Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bozek
nagyúr
válasz Kolondrum #75377 üzenetére
"Ezt akkor csak 10 napig használhatom? Utána meg kell vennem a teljes verziót?
Nem, a navigáció a letöltés után korlátlan ideig használható. Az appot a 10 nap letelte után levesszük az iTunes és a Google Play boltokból, és nem lehet majd letölteni, azonban a letöltött alkalmazás bármeddig tovább használható ingyenesen."
-
csadi0011
őstag
válasz Kolondrum #95144 üzenetére
Runtastic Road Bike ingyenes verziója képes rá. Pont ma csináltam hasonlót. Út szélére kihelyezett sebességmérővel mértem össze (ami kiírja, hogy lassíts, ha 50 felett mész). Biciklivel mentem. 46-ot írt.
Runtastic-ban a max sebességem 40 km/h volt.
Elindítottam egy mérést, lezártam a képernyőt, bedobtam az övtáskámba.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
-
consono
nagyúr
válasz Kolondrum #153470 üzenetére
Ha nem zavar, hogy MS termék, akkor akár a One Note is jó megoldás, bár lehet, hogy kicsit overkill. Ellenben van minden platformra mobilon és desktopon is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest