- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
gipsztigris #49293 üzenetére
Már 5 perce azon röhögök, hányan nézik egyszerre a videódat.
-
St3ven
addikt
válasz
Hatalmas!
De valld be, hogy most feltetted azt a live wallpapert, amit linkeltem.
-
gipsztigris
addikt
válasz
7Sony7 #49295 üzenetére
Egyszerű csillós egysejtű, másnéven ázalékállatka. Ilyen, és ehhez hasonló egysejtűek és egyéb baktériumok végzik a szennyvíztisztítást egy biológiai szennyvíztisztítóban. Felfalják ami nem oda való, átalakítják az ammóniát nitráttá, majd a nitrátot nitrogénné,és máris tiszta a szennyvíz........röviden.
-
7Sony7
addikt
válasz
Vaze! Ez komoly? Mi a fász?! (csak nem Hannibal Lecter személyesen?)
-
twine
veterán
válasz
Irigyellek...a videó meg fenomenális(nekem legalábbis átlag embernek, aki csak "tv-ben" lát ilyesmit...)
-
dunc
nagyúr
sziasztok valahogy ki lehet iktatni a "halláskárosodás" figyelmeztetést! Minden telo újra indításnál rinyál ha zenét hallgatok!
-
St3ven
addikt
válasz
saelin #49285 üzenetére
Jók az értékelések is:
"Zseniális! Térdre borulok a tervező zsenialitása előtt. Órákig tudnám nézni a kis genyákat."
"Várom a frissítéseket, pl. színátmenetes háttér, új kukackák stb."
"Nagyon jó! Mindenki megnézi és megnyomkodja a mikrobakat...
"
"A legjobb. Nézegetem és mindig találok benne valami újat:-) "
-
air
nagyúr
válasz
balintkalman #49280 üzenetére
Ha adsz 500Ft-ot, megmondom.
-
St3ven
addikt
-
törölt tag
válasz
atillaahun #49277 üzenetére
Tudom, hogy csak egy monitorod van. Az mindenképpen kevés. Nem is értem, hogy mire gondoltál, mégis, hogyan kéne wireless jelet kapnia, ha csak egy DVI, vagy HDMI bemeneted van. Mindenképpen valami eszközre be kell ruháznod. Az SGS2 még nem támogatja a Miracastot. Ezért kell a Wimo. Mint írtam, egy Miracast stick -kel már lehetséges, mert a Te telód már támogatja. De ezek csak wifin tudnak csatlakozni, ráadásul csak a 2,4GHz -es sávot ismerik. Ezért írtam a miniPC -t, mert ezek Lanon is tudnak csatlakozni.
Ollie és LonGleY:
Miért kell mindíg rosszra gondolni? Csak egy egyszerű tanácsot kért!balintkalman:
Úgy juthatsz hozzá ingyen, hogy megkéred aput, hogy vegye meg neked! -
LonGleY
veterán
válasz
Csodálatos első hozzászólás a topikban! :]
-
válasz
Ha warezra gondoltál, az tilos itt a fórumon!
-
balintkalman
csendes tag
Helló mindenki
nemtudja valaki hogy honnan tudom letölteni ezt
[link] az appot ingyen? -
batai15
félisten
Tudnátok mondani pár jo és nem akku merítő live wallpaper t?
-
atillaahun
veterán
válasz
#79335424 #49276 üzenetére
Na jó de előbb írtam, hogy nekem nincs miniPC-m, csak egy N4-em. Az ezen lévő képermyő átküldésével mit kezdek közvetlenben egy monitorral?
...
Na megtaláltam közben az N4 user manual-jában, hogy Miracast ez a cuccos ami nekem kell. Ezt tudja a te SGS2-d is, amit írtál hogy kiküldi egy az egybe a képet monitorra? -
törölt tag
válasz
atillaahun #49275 üzenetére
Nekem egy mezei monitorom van. Még HDMI sincs, csak DVI. Erre van kötve a miniPC, ami Lanon csatlakozik a routerhez (működik wifin is, de akadósabb). Van egy Wimo nevű, kínai program. Ez van a miniPC -n és ennek van egy "sender" párja, amit a telóra kell telepíteni. Pár kattintás és már működik is. Pont ugyanúgy, mintha MHL adapterrel lenne összekötve, tehát nem csak a média küldhető, hanem minden, ami a kijelzőn megjelenik (persze ven egy kis fáziskésés, úgyhogy játékra nem alkalmas). MiniPC nélkül kell valami hálózati támogatás a monitornak, de sztem a legolcsóbb egy Miracast stick. Ezekkel az a gond, hogy csak wifin tudnak csatlakozni. Lanon sokkal gördülékenyebb az átvitel.
-
atillaahun
veterán
válasz
#79335424 #49274 üzenetére
Nem, miniPC-m nincs (még). Most hogy így mondod a screen mirroring-et, N4-be is van egy ún. "Képernyő tartalmának átküldése" menüpont, ez ugyanaz lenne? De ez nem csak bizonyos funkciókat tud átküldeni? Ez egyenértékű egy HDMI kábeles megoldással? Milyen funkcióval ellátott monitor kell ehhez?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #49271 üzenetére
Ha jól tudom, neked van miniPC -d. Azzal nem megy? Nálam símán megy a screen mirroring SGS2 -ről.
LonGleY: +1
Egyébként az Androidos miniPC -ken natívan fut egy Picuntu nevű Linux. A Youtube -on van videó egy Tabos verzióról is. A probléma az érintőfelület kezelésének hiánya. Egérrel, billel működik. A másik gond, hogy a Mali forráskódja zárt, ezért Linux alatt nincs GPU segítség. 3066 -on érezni, de a négymagos 3188 már elég jól elboldogul vele. Második negyedévre ígérik a 8magos Allwinnereket. Azokon már szerintem lesz GPU támogatás. -
Huma
addikt
Gyerekek, rájöttem valamire. Ezek az androidos telók olyanok mintha egy zsebben hordható linuxos pc-k lennének amikkel telefonálni is lehet. Nem mondom hogy egy zseni vagyok, de értitek a célzást...
-
Maxtreme
addikt
válasz
dzsidzsas #49268 üzenetére
ó hát azóta már vagy 22x újraindítottam
Kb 1 hete próbáltam először, óta már vagy 5x.
Csak azt nem, tudom milyen progi, mert semmi olyan nincs fent ami (szerintem) megzavarhatná.szerk: Besz... Most megpróbáltam újra (ma már néztem) és most meg felment. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik hogy felraktam a beta ccleanert, szerintem a belső memóriában lehetett valamelyik másik progi "maradéka" ami zavarta.
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #49259 üzenetére
A lényeg: Telepíted TiBit. Beállítod, hogy hány verziót tároljon (én 3 -at szoktam).Csinál egy mentés mappát a belső táron. Készítesz ide egy mentést az új rendszerről. Átnavigálsz a mikroSD -re, kijelölöd neki az előző mentésed mappáját, hogy használja azt. Megcsinálod a visszaállításokat. Rendszeralkalmazásokat ne állíts vissza, max az adataikat, ha nagyon muszály. Megkérdezi, hogy a jelenlegi mentéseket összevonja -e. NEM!!! Majd visszaállítod a belső SD -s mentésmappára és készítesz megint egy mentést. Megint rákérdez az összevonásra. NEM!!! Így tudod a másik mentésből áthozni a programokat, adatokat úgy, hogy ne legyen belőle káosz.
-
7Sony7
addikt
válasz
Sajna nem minden működik, de -nálam- a legtöbb igen.
-
Jarod1
veterán
hogy tudom elérni azt hogy ftp kapcsolódás közben wifin ne a belső memóriát mutassa hanem az sd kártyáét
-
válasz
A titaniumban a telepített appok listája után ott lesznek a mentések.
-
7Sony7
addikt
válasz
Én mindig átmásolom. Rom csere után az elsők között teszem fel a TB-t, és onnan sok mindent.
-
Maxtreme
addikt
válasz
dzsidzsas #49255 üzenetére
Na igen, fura nekem is hogy csak nálam nem müxik, mert a hozzászólásoknál sem látok ilyen jellegű problémára utaló postot. Azt sem lehet mondani hogy a készüléken mókolt rom van és esetleg ez lenne a hiba forrása, mert teljesen stock yári androidot használok.
LonGleY: Köszi erre rálesek.
A ccleanere kíváncsi leszek, PC-n korrekt progi.Még ez amit nézegettem, de a képekből ítélve ez inkább szép mint jó.
szerk: A legszebb amit valamelyik nap láttam, az a defrag androidra.
Ha valaki elmondja nekem hogy a flash memóriát minek töredezettségmentesíteni, azelőtt leborulok.
-
7Sony7
addikt
válasz
szili.tamas1 #49250 üzenetére
TB -menü-beállítások-biztonsági mentés mappájának helye-Detect gomb. Nálam csak akkor találja meg, ha az elsődleges sd n van.( Sdcard0)
A visszaállítás: Backup/visszaállítás fül - Rákatt amelyiket vissza szeretné állítani, majd Visszaállítás gomb.
-
Maxtreme
addikt
Srácok.
Milyen rendszerkarbantartót ajánlatok? (amivel tudom törölni az átmeneti temp/cache fileokat stb)
ezt próbáltam (volna), de azt írja hogy nincs elég szabad hely a telepítéshez. Nos ez azért vicces mert még majdnem 5gb áll rendlelkezésre. -
válasz
szili.tamas1 #49250 üzenetére
És a beállításoknál rákerestettél a mentésekre?
-
Tokra110
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna mondani olyan appot amivel a telórol a gépre tudjuk castolni amit a telefon megjelenít?
-
válasz
janakbacsi #49247 üzenetére
Át, de ha az app azon verziója nem kompatibilis a másik telefonnal, akkor nem fog működni. Az adatmentés viszont mindig szokott, vagyis a kérdéses appot le lehet tölteni a playből, majd a titanium adatmentést visszaállítani, így meglesznek a mentések, beállítások.
-
Mr X
veterán
válasz
alex devil #49246 üzenetére
Imo, Xabber...
-
janakbacsi
őstag
Titaniummal készült app mentéseket át lehet tenni másik típusú telefonra?
-
alex devil
senior tag
Helló, üzenetküldő alkalmazást keresek. Az IM+ nem jött be, de valami hasonlót szeretnék ami több fiókot is kezel (face, g talk,). Melyiket ajánlanátok?
-
-
LonGleY
veterán
Legalább próbáld ki!
A chat egyszerű téma: Xabber. Apró, gyors, tökéletes, jó a Facebook-hoz is és van benne kilépés gomb (nem fut a háttérben, ha nem akarod). De tudnod kell, hogy az offline üzeneteket nem fogja megkapni indításkor, azokról levelet kapsz (más chat program is ilyen).
-
-
szili.tamas1
senior tag
Ujrahuztam a telefonomat, elotte csinaltam mentest azokrol az appokrol amiknek fontosak az adatai Titanium backuppal. Most az uj rendszerre hogyan lehet felvarazsolni?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Astrasattila #49227 üzenetére
Egyszer összehasonlítottam alkalmazásokat, hogy melyik csinálja a legjobb panoráma képet és nálam a ProCapture győzött, megelőzte a gyári alkalmazást, a többi a futottak még kategória.
-
dokee78
félisten
válasz
paolinho #49235 üzenetére
A wifi matic pedig tökéletesen működik.
Ez a fajta. -
paolinho
őstag
Tudnátok olyan alkalmazást ajánlani, ami bekapcsolja a Wifi-t, ha olyannak a közelében vagyok, amit beállítottam, és kikapcsolja, ha eltávolodom a hatáskörzetétől? Próbálkoztam kettővel, az egyik a Wi-Fi Matic volt, a másik az AVG Wifi Assistant, de valahogy ezek, mintha csak fél munkát végeznének. Az utóbbi kikapcsolja ugyan a wifit-de be már nem, míg az első ki sem kapcsol.
-
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Tabletemen rendszer visszaállítást csináltam,
és azóta nincs rajta Play Áruház. (Előtte volt rajta)
Próbáltam utólag telepíteni rá, de mindegyik "Sajnos leállt..."
Nem tudok semmilyen appot tenni a gépre emiatt...
Lehet valamit tenni ezügyben?Köszi a segítséget előre is!
-
-
dunc
nagyúr
válasz
stranger28 #49231 üzenetére
Soha nem tűntek el,mindig be kell húzni a"kukába"
-
stranger28
addikt
Üdv!
Facebook Messengerben ugye vannak ezek a felugró fejek, de nekem az rémlik, hogy régebben ezen eltűntek, ha elolvastam másik eszközön az üzenetet. Mostanában kezd zavarni, hogy nem így működik, szóval mindenképp ott maradnak. Most én képzelődök, vagy tényleg úgy volt?
Le lehet húzni alulra, oké, de elég becsapós így: olyan, mintha megint jött volna új, mióta a másikon elolvastam.
-
-
xSide
őstag
válasz
Astrasattila #49227 üzenetére
-
barnabasss
tag
Lehet hogy hulyeseg de nincs valami program androidra amivel pc-s jatekokat lehetne iranyitani? (jatek fifa telefon xperia z)
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel panorámaképet lehet csinálni? Nem gond ha fizetős, csak profin tudja azt, amire kitalálták. Android 2.3.6 Köszönöm! -
törölt tag
válasz
quailstorm #49224 üzenetére
Nem szoktam Win -t használni, de EXT3 -hoz mintha lenne vmi plugin.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #49222 üzenetére
Úgy tudom, hogy az Android shellparancsokból ez kimaradt. Terminálból is a Busyboxot szokták meghívni hozzá. De ha külsőre kell, akkor nem lenne egyszerűbb egy EXT3 partíciót csinálni a mikroSD -n?
-
quailstorm
félisten
válasz
#79335424 #49221 üzenetére
sajna nem megy a dolog
majd vele próbálkozokterminálból egyértelmű a fat32 nyűgje
-
törölt tag
válasz
quailstorm #49219 üzenetére
Igen. Állítólag már lehet arra is, de én még nem próbáltam. A /data/data/... - ból szoktam linkelni /mnt/sdcard/... -ra. Root Explorerrel és Solid Explorerrel csináltam. Az előbbit javaslom, mert egyszerűbb és ingyenes. Lehet, hogy Busybox is kell hozzá.
-
quailstorm
félisten
Symbolic linkek létrehozására mit javasoltok? Ami nem terminálos...
root browserrel nem megy
FAT32 lehet a baja? -
Huma
addikt
(#49211) punky10, (#49209) Silent7:
Köszönöm! Kipróbálom mind a kettőt.(#49216) Somatom:
Thx! -
törölt tag
+1 a 3G Watchdog -nak. Én a pro -t használom. Azt nem tudom, hogy mennyire hajszál pontos, mert nem kellet kihegyeznem. Elég kb. tudnom. Viszont a forduló napját (sőt, az órát is) be lehet állítani. Átlagolja napi használatra, hogy ha így folytatod, túlszaladsz -e, stb. Azt nem tudom, hogy visszafele számol -e a widget, de sztem ennek nincs jelentősége. Azt biztos tudod, hogy mekkora a netcsomagod. Ha 200MB és 180 -at mutat, abból nem nehéz kikövetkeztetni, hogy vissza kell venni a tempóból. De ha jól emlékszem, valami színváltozással is tud jelezni a widget.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, újra megkérdem hátha valaki tud ilyet:
Egy appot keresek amivel valós időben "real-time" hallgathatom ugyan azt a számot több eszközön, pl. 2 mobilon az erősebb hangerőért.
Találtam egy Speakerfy nevű progit de az egyik telefonnal nem kompatibilis a 4.0-s android miatt, és ezzel a PC - mobil kapcsolatot sem tudtam összehozni hiába vagyok egy hálózaton.
Vannak még hasonló programok? -
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #49213 üzenetére
Ha törlöd és leszinkronizálja, akkor nem tölti le.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #49207 üzenetére
Igen így működik, de fórumtárs mondta az sz.gépen Opera 20-as már nem kezeli.
Opera 12-es még igen. -
Huma
addikt
Olyan program létezik aminél be lehet állítani, hogy csak a mobil adatforgalmat mérje és be lehessen állítani, hogy számoljon visszafelé? Valamint legyen widgetje is ami kijelezze ezt. És automatizálni lehessen hogy minden hónap bizonyos napján alaphelyzetbe állítsa a számlálót.
Tehát van mondjuk 200MB mobilnetem az előfizetésemben amit minden hónap 28-ik napján megújítanak. És én azt szeretném hogy a következő hónap 28-áig folyamatosan számoljon visszafelé mikor mobilnetet használok.
Szerintetek van ilyen alkalmazás vagy inkább felejtsem el?
-
zsoltzsolt
addikt
-
Srácok, van egy olyan alkalmazás, ami grafikusan jelzi, hogy mennyi helyet foglalnak egyes könyvtárak, és még a systemben is meg tudja mutatni roottal. Nagyon kevés helyet foglal, és a mutatott grafikont lehet ujjal nagyítani is. Valaki esetleg? Végül is másik is jó, csak mutassa meg, hogy mi foglalja nekem a helyet.
-
LonGleY
veterán
válasz
darvinya #49201 üzenetére
De ki a fene használ pár fanatikuson kívül Opera 12-t asztali gépen? Új júzernek már biztos nincs értelme azzal kezdenie. Én Opera lover vagyok, de eszembe nem jutna már azt piszkálni, 20-azok. Ezért mondom, hogy valójában sokat nem érsz a szinkronizációval, még ha működik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged