Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#130049) snowdog válasza tomy86 (#130043) üzenetére


snowdog
veterán

Szia!

Köszönöm, kipróbáltam, de nekem nem vált be (le is töröltem). Nem ismeri a vízszolgáltatómat, ezért adatot sem enged bevinni. Ezen kívül kéri a többi szolgáltatónál létrehozott belépési kódjaimat, amit persze nem adok meg.

Én csak egy egyszerű adattároló programot szeretnék, nem kell hozzá fizetési segédlet. Minden elsején beírom mennyi az óraállás, a program meg tárolja el. Ha díjat is számol az külön jó. Kérdezhetitek ez mire jó! Minden szolgáltatónál átalánydíjat fizetek (víz, villany, gáz), mert nekem ez így kényelmes. Évente egyszer van elszámolás. Ezért év közben nem látom éppen hol tartok a költségekkel. Ezért számolom magamnak egy xls fájlban. Ebből tudom hogy év végén visszakapok a befizetett előlegekből, vagy majd még nekem kell befizetni, és mennyit. Ha ezt tudná, esetleg átláthatóbbá tenné egy app, akkor azt használnám helyette. Ha nincs ilyen, akkor marad az Excel.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.