Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyulank
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én be tudtam lépni. Egyszerűen a videók indítása után karika van. Kiikszelem újrapróbálom többször akkor egyszercsak lehet, hogy jó, de akkorra elmegy a kedvem tőle. De az operában nem karikázott, és ugyanott néztem, szóval nem azért karikáz, mert nincs net. Vanced kit van az ikon alá írva.
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Az előző, BT 4.x fülesemnél tapasztaltam ilyet. BT 5.x -nél nem. Én csak egy megoldást tudok. Olyan lejátszó (pl. Kodi), amin tudod tolni a hangot a képhez képest. Ez viszont erőforrásigényes.
Szerk.: Úgy látom, hogy az nPlayer -ben is van audio delay, de nem próbáltam, hogy a kékfogra is hatással van-e.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
A Térkép sem. Ezért nem is terveztetek vele, azt az IGO csinálja. A Térképen csak az IGO által tervezett útvonalamat figyelem és ha azt látom, hogy valahol nagyon pirosodik, akkor változtatok. Ezért fontos, hogy útvonaltervezés nélkül is lássam a forgalominfót. De, a Waze -en nem látom.
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Faguriga legyek, ha értem. Ha megnyitom a Térképet, akkor zölden mutatja a szabad utakat és az erősségétől függően narancssárgától a feketéig a torlódásokat. A behajtani tilos a lezárásokat jelzi. Screenshot.
Waze -ben aktiváltam a forgalominfót, de akkor is csak EZT mutatja. Hol vannak a Térkép által jelölt torlódások, meg az a lezárás? -
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Otthon nem próbáltam, de nyugatabbra elég hatékony a Camsam plus. Tud floating widget módban futni, tehát Térkép, Whatsapp, vagy bármilyen más app fölött megjelenik. Nagyon jól beállítható. Pl. hogy a készüléken, vagy kihangosítón szóljon, illetve zenelejátszóval is együttműködik.
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Sztem más a koncepció. A Google nem azért vette meg a Waze -t, hogy kicsinálja a "konkurenciát". Úgy tudom, hogy a Waze -t továbbra is ugyanazok fejlesztik és a Google nem nagyon szól bele. Aktív, lelkes, helyi közösségeket vásárolt a Waze -zel és tádááám, a Waze helyi eseményjelentéseit integrálta is a Térképbe.
Régen használtam Waze -t, nem tudom, mit fejlesztettek azóta, de én nem találtam semmi átemelendőt (a közösségi támogatáson kívül). Házszám szerinti keresés, sávinfó, műhold nézet, utcanézet, tervezés nélküli forgalominfó már akkor is volt a Térképben. Ezeket tudja már a Waze is? -
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu
üzenetére
Az itt említett Softmaker táblázatkezelőjének (PlanMaker) szerintem ezt simán tudnia kellene, legalábbis ha kiválasztom, hogy mentés másként akkor (miután megadtad egyszer hogy milyen az alapértelmezett formátum, utána) mentéskor a filenév megadása felett egy gördülő listából lehet kiválasztani hogy milyen formátumot akarsz és az utolsó a CSV, utána meg rákérdez hogy milyen betűkészlettel / milyen adatformátumban (fix mezőszélesség vagy mezőelválasztás) / milyen mezőelválasztó karakterrel történjen a mentés.. meg mi legyen az új sor (CR+LF Win. vagy LF Linux). Szerintem megfelelne.
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ez: CSV Editor?
Ha olyan lennék (de neeeeeem vagyok), akkor írhatnám, hogy Google keresés, első találat volt az app.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tibike8
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én is kínlódtam a 3G Watchdog elvesztése miatt és végül ennél maradtam. Bár mindegyik app fapados a 3G Watchdog után. Nekem spec az egyes appok forgalom figyelésének az ignorálása hiányzik.
És én is flottás vagyok (Telekom) és a Telekom appban látszik így is az adatforgalmam.
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Persze, hogy nem látja, ha egyszer megvonták tőle a hozzáférést. Nem a Watcdog -ra gondoltam, hanem olyan mérőalkalmazásra, ami nem használ SIM azonosítást. Láttam olyat a Playen, roaming mérés is szerepel a ficsőrlistában, csak a két SIM -et nem tudja megkülönböztetni.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nem oldható meg?
(Megint lehetetlent szeretnék...
) -
FeZ...
aktív tag
-
crok
Topikgazda
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ez lényegében ugyanaz. Azok a képek is online lesznek, ki vannak jelölve erre, csak ez még nem következett be. Ha jobban tetszik, fogalmazzunk úgy, hogy azokat a fotókat nem mutatja, melyek a nem archiválandó mappákban vannak, minden mást igen. És ezen nem tudsz változtatni.
-
-
D1L1ZS
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Szia!
Én Plex - et használom!
PC-n fel van telepítve a Plex média szerver kliens, MI Box S - re a Plex app. Át küldi a hangot és a feliratot is!
A feliratot nem jeleníti meg automatikusan, azt miután elindítom az adott filmet, utána be kell menni a lejátszási beállításokba, majd ott lehet megadni hogy megjelenítse.
Annyi, hogy egyszer meg kell venni androidon az appot (kb. 1800 forint volt asszem), hogy a korlátozásokat feloldja (vízjel, korlátozott lejátszási idő).
De nekem rohadtul megérte!
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Elégedett vagyok vele. 9 -en tudja, amit a Clipper+ és pikkpakk importálhatóak a Clipperben mentett adatok. Ha a tabon vágólapra teszek vmit, akkor már csippan is a telóm, hogy megjött. 10 -esem nincs, ezért is kérdeztem, hogy hogyan működik az új verzió. Elvileg ADB engedéllyel rávehető, hogy úgy működjön, mint 9 -en.
-
csipuka
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
On the parent phone, in the Family Link app. Select the account you want to manage, scroll down until you see the device, select "settings" next to "play sound" and enable "Allow unknown sources" under "Device Information".
Megneztem, tenyleg ott van a beallitas, szoval elvileg ezzel fel tudsz rakni apk-t. -
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
"Ha meg akarom változtatni a születési évét, ahhoz igazolványt kér."
Fura is lenne, ha az embereknek csak úgy változna a születési éve.
Pont az ilyen trükközések miatt szigorítanak egyre inkább. Már a Facebook is profilképet kér regisztrációkor. És ha az nem tetszik nekik, zárolják a profilt, amit csak igazolvánnyal tudsz feloldani. -
Roxkex
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Eddig még nem volt vele gondom !

Se akksit nem húzott amennyire néztem se olyan nem volt, hogy nem ébreszt.
Ami furi, hogy amikor beállítok egy ébresztőt, akkor egy blank activityt megnyit aztán rögtön be is zárja.... De szerintem itt a reklám lenne, nem ?Szerk.:
Az előzőtől eltérő kérdésem lenne. Keresek egy olyan térkép (ha navi is az nem baj!) programot ami OFFLINE is tud műhód képet. Létezik ilyen ? - Persze azért legyen megbízható a forrás is. Ha ilyen nincs akkor valami faja turista térkép, mert ismerősömnek kellene hisz sokat megy erdőben.
Lehetőleg ingyenes de ha csak fizus van ami még megbízható is akkor az is jó persze !
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

crok
mobilizmo