- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Segítsetek! Tegnap valahogy eltűnt 2000 ft-om a kártyámról. Soha nem teszek a telóra semmit, ami nem playről van. Egy app valahogy most szerintem mégis háborgat engem, valami sexy faces.... Gondolom a pénzem is ez nyúlta le, mert az elküldött smsek között van olyan üzi, amit nem én küldtem, és most ha megnyitom a playt, a status baron mindig ott van hogy sikeres letöltés "sexy faces mittudomén mi" a telón sehol nincs, letöltések között sem. Ettől hogy tudok szabadulni?
-
siskad
őstag
Sziasztok. Nem tudnátok valami.olyan programot mondani, ami kikapcsolja a gombok világítását?
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #48195 üzenetére
Valószínűleg a maximalizmusommal van baj
-
atillaahun
veterán
Ha szinkronizálni akarsz ahhoz kell fiók, ezt nem lehet kikerülni.
Másfelől viszontnem értem a problémád. Most az a baj, hogy pár app rossz fiókban jelenik meg a Play-en? Ez gyakorlatilag miben akadályoz?
Max annyit tehetsz, hogy lemásolod az .apk-kat /data/app-ból, uninstall, aztán visszarakod őket .apk-ból. Akkor viszont egyik fiókhoz sem fogja rendelni őket asszem - már ha ez jobb. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
baandii #48190 üzenetére
Szia!
Az Easy Reminder pont erre van kitalálva! -
baandii
senior tag
hellosztok!
tudnátok vmi olyan app-ot ajánlani ami meghatározott időközönként pl. 5 percenként vmi hangjelzéssel figyelmeztetne a nem fogadott hívásokra/sms-ekre/email-ekre stb...
köszi a válaszokat!
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Két google fiókot használok a mobilomban. Az egyik a saját fiókom, amin szoktam is időnként szoftvereket vásárolni, a másik közösségi fiók, ennek a levelezésen túl csak a naptár szinkronizációját használom/használjuk.
Vsz figyelmetlenségből az utóbbi időben néhány szoftvert a playről a közösségi fiókkal telepítettem fel.
Ez nem olyan nagy probléma, csak inkább engem zavar. Hibába szedem le a programot, törlöm ki az összesből is (a közösségi fiók alatt a play-ből), hiába állítom át a saját fiókra a play-t mégis a közösségi fiók alá telepíti a már korábban odatelepítettet. Már le is szedtem a közösségi fiókot, a sajátból telepítettem, de amikor újra feltettem a közösségi fiókot, újra közösségi fiókhoz csatolta a play.
Szeretném kiiktatni véglegesen a play-ből a közösségi fiókot úgy, hogy a naptár szinkronizáció megmaradjon. Mi a teendő? Az általam megvásárolt business calendar pro nem igazán képes nem telepített fiókot kezelni.
Van valakinek valami használható ötlete? -
Kékes525
félisten
válasz
dokee78 #48180 üzenetére
Ez nem az? Hungary_openmaps_eu_europe.map.zip
A listában volt, legalábbis most.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
jani8787 #48165 üzenetére
Most nem tudom kipróbálni, mert a "kedves" OWA-ban nem lehet feladatot hozzáadni. Holnap este megnézem, akkor leszek a cégnél.
Amúgy meg a telefonon lévő Update Center múltkor jelzett egy alkalmazásfrissítést és felkerült egy Feladatok nevű cucc a telefonra. Valószínűleg oda rakja be, mivel a beállításainál bent van az Exchange fiókom.(#48180) dokee78 : Ott van az. Gondolom csak frissítették és azért nem látszódott egy darabig, mivel ez a dátum van alatta: 2014.04.05 22:46:35
-
dokee78
félisten
-
törölt tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
Sterilzona #48123 üzenetére
Az egésznapos eseményre gondolsz? Ha nem, akkor nem értem mire. Egyszerűbben el tudod mondani?
-
Sterilzona
senior tag
válasz
Sterilzona #48123 üzenetére
sziasztok. erre valaki ?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #48173 üzenetére
Ahhh, félreértettem. Igen, ablakot most is dob. Egy-egy fájl esetén az az egy bökés nem zavar. Több fájl esetén pedig letöltésvezérlőt használok, vagy pyLoad kliensből, esetleg webGUI -n keresztül a NAS -nak adom át a letöltést. Ami a megnyitást illeti, nálam semmi sincs alapértelmezettnek beállítva. Szeretem én kiválasztani, hogy mit, mivel nyisson meg. Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy meg is akarom nyitni. Szóval nekem teljesen jó így. Tudom, hogy nálad más a szitu, mert nem szereted, ha több alkalmazás van telepítve egy feladattípusra.
-
atillaahun
veterán
válasz
#79335424 #48171 üzenetére
Nem az a baja, hogy rossz helyre tölt le, hanem hogy folyton megkérdezi hiába pipálom be hogy jegyezze meg.
Meg az se lenne egy haszontalan dolog ha letöltés után felajánlaná a megnyitást mint más normális böngésző, nem kéne fóyton az értesítése sávot huzigálni. Téged ezek nem zavarnak?
(#48172) soultrapp
Nem játszok ugyan, de szerintem 99%-ban minden vackot ki lehet szedni/átmásolni. Ha a /sdcard/Android/data/ alatt nincs mappája, akkor valszeg a /data/data alatt tartja. Ez utóbbihoz már valszeg root kell. -
soultrapp
senior tag
hello!!
nem tudjátok,hogy pl: pou játèkból a mentèst átlehet-e másolni másik telóba?? -
törölt tag
válasz
atillaahun #48168 üzenetére
Kipróbáltam miniPC -n. Először a Download mappával egy szinten levő könyvtárat jelöltem ki, majd újraindítottam a Dolphint. Az új mappába töltött le. Aztán az externalSD -n jelöltem ki mappát és újraindítás nélkül megismételtem ugyanazt a letöltést. Ekkor is a megfelelő helyre töltött le. Visszaellenőriztem fájlkezelővel, valóban ott van a letöltött állomány. Aztán CIFS -sel becsatoltam a NAS -t és azon adtam meg egy letöltési mappát. Na, ez megfeküdte a gyomrát. De ha nem közvetlenül a Dolphin -t használom, hanem átadom ADM -nek, vagy Ponydroidnak, akkor ez is megy.
-
aelod
veterán
Tudtok hívásrögzítő progit ami működik Samsung galaxy ace II-vel?
-
Predator2
addikt
Helló
Megvásároltam playen a TuneIn Radio Pro nevű alkalmazást. Volna egy olyan gondom, hogy elkezdek hallgatni egy rádió adót és teljesen megtölti a program a telefonom (SE Xperia Mini Pro Sk17i) belső memóriáját.
Miért? És mit lehet vele kezdeni?
Használhatatlan a telefonom addig még az appkezelőben nem törlöm az adatokat.Ha nincs rá megoldás (már megérte eredetiben megvenni) akkor milyen más appot ajánlotok helyette?
THX
-
Debilon
addikt
üdv!
a legutolsó Chrome frissítés play-ből nem települ a telómra, először azt írja, hogy érvénytelen telepítő fájl, második próbálkozásra pedig, hogy nincs elég lemezterület
mivel lehetne kikerülni?
-
jani8787
tag
Sony Z, néztem az active sync-t és van névjegyek email naptár szinkr. feladatok nincs S advance samsungba volt az is az alap androidba :S de amugy akkor is csak az S tervezőben láttam a feladatokat, tehát itt amúgy is gondolom kellene egy app hozzá ami "látja" nem? köszi
és bocs h csak most...
-
Stofl85
tag
Sziasztok! Tudtok olyan hangszín szabályzót ami rendszerszinten működik?
Jó lenne ha a rendszerhangok és egyéb appok hangját is lehetne egyben állítani.
Köszi! -
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #48160 üzenetére
Ráadásul abban a formátumban el is mentheted a névjegyzékbe a számot.
-
törölt tag
Egy kis Dolphin helyzetjelentés. Korábban elég negatívan nyilatkoztam az új beta -ról (v. 11.x). Ezt szeretném módosítani. Egyrészt azért, mert azóta kijött két frissítés, ami úgy tűnik, hogy némileg normalizálta a ramkezelést. Másrészt azért, mert közben felfedeztem pár lehetőséget és volt user error is.
1.: Az alkalmazások azért záródtak be, mert a kernelben túl magasra volt állítva a küszöbérték.
2.: Továbbra is csak egy oldali swipe van, ami az addonok kezelésénél nem túl praktikus. Ezt továbbra sem tartom jó megoldásnak. Viszont a könyvjelzők a teló menü gombjának nyomvatartásával is előcsalhatók. Így ehhez megmaradt a gyors elérés (csak a launcherben ne legyen más művelet beállítva a hosszú menühöz).
3.: A pinch-zoom kitakarja ugyan a fullscreen beállítás esetén megjelenő, fejléc megjelenítő gombot, de ez, mint egy widget, bárhova áthelyezhető.
Sajnos, ezekről az apró kis fínomságokról nem találtam leírást, ezért marad a tapasztalás, ami nem mindíg adja magát elsőre. Szóval nem is olyan rossz ez az új Dolphin. Viszont a másik kedvencemnél, a Firefox beta -nál is érezhető a folyamatos fejlesztés. Szerintem egyre jobb és van pár feature, amit csak a róka tud. -
válasz
janosibaja #48158 üzenetére
#31#062012345678
#31#+362012345678 -
janosibaja
őstag
A minap írta itt valaki, hogy ha a tárcsázóban #31# kezdéssel írjuk a hívott számot, akkor nem küldi el a mi számunkat. Gondolom, így kell írni (egy képzelt számmal), hogy: #31#20/2787845
Erre nekem sajnos azt mondja a mobil, hogy a hívott szám nem kapcsolható, pedig a kijelzőn látható is a névjegyzékembe felvett partner neve... Mit csinálok rosszul?
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
#79335424 #48151 üzenetére
Az "összetűzés" szónak két értelme van. Lehet, hogy te a másikra gondoltál. :] Amúgy még képet is beszúrtam a jelenségről a #48148-ban.
bendi806: Ha legalább 4 colos kijelződ, kétmagos procid, 1 GB memóriád van, és megfelelően belőtted a TSF Shell-t, akkor annál nem találsz se szebbet, se jobbat. Az után az Apex és a Nova is fapad. A fizetős verzióik közt sok különbség nincs, nekem az Apex kicsit szimpatikusabb a beállításaiban és külsőben is, mások szerint a Nova gyorsabb. Ha nem egymagos gépem lenne szerencsétlen 512 MB rammal, akkor én is TSF Shelleznék már rég. De ha mégis érdekel, a próbát a sima Apex-el kezdd, mert az többet mutat a launcherből, mint a Nova ingyenese. Ha mégsem jönne be, egy mozdulat leszedni és visszaállítani az alapértelmezést TSF-re.
-
bendi806
aktív tag
-
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok. TSF shellt hasznalok, es ha összeomlott, igaz felajanlotta, hogy csinal egy biztonsági mentest, meg is történt a mentes, de nemtudom , hogy hova mentette, vagy hogy hozzam vissza.... Valakinek ötlete?
-
LonGleY
veterán
Találkozott az Apex Pro és a widgetek összetűzésével valaki?
Nekem a Keep és az Endomondo widgetje is tök kuka egy ideje rajta (egyik se tölti be az anyagokat), a legutóbbi frissítés (2.3.1) sem segített rajta.
-
Gerasz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #48140 üzenetére
Köszi, tényleg működik, nem volt tiszta a másik fiók beállítása.
Végül a Tasks free (Google task) lett a nyerő, mert a Keep nem telepük 2.3-as Androidra. De ez másodlagos, a közös mailes szisztéma bevált, köszönöm!
-
-
Gerasz
aktív tag
Hali!
Olyan feladat-, lista-, jegyzetkezelő alkalmazást keresek, amit több felhasználó tud írni, frissíti az új bejegyzéseket, és lehetőleg widgettel is rendelkezik.Cél például közös bevásárlólista írása.
Köszi!
-
tomy86
addikt
Közben látom, hogy ollie megelőzött.
-
törölt tag
válasz
HZoli87 #48134 üzenetére
Köszi! Kipróbáltam. 5 perc volt végigzongorázni. Nem nyűgözött le. Mit tud, amit a többi nem? Mert ha nincs extra feature, akkor sikerült megalkotni az n+1. ilyen alkalmazást.
darvinya:
Rákerestem, de én sem találtam rá alkalmazást. Gondolom, nincs rá API. Pedig sztem ésszerű elképzelés az adóteljesítmény állítása. -
HZoli87
veterán
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Olyan WiFi HotSpot progi kellene, ami korlátozza a kisugárzoot teljesítményt. Jellemzően a Tab osztja a netet a pár m-re lévő PC-nek. Feleleges a 35-200m es kapcsolathoz is elegendő jelerősség. -
törölt tag
válasz
Matthew #48127 üzenetére
Chrome Google termék, gondolom, azért nyitja meg a Youtube alkalmazásban. Sajnos, Dolphinban ilyen. A lehetséges alternatívák:
-Telepíted a flash -t (Dolphinnal KitKat alatt is megy). Ezt nem tartom a Youtube esetében jó megoldásnak, mert eléggé igénybe veszi a vasat.
-Kikapcsolod a Dolphin beállításoknál a flash -t. Ilyenkor mp4 -ben, beépített webplayerrel próbálja lejátszani (ha van ilyen verziója a videónak). Ez csak annyiból jobb, hogy van GPU segítség, nem csak prociból nyomja.
-Telepítesz egy vágólap alkalmazást (pl. Clipper), ami megjelenik minden megosztásnál. Így menteni tudod a linket, aztán Youtube alkalmazásban lejátszani.
-Telepíted a Tubemate Youtube klienst (nem Play alkalmazás). A gyári kliensel ellentétben, ez megjelenik a megosztás menüben (ez azért kicsit vicces, ugye, kedves Google), így lejátszható a videó. Sőt, arra is van mód, hogy külső lejátszónak (pl. MX player) továbbadjad a lejátszást. A többi lehetőségről nem is beszélve. -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy egy Nexus10-en a Dolphin Browser-ben bármilyen youtube linkre kattintva nem a youtube klienst indítja el hanem a böngészőben próbálja? Ott persze nem műxik, hiányolja a flash playert.
A Chrome-mal megfelelően működik, a dolphin és a youtube alapértelmezéseket már töröltem, nincs más ötletem.
Köszi! -
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok. A gyari naptaram kijelzi,pl: a munka unnepet. Csak egy sima megjegyzesbe. Hogy tudok ilyet csinalni en is ? Mert nem talalok semmi opciot ra,csak ugy hogy jelez is,tehat mint esemenyt mond,egy megadott idopontba. De en csak az adott naptari napnak akarok egy nevet adni. Pl: pentek pihenonap.
Biztos sokmindenkinek ez lama kerdes,de en nem jovok ra ... -
spiritex
veterán
Hova tűntek a reklám mentesítő programok a Play-ről, mint az AdFree vagy az AdAway? Miért nem találom őket?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan appot mondani amivel wifin keresztül tudom vezérelni a telefonom pc-ről?
Egérrel és billentyűzet használat mellett? -
törölt tag
válasz
mattew #48110 üzenetére
Az Elixír2 -ben tudom, hogy van lehetőség egyes jogosultságok korlátozására (root -tal). De sztem több ilyen megoldás is van.
Keraa:
Ez is csak tipp, mert biztos van rá több megoldás. Elixír2 Widgets -el tudsz magadnak faragni sajátot, átlátszó háttérrel, amit egy jó launcherrel lehet tovább méretezni. -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Tudtok ilyen játékról androidra, mint ez a Combine PC-re? Mert egyelőre hiába kerestem nem találtam. -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan átlátszó hátterű e-mail widgetet amit ilyen nagy 5x4-es méretben ki lehet tenni a főoldalra?
Előre is köszönöm! -
mattew
tag
Lenne egy kicsit fura kérdésem:
Androidon minden alkalmazás telepítésekor meg kell adni, hogy az alkalmazás milyen hozzáféréseket kap (telefonkönyv, wifi, mobilnet, widgetek, stb.). Ha jól tudom akkor ezeket mind engedélyeznem kell (vagyis ha egy alkalmazás kér 4 hozzáférést nem mondhatom azt, hogy ezt a hármat megadom a negyediket nem), ha fel akarom telepíteni. Létezik-e olyan szoftver, amivel
a) monitorozni lehet, hogy az alkalmazás mihez fér hozzá (pl. nehogy már egy játék piszkálja az sms-eket)
b) korlátozni lehet az alkalmazások jogait (pl. ha a program hozzá akar férni az smsekhez akkor felugrik egy ablak, hogy hohó XY piszkálná az üzeneteid, engeded), amolyan tűzfal szerűen (Outpostot használtam és az mindig szólt ha egy program piszkálta a registryt)
c) esetleg "karanténban" futtatni az alkalmazásokat (mint a virtualbox: progi nem fér hozzá az sms-ekhez, de nem tudja).
Létezik ilyesmi? -
törölt tag
válasz
slice14 #48098 üzenetére
Szerintem csak a reklámmentesség. Nekem pro van, de nem nagyon látok más különbséget. De T-R42 -re inkább vmi XBMC variációt próbálj meg. Nekem egy MK802IV van. Ennek ugyanaz az alapja, mint a T-R42 -nek (RK3188T SOC, AP6210 wifi modul), csak nem dobozos, hanem stick. A Neomode 1.9a rom rendszeralkalmazásként tartalmaz egy XBMC klónt és sztem nagyon jó. Pl. a menüs ISO -t is lejátsza, amit az MX nem. T-R42 -re nincs Neomode, de sztem a Wasser romokban is biztos van ilyen. Ezek spec. T-R42 / K-R42 romok. Az MK908 topikban biztos többet tudnak mondani róla.
-
Lacics25
aktív tag
válasz
S e t h #48103 üzenetére
Köszönöm mindannyiótoknak, aki segített, de marad a szemüveg.
Mariska DEMO változata igen furcsán "ragza a magyartot" ezért nem fizetek, az összes többi nagybetűssé tevő alkalmazás kifelé menő hívásnál remek, fogadásnál marad a gyári kép.
További szép napot mindenkinek! -
Bozek
nagyúr
válasz
Speeedfire #48099 üzenetére
Egy dolgot felejtettél el leírni, hogy milyen telefonról van szó. Nálam a Nexus 7-en és az Xperia Z1C-n is működik a magyar szótár a gyári billentyűzettel.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Lacics25 #48077 üzenetére
Esetleg még ez gyógyír a problémádra, bár ez launcher.
big launcher -
crane75
senior tag
Sziasztok, frissítettem a hir24-et, de nekem a régi jobban bejött. Sajnos nem csináltam bizt. mentést... Tudna esetleg valaki linkelni egy korábbi hir24.apk -t? Előre is köszönöm :-)
-
tomy86
addikt
válasz
Lacics25 #48077 üzenetére
Ha jól emlékszem a PixelPhone-ban lehet állítani betűmérettől kezdve elég sok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest