Keresés

Aktív témák

• domerator

veterán

válasz nagy1970 #20453 üzenetére

Ennél többet nem nagyon tudok neked segíteni, mert leírták már utánam-előttem.

A linkről letöltöd az e202.apk fájlt, a számítógépről kábellel, vagy bluetooth-on felmásolod a telefonra, ott a fájlkezelővel megkeresed, ráböksz és telepíteni fogja.

Nem tudom, milyen telefonod van, mert nem olvastam vissza... az biztos, hogy az én Motorola Defy-men, amin MIUI-US rom fut (tehát nem gyári), nagyon szépen működik... lehet ujjal bökdösni a csillagos ég előtt trónoló kék földgolyóbist és ettől ireg-forog...

Remélem sikerül telepíteni.

(#20455) petipetya:

Fentebb linkeltem... csak le kell tölteni!!! Ne kínlódjatok a guglival.

• vétó

aktív tag

válasz nagy1970 #20453 üzenetére

Motorola Defy a készülék, és én már 2.1 (gyáro ROM) alatt is használtam, nem kell hozzá semmi trükk.

Letöltöd az apk (telepítő) fájlt a linkről, azt felteszed a telefon memóriakártya gyökerébe, installod, és használod. De készülj fel, hogy zabálja az akkumulátort. Ja, és tök mindegy, milyen SIM kártyát raksz a készülékbe. Bár a kérdéseid alapján kezd gyanús lenni, hogy olyan célra szeretnéd használni, amire van más megoldás is...

szerk:

ja, közben látom, nem tudjátok letölteni. én meg már sajnos letöröltem a telepítő fájlt a gépemről. de a gugli a barátod, ha nagyon kell, biztos megtaláljátok.

Aktív témák