- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
sziasztok
4.1.2 androidban csináltam egy resetet, és újra konfiguráltam mindent, de van 3 bibi amire nem jöttem még rá.
1. Némában van a teló, de ha jön sms, hallani az értesítő hangját. Ezt nem akarom, legyen teljesen csöndben.
2. fent az ikonok között (ha nincs lenémítva a teló) a hangszóró ikon előtt van egy kis függőleges vonal. Ez a vonal eddig nem volt, hogy kell eltüntetni?
3. az sms érkezésére be tudtam állítani hogy zölden villogjon a jelző led, most ezt nem teszi. Szeretném, ha látnám a ledet újra villogni.+1:
youtube alkalmazás fel van telepítve, de amint bármilyen videó elindulna, a böngésző lefagy (opera classic), pedig a reset előtt szépen játszotta a videókat.ezeket hogy tudnám beállítani? az aláírásomban lévő teló és szoftver fut rajta.
-
törölt tag
válasz
mttssz #50768 üzenetére
Én továbbra is azt mondom, hogy ez a Youtube -ügy a Google sara. Szándékosan nem hibát írok, mert ez nem hiba. Ez szándékos. Kipróbáltam gyári böngészővel, az ugyanannál a linknél nálam is felajánlotta a klienst. Valószínűleg ugyanezen okból működik Chrome -on is. Viszont sem Dolphinnal, sem Firefox -szal nem. Ugyanaz az eredmény mindkét böngészőnél. Flash kikapcsolva. A linkre kattintva a YT weboldal nyílik. Nyomvatartásra viszont egyáltalán nincs megosztás menü, csak szövegkijelölés (ami így csak szöveg, nem link). Ha az infóablakra bökök, akkor ott már megjelenik a YT linkje, de szintén csak szövegként. Ezt vágólapra teszem, ami nálam a Clipper+ -t jelenti. Ez automatikusan kattinthatóvá alakít, tehát ha a Clipperben hosszan rábökök, akkor jön a megosztás menü. Milyen érdekes, itt már megjelenik a YT kliens. Sztem ez egy rejtett funkció, amit a Google beépített a böngészőibe, sugallva a usernek a "helyes" irányt a "megfelelő" böngésző kiválasztásához. A TubeMate nem Apu alkalmazása, nincsenek extra jogosultságai, mégis működik minden böngészővel. Akkor a gyári YT kliens ezt miért nem tudja? Mert Apu nem akarja, hogy tudja.
-
7Sony7
addikt
-
petipetya
nagyúr
válasz
z123456789 #50783 üzenetére
Felmész a Google+ webes felületére / bal oldali sávban fotók / összes fotó / kijelölöd / letöltés / átmásolod telefonra.
-
@matthew@
őstag
A Skype nektek sem jelez ha pl hívnak vagy üzenetet kaptok (eddig 1 hónap alatt egyszer jelzett)? Valaki tud erre vmi megoldást
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Itt nézhető több magyar tv adó (nálam csak pc-n sajna) elvileg mobilon is működniük kéne. Kipróbálnátok ? Ha mükxik valakinél megoszthatná hogy jött össze neki. Köszi [link]
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem tudom hogy ide tartozik-e, de itt valaki biztos tud rá válaszolni.
Van egy videó felvételem a google +, fotók, bánom is én hol, a lényeg hogy csak online érem el, mert volt egy kis gebasz a telómmal, és minden dokumentum elszállt róla. Ellenben a biztonsági mentés révén fent van a google szerveren. Viszont a fotók alkalmazásból nem tudom letölteni, mert azt írja túl nagy. Ha kisebb felbontásban akarom akkor meg azt írja hogy nem lehet az eszközre menteni.
Rettentően kellene nekem az a felvétel, mert egy spontán felvétel ami nagyon jól sikerült, és nem lesz mégegy. -
aizen92
addikt
persze, össze is van párosítva, PC-n webböngészőből engedi és ott tudom nézni.
csak az a kérdés, hogy droidos alkalmazás másnak is azt írja-e ki, hogy minőségbiztosítási okokból nem támogatott mobil/tablet készüléken.amúgy mondom, teszteltem ezt TVGO-t pár hete egy cégnek, katasztrofális állapotban volt az alkalmazás, én azt hittem min. 2 hónap kell mire kijavítják, de szartak bele úgy látszik, ha ki kell dobni májusban kidobjuk..... vicc
-
air
nagyúr
Támogatott eszközök listája: "Sony Xperia Go ST27i, SonyEricsson ARC S LT18i, Sony Ericsson Active ST17i, Sony Ericsson Ray ST18i, Sony Ericsson Mesona ST23i" a modern 4G-s készülékek közül viszont egy sem szerepel a listán.
Hol élnek ezek az őskorban? Röhejes. Rootolt készüléken nem megy.
Ajjaj. Tuti sikeres lesz. Már csak a hozzászólások alapján is biztosan felkészültek az indulásra. -
atillaahun
veterán
Az szerintetek is cigány módszer, hogy a TuneIn rádió pause gombra nem a lejátszást állítja meg, hanem a média csatornáját némítja el, a stream meg továbbra is ott fut a háttérben? Kihúzott fülesnél is ez történik egyébként, hogy a nyakuk nyújjon meg. Csak tudnám hogy kell belőle kirántani a SkyFM stream-jének url-jét, ki is vágnám a francba ezt az akkugyilkos szemetet.
Ötlet? -
petipetya
nagyúr
válasz
Picike8 #50770 üzenetére
Rootolatlan készülék esetében az első alkalommal manuálisan (de csoportosan kijelölve) kell hibernálni a ritkábban használt alkalmazásokat. Ekkor bekerülnek a listába, melyet a program megjegyez. A hibernált app ugyanúgy megjelenik a listában, kint van az ikonja a launcheren stb., ám ha elindítod, akkor kikerül a hibernált állapotból.
Ebben az esetben jön jól a Greenify hibernáló widget gombja, mert arra nyomva ezeket a listán szereplő alkalmazásokat újra hibernálni tudja.Rootolt készüléken ez az újra hibernálás automatizáltan működik.
-
Picike8
aktív tag
Sziasztok,
A Greenify-nak van olyan változata, ami nem igényel root jogot?
A válaszokat előre is köszönöm.
P8. -
janosibaja
őstag
Sziasztok, van olyan applikáció, amivel a NEM ROOTOLT Nexuson a gyökérbe, s nem az SD kártyára fel tudok másolni egy könyvtárt, majd onnan elindítani a telepítőt?
(Az Astrom sajnos csak az SD-t látja)
Azért kéne, mert állítólag a programomat nem lehet KitKaton SD-ről installálni. -
aizen92
addikt
hvg.hu: "A TV GO-n jelenleg 16 csatorna (ATV, HírTV, M1, M2, Duna, Duna World, MTV Europe, LifeNetwork, Ozone Network, Sport1, Story4, Story5, TV2, RTL Klub, Viasat3, Viasat6) műsorát lehet élőben követni, a szolgáltató a csatornakínálat folyamatos bővítését tervezi. A TV GO-n a két legnagyobb hazai kereskedelmi televízió adását (RTL Klub, TV2) is követni lehet."
na már most, hiába csatolom össze a fiókom, természetesen nem tudom nézni mobilos eszközön,se tableten.
Anno teszteltem az alkalmazást béta állapotban, akkor se működött, hisztiztünk is miatta, úgy látszik nem sikerült megoldani a dolgot.....
Legalább PC-n megy. és ott tudom nézni böngészőből.
-
dokee78
félisten
Másnak is bezáródott az Endomondo Pro a pár nappal ezelőtti frissítés után?
Ma is jött frissítés,de ezt még nem próbáltam. -
noxon
őstag
Zooper widget gurukat kérdezném... kint van egy widget és amikor feloldom a képernyő zárat akkor jelenik meg mindig újra kb fél másodperces késéssel, nincs ott rögtön, ez mitől lehet?
-
törölt tag
Milyen Android verzió, melyik böngésző, melyik oldal? Nálam egyedül a Youtube weboldalán ajánlja fel a klienst. De ha a Youtube -on akarnék nézelődni, akkor eleve a klienst nyitnám meg, nem a böngészőben a webes felületet. Sztem az a gyakoribb élethelyzet, hogy az ember böngészés közben botlik bele egy beágyazott videóba, amit szeretne normálisan megnézni. Ilyen esetben nekem nem ajánlja fel a gyári klienst. Én ezt azért tartom egyértelműen Google hibának, mert ott a TubeMate, ami viszont azonos körülmények között tökéletesen megoldja azt, amire a gyári kliens nem képes, pedig ez az alapszolgáltatása, erre fejlesztették.
-
válasz
Just_Reboot #50760 üzenetére
Nem lesz ART-ra, a fejlesztő azt mondta, hogy túl nagy meló lenne.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Wolfskin #50709 üzenetére
"az egyik legfontosabb, hogy a samsung saját widgetjeit nem jeleníti meg. pl. az akciójegyzetet vagy az s-tervezőt (naptár)"
Régebben én is ezt tapasztaltam a HTC/Sony telóim esetén, hogy root nélkül csak a gyári launcherben jelentek meg a dedikált HTC/Sony widgetek. Rootolás után viszont már igénybe tudtam venni a launcher (azt hiszem a Nova vagy az Apex lehetett) azon funkcióját, hogy ezeket is szipkázza be.
Ez sajnos egy ilyen visszás dolog, gondolom a gyártó ezzel akarja biztosítani azt, hogy az ő saját felületét használd - jelen esetben a Samsung így köti meg a kezedet, hogy az ő Touchwiz felületét használd.
-
törölt tag
válasz
bazsi0322 #50744 üzenetére
Üdv az Androidban, a gondosan fejlesztett Google alkalmazások csodálatos világában! Nem értem, hogy miből gondoltad, hogy a Google egyik weboldalán található videó, egy Google oprendszert használó telón, egy kattintással megnyitható a Google, e célból telepített kliensalkalmazásával? Ez teljesen abszurd feltételezés. A Youtube alkalmazást nem ajánlja fel a rendszer a böngészőben. Meg lehet oldani, csak logikusan kéne hozzá gondolkodnod. Keress a gyári helyett egy olyan kliensalkalmazást, amit a Google korábban kitiltott az alkalmazásboltjából! Mondjuk a TubeMate -et. Na, az meg fog jelenni a böngésző megosztás menüjében és megnézheted vele a videót. Vagy továbbadhatod bármelyik telepített médialejátszónak. Vagy...
A másik megoldás, hogy a videó linkjét megosztod egy jegyzetalkalmazással, vagy egy vágólapalkalmazással (pl. Clipper+). Ez utóbbi esetben, a Youtube alkalmazást manuálisan megnyitva, vágólapról beilleszthető a link. -
válasz
Just_Reboot #50755 üzenetére
De erdemes vegignezni a modulokat, sok hasznos (vagy geek app) van kozottuk
-
válasz
Just_Reboot #50753 üzenetére
Nincs többé idegesítő reklámfilm a youtube videók előtt
-
válasz
Just_Reboot #50751 üzenetére
Hajrá
gravitybox, youtube adaway feltétlen kerüljön fel
-
válasz
Just_Reboot #50748 üzenetére
Xposed-ben ha feltelepitesz egy modult, akkor az xposed app-ban a modulok fül alatt aktivalni kell es utana ujra kell inditani a telefont. Nekem a nexuson tokeletes, de pl. Ocsem zte-jen nem megy kb egy modul sem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Just_Reboot #50748 üzenetére
Milyen beállításaid? Előbb modulokat is fel kell rakni, anélkül tudtommal nem sokat ér az Xposed Framework.
-
válasz
Just_Reboot #50742 üzenetére
Szia! Telepitsd fel az apk-bol, majd apk-ban install/update-el leszedi a legujabb verziot ha van. Root ugye kell hozza, azt nem is mondom. Maga az xposed telepitese nem nagy cucc, ha van vmi kerdesed irj
Amugy milyen keszuleken akarod hasznalni?
-
bazsi0322
tag
Hello!
Olyan problémám lenne, hogy a youtube videókat a böngészővel(dolphin) nyitja meg az alap youtube kliens helyett.
Az alapértelmezések törölve és mikor rámegyek a videóra csak az alap böngészöt és a dolphint ajánlja fel...
Valakinek ötlet? -
Just_Reboot
addikt
Sziasztok valaki tudna segíteni hogy lehet használni az Xposed modult mert régebben használtam de már teljesen elfelejtettem hogy kell.
-
tomy86
addikt
válasz
petymeg #50729 üzenetére
Na ezeket pont nem használtam. Én a Power Toggles (ezt használom jelenleg), Notification Toggle és Widgetsoid progikban levő "Lock Screen" widgetet használtam. Egyikkel sem volt gond.
(#50736) zoli62: azt is meg tudod nézni 5 évre visszamenőleg, ha elektronikus úton fizetsz és nem csekkel.
(#50738) Probert75: ahogy Bozek írta az alkalmazás "elég jól beszélni magyar nyelv"
Szóval a szöveg kb. 70%-a le van fordítva, a maradék angol maradt. Nem eseményhez tudod beállítani naptár esetén, hanem az adott naptárnak tudsz egyedi jelzőhangot, led színt, stb. megadni. Tehát, ha van 8 féle naptárad (munka, haverok, privát, születésnapok, stb.), akkor beállíthatsz mindhez mást. Megadhatod azt is, hogy mennyi ideig maradjon meg a jelzés vagy milyen esemény hatására álljon le. Ugyanígy sms-ekhez, elmulasztott híváshoz, programokhoz (full verzióban), mailekhez is beállítható egyedi szín, hang,
-
-
Probert75
addikt
A naptáras javaslat nem érkezett a kérdésemre! Ezek szerint nincs olyan naptár alkalmazás, amely hosszabban jelez eseménykor, nem csak 1x pittyeg oszt csá!
Ha nincs épkézláb alternatíva, akkor esetleg leírná valaki, aki a google gyári naptárat használja, hogy hogyan kell beállítani úgy az értesítést, hogy legalább öt-hat perc elteltével ismét jelezzen? Úgy, mint az ébresztésnél a szundi funkció. -
Bozek
nagyúr
Én a BK Dictionary Hungarian-t találtam eddig a legjobbnak.
-
Deck
titán
Nem tudom felrakni az Akedémiai angol - magyar agyszótárat mert, "nincs elég tárhely"
Pedig rengeteg van.. Adatok törlése, wipe cache, wipe dalvik cache is megvolt. De semmi változás..
Mi lehet a probléma? Mit próbáljak még?Melyikek a legjobb angol - magyar szótárak droidra?
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Az miért van, hogy az általam eddig kipróbált "screen off widget" appok random, kb 10-ből egyszer, a tárcsázót nyitják meg? Tapasztalt más is ilyet?
-
törölt tag
válasz
Wolfskin #50723 üzenetére
Apex pro. Mielőtt belefogtál ebbe a Launcher -ügybe, leírtam, hogy számíts rá, hogy Note -on néhány dolog ragaszkodik a gyári felülethez. De mint írtam, hasznàlhatsz a gyári kezelőfelülethez egyéni programtár alkalmazást.
Az alkalmazások tudják forgatni a képet, épp csak a fő kezelőfelület nem forog. Szoktam úgy használni, hogy bt. egeret, bill. -t csatlakoztatok. Mivel a teló fektetett nézetben van (kitámasztós hátlap), ezért felcserélődnek az egér x és y tengelyei. Érdekes odanavigálni egy ikonra. Autóban is fektetve használom, kicsit vicces, ha a fő nézet el van fordulva. Ha pedig MHL -el, vagy screen mirroring -gal kiküldöm a képet a monitorra, akkor a 9:16 -os kép nem túl praktikus a 16:9 - es képernyőn. -
Wolfskin
őstag
válasz
#79335424 #50720 üzenetére
ez melyik louncher? nekem pl. ilyen menüpont egyik legördülőben sem volt. vagy ez valamelyik pro verziója?
de mindegy is, úgy látom a gyári widgeteket (akciójegyzet, s-tervező) egyik sem tudja kezelni (kitenni az asztalra), úgyhogy nem az a kérdés, megér-e két sör árát, hanem melyik fontosabb: hogy rögzítsem az ikonokat vagy hogy tudjam használni a jegyzetelőt/emlékeztetőt.nálam az forgatás alapból ki van kapcsolva, az mx player pro alapból beforgatja a videókat, a lenovos SEEit pedig a fotókat enélkül is. ekkora képernyőn meg állítva is lehet két újjal írni (anysoft)
-
törölt tag
válasz
Wolfskin #50719 üzenetére
De teszek még egy kísérletet, mert lehet, hogy én vagyok az értetlen, amiért nem bírom felfogni, hogy ezekből a lehetőségekből mit nem tudsz kihozni. A legördülőben láthatod, hogy van mappakészítési és átrendezési lehetőség. Készítettem egy mappát, az a legelső ikon. A fejlécre pedig készítettem egy cimkét. Oda rendezgeted a programjaidat, ahova akarod.
-
törölt tag
válasz
Wolfskin #50719 üzenetére
Akkor vedd meg! Nem Te lennél az első, akinek megéri egy sör árát az a program, amit egy telón a legtöbbet használ. Sőt, talán nem csak egy telón. De léteznek custom programtárak is. Nekem pont a tálcaikonok testreszabhatósága hiányzott a gyáriból. Arról nem is szólva, hogy nem tudja fekvőbe forgatni a főképernyőt (legalábbis S2 -n). Nem is értem, hogy ezt hogy gondolta a Samsung.
-
Wolfskin
őstag
lehet külön füleket létrehozni a programtáron
az ingyenesben? hogyan?
a külön fül az mit jelent? egy külön oldalt? amik közt lapozni kell?nálam gond az is, hogy a szlenget sem vágom még...
már megtanultam, hogy a sok pöttyös ikon programtár, alul a tálca a dokk, a főképernyő(k) mag az asztal(ok) a mappákat meg valahol csoportoknak nevezik. ennyivel is beljebb vagyok, legalább tudok kérdezni.
-
Wolfskin
őstag
válasz
darvinya #50712 üzenetére
nem lehet egymásra húzni, mert ha hosszan nyomom egyből kiteszi az asztalra. az asztalon már lehetne, de ott nem szeretném tárolni a programokat.
kezdek rájönni, hogy azokat a funkciókat amiket a gyári tud és nekem kéne, csak a fizetősök tudják. plusz még azok sem tudják kezelni a gyári note widgeteket. na mindegy, azért futottam egy kört vele.
tanulság: többet kell gyakorolnom, hogyan tartsam a telót óvatosan, szakszerűen... ez van. ezek a mai tamagocsik sokkal több figyelmet igényelnek. -
Bozek
nagyúr
Csak úgy megjegyzem, hogy Apex-ben is lehet külön füleket létrehozni a programtáron belül, így lehet például egy Alkalmazások, egy Játékok és egy Rendszer fül.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
darvinya #50712 üzenetére
Az Apex-ben pl. menüből kell létrehozni a mappát a programtárban, illetve ha van ilyen funkció a többiben, akkor máshol is szintén így kell, hiszen a programtárnál az appon hosszan nyomvatartás az a képernyőkre kipakolást hivatott segíteni (ahogy a gyári launcherekben is). De a különféle indítók leírásaiban egyértelműen jelezve van, hogy a feture helyet kapott-e a programban - elég népszerű feature. Az Apex-nél és a Nova-nál a fizetős verzióban van ilyen (de hisz írtam is, hogy nyálazza át a leírásokat - az angol nemtudáson nem tudok segíteni).
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #50709 üzenetére
kipróbáltam néhány lounhert (holo, galaxy), a programtárban egyik sem tud mappákat (csoportokat) létrehozni, csak az asztalon. a programtárban mind ömlesztve prezentálja az ikonokat, max sorba rakni tudja őket abc vagy dátum szerint, meg azt lehet beállítani, hogy lefelé vagy oldalra görgessen. vagy csak én nem találom ezt a funkciót?
-
Wolfskin
őstag
válasz
LonGleY #50690 üzenetére
az igaz... és nem is lényeges kérdés, hogy a mappákon kis ikonok vannak, vagy nagy ikonok. vagy hogy az asztalon csoportosítja őket össze, a tálcán vagy a programtárban (amit én leginkább preferálok, mert az asztal a legszükségesebb működés területének marad meg).
az egyik legfontosabb, hogy a samsung saját widgetjeit nem jeleníti meg. pl. az akciójegyzetet vagy az s-tervezőt (naptár). találtam egy menüpontot, hogy vegye át a beállításokat, de ezeket nem vette át. igaz, a többit is csak kb 10%-ban. a másik meg, ha a programtárban lapozgatom a widgeteket (modulokat) a 10. oldal után leáll a program. ennyi. igaz, még dob egy üzit, hogy leállt.nálam így néz ki:
ez a főoldal 2 mappa, a többi a leggyakoribb program, amit naponta hazsnálokez pl. nagyon hasznos, a jegyzet widget, a második asztalon, :
a harmadikon meg ugyanez csak naptárban. ennél többet nem szeretnék lapozni. 1-2-3 max.és minden más a programtárban:
de itt is csak kettőt kell lapozni, mert ezen kívül minden más mappákban van. a kb 200 +/- progtram pedig egy látótérben megtalálható, nem kell se lapozni, se görgetni az összeset látom egyszerre (néhány új az alsó sorban):
-
Eternitys
aktív tag
Igen, Air Gesture a hivatalos neve. De bárki használhatja ha van proximity szenzor a mobilján: Hovering Controls
(#50698) air: Magus 3D Gesture Launcher-re gondolsz?
-
LonGleY
veterán
válasz
7Sony7 #50700 üzenetére
Jah, azzal azt állítom, hogy ha van hang, rezeghet-e a jelzésekre, a Notification Toggle-ből meg azt, hogy a főgombok zúzzanak-e megnyomáskor (ha alszik melletted valaki, néha hasznos lehet, bár mostanában kurvára nem nyúltam hozzá... :Đ). A többi meg a hangfelvevés és az itthoni gépem indítása. :>
Milyen nagyított középrészre gondolsz? Ez valódi, torzítatlan kép, ha a háttérre (azt leszámítva, hogy összemaszkolt, nem látható fénytartományok leképzéséből alkották). Cassini remekmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest