- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zek47
csendes tag
Sziasztok! A tabletválasztós topicban föltettem egy kérdést, milyen kütyüt ajánlanátok nekem. Mivel az elvárásaim javarészt szoftveresek, ide irányítottak. Kérem tehát, nézzetek rá erre a kérdésre, és írjátok le a javaslataitokat, ill. hogy mire számíthatok. Köszönöm.
-
Probert75
addikt
Nekem a fizetős volt meg az első Galaxy ace-en, de egy próbát megér a free is. BLN Control. Nem csak engedélyezni kell a telefonon a működését, hanem be kell kapcsolni a beállításaiban, hogy villogtasson (Blinking). A Missing Call-t se felejtsd el bekapcsolni. De ezeket lehet, csak a fizetősben lehet állítani.
-
LonGleY
veterán
Van egyébként élő ember, aki root nélkül sikeresen alkalmazta valamilyen programján a Helium Backupot? Pl. az Opera Classic-ot, és a Business Task-ot nem szívesen konfigolnám újra. A többi fontosnál van konfig mentési lehetőség szerencsére.
-
tybsen
addikt
válasz
tybsen #49690 üzenetére
Lejart a szerk. ido. [link] a dropbox 1 GB akciorol nemetul. A "zum Angebot"-ra nyomva ha be vagy jelentkezve a dropbox fiokodba, elvileg latszodni is fog a lehetoseg. Ezutan en leszedtem a mailbox appot a telefonomra es mail cim megadasa nelkul erzekelte a meglevo dropbox app felhasznaloi adatok alapjan, hogy hova irja jova az 1GB plusz tarhelyet.
-
Leárazva Playen:
CamScanner (licence) PDF Creator
Ultimate Backup Pro
Busybox Installer Pro
ROM Toolbox Pro -
törölt tag
valakinek tapasztalata van-e arról ha elfogy a mobilnet csomag és lekorlátoz 32/32 kbit/s-re akkor lehet-e még hallgatni a 32kb-es online rádiókat a tunein pro-val?
-
rento
őstag
Sziasztok!
Olyan appra lenne szükségem amivel betudom állítani egy samsung galaxy ace 3nál ha volt valamilyen elmulasztott esemény akkor világítson a két érintő gombja. Anno galaxy s-n custom rommal volt erre lehetőség.
-
kovisoft
őstag
válasz
Humbucker #49682 üzenetére
Szerintem ezt nem lehet pusztán a telefonon megoldani, mivel a foglalt jelzést a szolgáltató generálja azáltal, hogy már érzékel egy élő kapcsolatot a sim-kártyád felé. Ha viszont el tudja érni a telefonodat, akkor egy rövidet ki fog csöngeni, mielőtt a telefonodnak esélye lenne visszautasítani a hívást.
-
Baku
aktív tag
Érdekes ez az Amazon engem is mindenféle adatlapokra dobált ki is töltöttem mindet de amikor a kártya adatokat kérte kiléptem a francba. Ennek ellenére csak elindult a letöltés. .. :-) :-D
Úgy hogy ne adjátok fel!!!!! :-D;-):-) -
Humbucker
senior tag
Van olyan Blacklistes app amin a tiltólistára tett hívó ha felhív neki egyből foglaltat jelez?
Nekem ami van az egyszer kicseng annak aki hív,olyan kéne ami egyszer sem cseng ki neki,nehogy azt higyje hogy direkt nyomom ki.Tud valaki ilyen appot?
-
tybsen
addikt
Ha már tárhely.. dropbox 1 GB plusz tárhely megvan mindenkinek? Az uj mailbox app letoltesevel lehet megkapni.
-
törölt tag
Ne érts félre, tisztában vagyok a helyzettel és tudomásul veszem. Van egy szabályzat, aminek vagy alávetem magam, vagy ne használjam a szolgáltatást. Mindenütt így van. Csak azt gondoltam, hogy egy élő account elég egy ingyenes alkalmazás telepítéséhez. De ha nem, hát nem. Eddig sem volt problémám a Playen egy-egy fizetős verzió megvásárlásával, szinte mindenből megvan a pro.
-
-
törölt tag
válasz
raziel01 #49670 üzenetére
Az a probléma, hogy én anno az 5GB tárhely miatt regeltem. Nincs sem cím, sem kártyaadat társítva az accountomhoz. Most telepítettem az alkalmazást, de ez is ugyanoda dob vissza. Böngésző, webes felület, cím, stb. Ok, valahol érthető. Megadtam. Erre jött a következő ablak: kártyaadatok. Egy épp ingyenes alkalmazáshoz? Hát a f..om nem kéne? Ennyire azért nincs szükségem az akciós ajánlatra. Alkalmazás töröl, Amazon felejt.
-
xcds
őstag
Nekem vmiért nem engedi telepíteni a tuneIn radio pro-t. Kiírja, hogy error, amikor rányomok a get this app-ra.
-
raziel01
veterán
válasz
Astrasattila #49669 üzenetére
De mondom, hogy ellenőrzi a licence-et. Hiába rakod fel ha elküldöm neked az apk fájlt.
Néha néha ráellenőriz és mivel nem vetted meg így nem is fog működni.
Az a megoldás, hogy normális megveszed. Nem tudom nálatok mi a probléma de nálam tökéletesen megy minden vásárlás amazonról. -
-
raziel01
veterán
válasz
Astrasattila #49663 üzenetére
Amazon app nélkül szerintem nem megy majd, mert az ellenőrzi a licence-et.
Ha annyira kell akkor szerintem szedd le valahonnan. Google biztos kiad jó pár találatot az apk-ra. -
aelod
veterán
Tudtok olyan progit ami képes arra, hogy összekösse a pc-t és a telót úgy hogy a pc billentyűzetét használva mellőzni lehessen a tapicskolást a képernyőn?
-
Astrasattila
tag
Valaki (ha megoldható mindenféle warez nélkül) elküldené a JetAudio-t levélben? Plus verzió mégis jobb, mint a Lite, de én sem boldogulok az Amazonnal.
-
törölt tag
Nem boldogulok az Amazonnal. Be vagyok lépve a fiókomba, látom a Shazamot. Egy használható opciót látok:
"Get now with 1-Click"
De ha rábökök, akkor szerinte nem kompatibilis az SGS2. Pedig régebben volt már a Shazam telepítve. Mit csinálok rosszul?Szerk: látom, nem vagyok egyedül. Kellene proxy, vagy VPN?
-
Baku
aktív tag
Sziasztok
Hogy lehet telepíteni az Amazon Appstore-t???
Nekem a gugli play azt írja hogy az ön országában nem elérhető (most Olaszország ból vagyok) ha Chrome al próbálkozom akkor "egyetlen eszközével sem kompatibilis"... -
Eternitys
aktív tag
Üdv! Az APK Downloader-el letöltött ingyenes appok ugyanúgy automatikusan tudják frissíteni magukat (pl ha felmegyek a Play-re)? Szóval funkcionálisan teljesen ugyan úgy müködnek mintha közvetlenül a Playről lennének telepítve?
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Van még valaki, akinek nem működik a goggle-s naptár? Új értesítést akarok beállítani, de csak annyit ír, hogy betöltés..., ha külön be akarom állítani neki a fiókot, akkor meg azt írja probléma merült fel, próbálkozzak később. Tegnap frissítettem újabb verzióra, azóta csinálja, eddig jó volt. Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy egy ***** naptárhoz minek net meg google fiók meg hasonlók, hogy beállítsak egy ******* értesítést egy adott napra, időpontra
Főleg, hogy **** az egész... Röhejes
-
kovisoft
őstag
válasz
Jumbozorz #49649 üzenetére
Ezen az oldalon azt írják, hogy:
"you have to take advantage of this deal today before 6AM GMT on April 26th – that's 11PM PDT on the 25th"
Amit úgy értelmezek, hogy PDT (Pacific Daylight Time - amerikai nyugati parti időzóna) szerint kell érteni a 25-ét, azaz az akció vége greenwich-i idő szerint 26-án reggel 6 óra (vagyis szerintem itthoni reggel 8 óra).
Azért a biztonság kedvéért érdemes még ma próbálkozni. -
meridaharcos
senior tag
válasz
zsoltzsolt #49651 üzenetére
Köszi, tényleg csak kérdeztem.
Mindig tanul az ember... -
kovisoft
őstag
válasz
meridaharcos #49650 üzenetére
Az Amazon Appstore-ban nem frissülnek olyan gyorsan az alkalmazások. Változó, hogy mikor kerülnek át oda is a Play-es frissítések. Valamit valamiért...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
meridaharcos #49650 üzenetére
Az Amazonon gyakran később frissülnek az appok
-
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
tybsen #49639 üzenetére
Sziasztok,
Miért van az, hogy ha regisztrálni akarok egy cerberus fiókot telefonon, akkor a terms & Conditions-nál mindig azt írja, hogy olvassam el az egészet, amikor létre akarom hozni a fiókomat. Már vagy 40x végigpörgettem el is olvastam majdnem az egész szöveget, de egyszerűen enm tudok létre hozni egy fiókot.Volt már ilyen valakinel?
-
xcds
őstag
Használom ezt a wakelock detector-t, de rájöttem, ha össze adom az időket amiket az egyes alkalmazásokhoz ír(persze annyiszor, ahányszor írja), akkor köze nincs az ébren töltött időhöz. Pl 45 percet ment akkuról és ebből 19 percet volt ébren. A WLD-ban meg összeadva kijött kb 2 perc. Mi a többi
A rendszer akkumlátor menüpontjában a kijelző után az android rendszer a legnagyobb fogyasztó, de ennyi...
-
twine
veterán
válasz
blt.62 #49637 üzenetére
Szia!
A kérdésedre konkrétan nem tudom a választ,,,viszont lottó a téma:
Én a simkártyán(Vodafone) található szolgáltatásokban (pld. mobil lottó) szoktam lottózni...
Itt automatikusan sms értesítést kapsz, ha nyertél, az első nyereményednél megadod a számlaszámod és utalják a pénzt,,,
Ezt követően mindez (utalás) már automatikusan megtörténik...
Nem vagyok benne biztos,de szerintem minden szolgáltatónál tudja ezeket a szolgáltatásokat a SIM...(autópálya matrica, lottó, parkolás, stb)
Igaz ugyan nem olyan "csiribiri" a felület, mint az egyéb megírt appoknál,,,de a célnak szvsz. tökéletesen megfelel...jelez és utal ha nyereményed van... -
snowdog
veterán
-
blt.62
őstag
Tudnátok segíteni a lottó figyelő programmal kapcsolatban? 5 hetes 5-ös, és 5 hetes 6-os lottóval játszok teljes mezővel. Hogyan tudom bevinni a számokat,és a két joker számot, mert ezek nem változnak,és hogyan jelzi ha találatod van? Ismeri valaki ezt a progit? Internet kapcsolat biztosan kell a húzások után.
-
törölt tag
Az NMS új verziója immáron minősíti az alkalmazásokat, akkumulátor és adatforgalom használat alapján is
Nexus 7-en ezekre hívta fel a figyelmet:
LG Optimus L7 II-n pedig ezekre:
-
kovisoft
őstag
Az Amazon Appstore Special Discounts oldalán is ott vannak az akciós appok $0.00 összeggel.
-
retexis
tag
Nem tudná valaki közzé tenni az olx telepítőjét. Szeretném rá eröltetni a tabletemre, mert a play-ből nem engedi.
-
tybsen
addikt
Ma ingyen az amazon-on a normal napi 1 ingyenesen felul: TuneIn Pro, Shazam Encore, Jetaudio Music Player Plus es nehany zeneszerkeszto ill. gitaros alkalmazas. Egy kivetelevel mind normal play store-os fizetos verzio. Gondoltam hatha valaki nem koveti a napi akciokat es erdekes lehet.
-
flash-
veterán
a 4.4 kamera programban már nincs fénymérés beállitásra lehetőség?pl spot,matrix,stb..
nem találom -
nababika
aktív tag
Sziasztok. 4.4 es rom van a Note 2. on de az uj google camera nem kompatibilis a market szerint. Mi a tok van ezzel?
-
válasz
Plazmacucci #49625 üzenetére
Megvan. Egy rejtett almenü almenüjében be lehet tallózni a kártyát...
-
-
Lecs@
addikt
válasz
Plazmacucci #49623 üzenetére
Ja már értem. A kazetta hogy jön ide ?
-
-
goom
senior tag
válasz
Oldman2 #49576 üzenetére
Köszönöm, hogy említetted ezt az alkalmazást (Google Camera)! Eddig nem hallottam róla...
Nagyon tetszik: igaz, elég kevés az extra, de gyors, egyszerű fotózáshoz szerintem kiváló - ami nálam a telefonos fényképezés min. 90%-át jelenti. Le is cseréltem a (nem olcsó) Camera Zoom FX-et erre. -
Lecs@
addikt
válasz
Plazmacucci #49620 üzenetére
-
Hali!
Miért nem látja egy dlna program sem az sd kártyán tárolt zenéket?
Android 4.3. Sehogy sem sikerül, csak ha belső memóriára másolom.
A droid verzió miatt?
Köszi! -
Humbucker
senior tag
Valaki még a #49614-esre ??
-
Astrasattila
tag
-
Humbucker
senior tag
Hali!
Valaki használja itt az aFirewall appot?
Állítólag ebbe is van blacklist. -
ted_mosby
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki tud, legyen szíves írjon olyan fotó alkalmazást melyben lehet Panoráma képet készíteni. Köszi
-
kovisoft
őstag
válasz
kovacs65 #49607 üzenetére
A digisport.hu oldalon levő videókat viszont sajnos a Dolphin sem játssza le.
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Olyan böngésző kellene nekem, amivel tudok lejátszani flash videókat.
Eddig gyári böngészőt használtam, de a mostani (custom) rom nem tartalmazza a gyári böngészőt. Próbáltam rárakni a gyári böngészőt, de nem tudtam vele flash videót lejátszani (pl sportmotor.hu-n lévő videók)
Próbáltam már Chrome-ot és Dolphint, de egyikkel sem sikerült (bekapcsoltam a flash-t a böngészőkben)
Válaszokat előre is köszi! -
kovisoft
őstag
válasz
meridaharcos #49598 üzenetére
Igaz, hogy a megvásárolt appok a google accounthoz kötődnek, de az appokon belüli vásárlások ("in-app purchases") már más kategória. Ezek nem feltétlen kerülnek át az új készülékre. Ilyenek lehetnek pl. bizonyos játékokon belüli (ún. "fogyasztható") vásárlások.
-
LonGleY
veterán
válasz
Richee11 #49599 üzenetére
Most írtam le: 3rd party e-mail átirányít a gmail-re, ott beállít, hogy kifele is tudj azon a címen küldözgetni, az erre érkező visszaigazoló levélben linkre rányom, és kész. Innentől a gmail fiókod (és appod) alól tudod kezelni a másik e-mail címed is.
Amúgy K-9 Mail, K-@ Mail, MailDroid - ha mással próbálkoznál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged