindegy, milyen SIM kártyát raksz a készülékbe. Bár a kérdéseid alapján kezd gyanús lenni, hogy olyan célra szeretnéd használni, amire van más megoldás is...
szerk:
ja, közben látom, nem tudjátok letölteni. én meg már sajnos letöröltem a telepítő fájlt a gépemről. de a gugli a barátod, ha nagyon kell, biztos megtaláljátok.
-
domerator
veterán
-
frisco
aktív tag
válasz
nagy1970 #20431 üzenetére
Nexus S-en alapból fent van. (2.3.6) =70ezer Ft
Legalábbis én nem tettem fel és fent van. -
ko9
addikt
válasz
nagy1970 #20428 üzenetére
Ne marketen keresd. Menj fel a készülékkel ide: m.google.hu/earth, és ha kompatabilis a készüléked, akkor fel tudod majd rakni
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone-t használók OFF topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest