- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Google voice offline is működik valahogy? -
tomy86
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #26398 üzenetére
Rosszul tudod. Követelmény: 4.0.3 és újabb. link
-
batagy
őstag
Lightning Launcher is elég sokat tud, esetleg csekkold. 2.0-tól megy.
-
Rimuru
veterán
LauncherPro-t is megnézheted, régóta nincs fejlesztve de régi telefonokon jól fut.
-
quailstorm
félisten
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #26391 üzenetére
Az e-ink kijelző alapján én valami e-book olvasóra tippelek. Azokra is vannak főzött ROM-ok?
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan launcherről, ami tudja ezeket:
- android 2.1-en fut (fontos)
- egymást átfedő widgetek/ikonok
- adott oldalra ugró parancsikon
- ikoncsere, ikonpackok
- ne duplakattintással lehessen szerkeszteni, mert lassítja a sima kattintás érzékelését(nem olyan fontos)
- ikonok átnevezése
- swype fel/le gesztusok (végülis enélkül is tudok élni, de azért fontos)
- ikon szövege mögött kikapcsolható árnyék (ez se olyan fontos, de eink kijelzőhöz hasznos lenne)adw launcher exről, nováról(de ott 4.0 a minimimum), holo launcherről(2.2 a minimum) tudok. Van még olyan ami tud ilyeneket?
-
tudtok ajánlani egy megbízható ,jól bevált ebook olvasó programot?
-
tolvaj!
őstag
Ezer hála mindenkinek!
-
arti1121
senior tag
ha valakinek van rá lehetösége megnézné hogy az idökép app hányszor ébreszti a készüléket alvó állapotbol??
aki tudja megmondaná hogyan lehet egy app azon jogát elvenni hogy megakadályozza azt hogy atelefon alvo állapotba kerüljön??
köszl -
TRob1
veterán
válasz
batagy #26376 üzenetére
A RocketDial Dialer & Contacts is tudja...
szer: Már mint a balra-jobbra műveleteket.
-
batagy
őstag
válasz
tolvaj! #26373 üzenetére
A PixelPhone - Phone & Contacts is tudja ezt. Én most ezzel kísérletezek.
Nekem is tetszik, hogy jobbra húzva lehet hívni valakit.Elég jó telefonkönyv és tárcsázó app, elsősorban nagyon gyors.
Két bajom van csak vele:
- A névlistában nem látszik, hogy kihez van több telefonszám is rendelve.
- Nem jegyzi meg, hol álltam a telefonkönyvben, a DW megjegyzi.Amúgy eléggé átlátható és nincs agyonbonyolítva. Kissé gagyik lent a fül-kapcsolók, de teljesen használható.
SZERK: alapból csak egyféle téma használható, ami viszont világos. A BLACK - RED témát letölttöttem hozzá, ami 225 Ft, azzal jobban néz ki.
A "DW Contacts & Phone & Dialer", amit korábban próbáltam. Ez utóbbi tényleg iszonyú profi, csak annyi mindent lehet állítani, hogy az már fáj. Kissé lassan is töltődik be.
-
FZsolt15
aktív tag
Fancy Widgets-ben látátok már a Feloldás licenszkulccsal opciót?
Mit keres ott a fidesz, meg a megjegyzés (lóf...t sem ér) -
tolvaj!
őstag
sziasztok! olyan tárcsázót keresnék, ami hasonlít a samsung toucwiz kezelésére. Tehát ha a névjegyre rámegyek és elhúzom jobbra akkor hívja, ha balra akkor meg smst írhatok. nem találtam hasonlót, vagy elkerülte a figyelmemet.
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Tudtok tabletre olyan időjárás alkalmazást ajánlani, ami viszonylag valós információkat ad vissza? A lényeg az lenne, hogy letisztult szép widget-e legyen, minden fontos infóval (hely, dátum, idő, előrejelzés, szép animált, vagy fix képekkel stb.).
Telefonra a Android Weather & Clock Widget használom, de sajnos ez tabletre nem jóehhez hasonló alkalmazást keresnék! Köszönöm a tippeket!
-
fatal`
titán
válasz
#16695808 #26357 üzenetére
Mi az hogy mi alapján? Alapvetően név alapján szinkronizál (már ha a meglévő contactokat választod), ha az összeset, akkor az összeset letölti. Összekapcsolni a telefonkönyvben lehet.
(#26364) Gedeon31: A kérdést azért nem értette senki, mert ez nem a menüje, hanem az appdrawer.
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
#16695808 #26357 üzenetére
Ez a kérdés sem teljesen világos. Az alapján szinkronizál a Facebook-al, hogy az uberSync egy alkalmazás, amit a szokásos módon engedélyezel az accountodban, így hozzáfér ismerőseid bizonyos adataihoz, így pl. a neveikhez, és esetleg az elérhetőségeikhez. Mikor a névjegyeid szinkronizálnád, ezeket az egyezéseket megnézi, de az összekapcsolás ugyanúgy működik, mint eddig is: tehát főképp a névjegyeket kezelő "apptól" függ, ahol manuálisan is összelinkelheted a különféle névjegyeket (hasznos, ha esetleg a barátaid szuperhíró néven teregetik a személyes adataikat az oldalon... :]).
-
junkpod
veterán
Audio atiranyitas Bluetooth felé : találtam egy Sound About appot ami szerintem jó lenne de még nem bírtam beuzemelni. Valakinek van ezzel tapasztalata?
Kissé megalazo értés volt ahogy kollégám iphoneja külön app nélkül tolta ki a napi hangot btre. Amikor navigációs történt akkor rádió elhalkult és bemondta a tudni valót. -
user01
aktív tag
válasz
kukinyo #26301 üzenetére
Én ezt használom.
Létre lehet hozni benne saját naptárat, ami teljesen offline működik, szinkronizálás nélkül. Teendőlista is van benne, ami általában csak külön app-al oldható meg. Az egész hóbelevancot adatokkal, beállításokkal együtt el lehet menteni a háttértárra, és vissza lehet állítani, ha szükséges. Tökéletes progi!! -
Gedeon31
addikt
Az Apex Launcher menüjében be lehet valahogy állítani a home gombot mutassa belépek a Apex Launcherbe?
-
törölt tag
UberSync Facebook Contact Sync-ben hogyan szikronizál a facebookkal?
mi alapján? hogyan tudok egy névjegyet összekapcsolni a facebook profillal? -
darvinya
titán
AZ Any-nek van-e egyéni szövegtára, beírom pl. opg és beírja a ...@gmail.com email címem, van-e szerkeszthető karakter felület ahová a mobilarénás tag-eket , link kép beállitható, van-e hosszan nyomvatartásra előugró ékezet?
Igen van, még menthető is.
BB kód app-ja van(kb. 55kB), de csak egyet lehet egyénire szerkeszteni.
(amúgy minek is, mert alapból ezek vannak [b ], [i ], stb)
linl kép beállítható ezt mire érted?
Minek amikor 4 soros qwertz vagy qwerty lehet, de van olyan is.És még elég sok minden.
-
batagy
őstag
válasz
darvinya #26347 üzenetére
Sok appot próbáltam, változó hogy melyik mihez kér hozzáférést. Van amelyik semmihez, de pl. a SoftPower a "készülék alvó üzemmódjának megakadályozása"-hoz is kér hozzáférést, de ez az app speciel fel is tudja ébreszteni a telót, így ez ebben az esetben indokolt.
A Screen Off and Lock ezekhez kér hozzáférést:
"Hozzáférés az akkumulátor teljesítményéhez
Rezgés szabályozása - Lehetővé teszi az alkalmazás számára a rezgés vezérlését.Az Ön alkalmazásainak adatai:
Futtatás indításkor - Lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy elindítsa magát a rendszerindítás befejezése után. Ez meghosszabbíthatja az eszköz elindításának idejét, az állandó futás miatt pedig lelassíthatja az eszközt."(#26351) xSide
Köszi a tippet, ki is próbáltam a kompatk nézethez a bővített opciót, de nem működik. Nem a rendes "ő" és "ű" betűt ajánlja föl a hosszú nyomásra, hanem a "kalapos" ő és ű-t. Meg persze sok más szükségtelent is felajánl így valóban.Nem is tudtam az általad írt layout-ról- Köszi a tippet, kipróbálom.!
A kompakt nézethez pedig valóban jó lenne magyar kiosztás. Egyszerűen, portré módban olyan cseppek a billentyűk, hogy azzal alig lehet gépelni.Próbáltam még a Big Buttons Keyboard Standard -ot is, ez is szuperjó szerintem, de szintén ugyanaz a gond, nem tud magyart és nincs rendes ő és ű benne.
-
xSide
őstag
válasz
darvinya #26352 üzenetére
A nyelvi részeket, ami nekünk jobb lenne készen elküldtem a készítőnek...
Még válaszra sem méltatta!Minden másban szerintem pedig a Smart jobb, míg tudom 'piszkálni' a saját és mások igényeinek megfelelően a karakterkészletét
AZ Any-nek van-e egyéni szövegtára, beírom pl. opg és beírja a ...@gmail.com email címem, van-e szerkeszthető karakter felület ahová a mobilarénás tag-eket , link kép beállitható, van-e hosszan nyomvatartásra előugró ékezet? -
xSide
őstag
válasz
batagy #26241 üzenetére
Menj a Smart Keyboard beállitásaiba / Nyelv és legalul pipáld be a bővített opciót.
Sajnos így minden nem magyar ékezetet is kidob hosszan nyomásra, de már újra gondolkodom a saját verzióm karakterkiosztás átalakításán és a kompakt nézetet is megritkitom.
Összetett a dolog, sok minden függ pl az alap nyelvezettől és mondjuk az erőltetett latin nyelvtől mi van kiválasztva, hogy jól működjön. -
petipetya
nagyúr
válasz
ratam23 #26341 üzenetére
Vagy a gyári Facebook alkalmazást használod, vagy a böngészőben nézed a mobilos felületet.
Alternatíva nincs, mert ahány másik facebook appot próbáltam és néztem párhuzamosan az üzenőfalat a mobilos felületen, az alkalmazásokban valami kimaradt , nem stimmelt, nem úgy jelenítette meg az üzenőfalat, és főleg sok dolgot kihagytak az üzenőfalról stb.
-
batagy
őstag
válasz
LonGleY #26344 üzenetére
Egyetértek, hogy a rendszeremmel van a gond, viszont szerintem nemcsak az én telómmal, hanem valami globális probléma lehet , ami az Xperia-kat érinti 4.0.4-en.
Ezt abból gondolom, hogy a Screen Off and Lock app-ban adtak rá egy workaround-ot, a changelogjában írja is a probléma megoldását. Úgy tűnik, a lock után még valami háttérfolyamat elindul, ami visszahozza a telefont az alvásból.
"v1.7.1
(Fix) Stop the background service of the new workaround after each screen off for Sony Xperia devices" -
LonGleY
veterán
válasz
megint én #26342 üzenetére
A FB letiltása után egy célprogram:
UberSync Facebook Contact Sync
"Facebook does not allow to export phone numbers." Ez nem tudom, mennyit számít esetedben. Lehet, hogy érdemes rászokni arra, hogy rendes gmail accounthoz kötött névjegyet csinálj azokból, akik kellenek.
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Eddig is nagyon baxakodott a facebook alkalmazás, de most teljesen megkergült. Nekem ez azért fontos, mert a névjegyzékem teljesen szinkronizálva van a FBvel, és sok szám eleve úgy van elmentve, hogy csak hozzádobtam a FB accjához. De most mindig meg-meg áll, és fagy, meg buggol össze vissza. Van erre megoldás, hogy pl. csak a névjegyzék+FB szink maradjon meg? Mert amúgy is idegesít, hogy megeszi a memória nagy részét, csak mert fut. -
ratam23
aktív tag
A legfrissebb facebook 4.1.2-őn (Galaxy S Advance) másnak sem időrendben teszi ki az üzenőfali bejegyzéseket hanem nagyjából összevissza? Hiába állítom be mindig h időrendbe tegye ha kilépek visszaáll. Elég bosszantó.
Esetleg a gyári app helyett valami minőségi helyettesítő?
-
LonGleY
veterán
válasz
darvinya #26338 üzenetére
De igen, éppen.
Próbáld ki! Fogod, lecsukod a böngészőt (Home gomb), majd visszalépsz. Jó eséllyel (ha nincsenek egyébként durva memóriaproblémáid) egyből átvált rá. Ha előtte kihúzod a multitask-ból, akkor nem marad meg a memóriában (task managerrel ellenőrizhető - én már megtettem párszor), és az újbóli indításnál ismét nulláról kell betöltődnie az appnak.
Az, hogy a háttérben mennyire marad meg rejtetten vagy sem, egyrészt nem tudom, másfelől lényegtelen a fentiek szempontjából. Ha egy app a task managerben nem látszódik, mint memóriafoglaló folyamat, akkor azt én kilépettnek értelmezem (és úgy is viselkedik). Ez viszont csomó egyéb programról nem mondható el, pl. hiába húzod ki a multitask-ból az instant messengereket, azok a task managerek szerint is ott maradnak a folyamatok közt. Az eredeti állításom, miszerint egy böngésző a fenti módszerrel kilőhető, viszont igaznak bizonyul, különösképpen az Operáknál (és egyébként ICS-en).
-
LonGleY
veterán
válasz
bach66 #26335 üzenetére
Az Operákban előhozható a beállításokban az exit gomb (ahogy darvinya be is előzött ezzel)... Viszont semmi szükség rá:
Ha a Home gombbal kimész az "asztalra" vagy átváltasz másik alkalmazásra, úgy tudsz a böngészőből kilépni, ha egyszerűen a multitaskból kihúzod az appot. Ez sok egyéb programnál semmit sem csinál, de az Opera Classic-ot (Boat Browser-t stb.) biztos, hogy bezárja. Ez egy sokkal kényelmesebb módja a kilépegetésnek, én már be se kapcsoltam az Exit gombot újabban.
-
bach66
tag
Sziasztok!
Eddig az Opera Mobilt és az Opera Minit használtam.
Viszont mivel a Mini többszöri próbálkozásra sem szinkronizálta a könyvjelzőimet az Opera Linken keresztül, letöröltem, és a Titanium Backup-pal visszaállítottam, adatok nélkül. És a fene vinné el, amikor elindult, úgy tűnik, frissítette magát, mert a kikapcsoló gomb eltűnt!
Ugyanez történt az Opera Mobillal is. Hiába próbáltam visszaállítani TB-vel, eltűnt a kikapcsoló gomb. Márpedig azt nagyon nem szeretem, ha egy app-ot nem lehet kikapcsolni...Tud valaki segíteni? - Előre is köszönöm!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Laci.M #26329 üzenetére
Csao!
Ez nekem is feltünt a napokban, h semmi értesítést nem kapok. Mondjuk nekem eddig úgy volt, ha kaptam facebookra egy üzenetet, akkor a gmail-re is kaptam egy értesítést és a gmail jelzett nekem a telefonon,h van új üzenetem. Most semmi, vagyis ha telón nem lépek ki facebook-ról akkor rögtön megjelenik a kis buborék, most vettem észre,h éppen kollégám rám írt pár másodperce és már csippant is a teló. de nem akarok mindig belépve maradni telón...ja és ha kilépk facebookról, akkor eltünik a fiókok és szinkronizálás menüpontból is a facebook. -
air
nagyúr
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Van egy Motorola xt910 RAZR típusú telefonom gyári 4.1.2-vel. A problémám az lenne, hogy a telefon behülyült, nyomtam egy factory resetet recoveryből, majd wipe cache-t (2szer is).
Vagyis adott egy szűz rendszer, frissen telepített facebook alkalmazással, és messengerrel, a wifi soha nem kapcsol ki, és a 3G is mindig aktív.
Az üzeneteket viszont nem kapom meg, pedig be van kapcsolva az értesítés, és a frissítési idő is minimumra van állítva. Mindent megpróbáltam már, mégse csipog. Ötletek?Előre is köszi.
Üdv: Laci -
batagy
őstag
válasz
batagy #25749 üzenetére
Sziasztok!
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Szóval Xperia U-n, Android 4.0.4-en régóta keresgéltem olyan képernyő lockolót és kikapcsolót, ami működik.
Ugyanis valamilyen hiba miatt a legtöbb ezen a készüléken nem működik!"S e t h" ajánlotta a "Screen Off And Lock"-ot, ami korábban, az 1.16.1-es verziónál még nem működött, de az új 1.17.1 verzióval végre működik!
Összesen már 8 appot próbáltam erre a funkcióra:
Az alábbiak mind visszajönnek 1 másodperccel a lockolás után, tehát Xperia U-n egyik se működik:
Soft Lock Screen 1.07
Screen Off (icillin) 1.2.5
Screen Lock Widget 1.0
SPoB - Soft Power Button 2.0.3.4 - Ez amúgy jó lenne, ez a közelségérzékelővel unlockolni is tud.
Simple Screen Lock (1.2)
SoftPower 1.07 - Ez amúgy jó lenne, ez a közelségérzékelővel unlockolni is tud.Az alábbinál ugyan nem jön vissza a telefon a lockolás után, viszont a képernyő nem teljesen sötét:
Invisible Lock Screen Widget 1.8Végül a Screen Off and Lock (Katecca) 1.17.1:
Az 1.16.1 verzió, elmegy lockba, de a képernyő nem teljesen sötét.
Az 1.17.1 verzióban javították, ez van a changelogban:"v1.7.1
(Fix) Stop the background service of the new workaround after each screen off for Sony Xperia devices
v1.7
(Fix) Screen on issue of Sony Xperia S/ION with Android 4.1.2 update is fixed
(New) Long press the floating screen off button to hide it temporary
(New) Long press the home key to off your screen directly. You have to set the app to default instead of Google search (Android 4.1+)
(Change) Floating screen off button will not be allowed to go beyond the screen area"Továbbá, van egy ilyen beállítás a Screen Off and Lock-ban:
"Zárképernyő ismételt előtérbe kerülésének megakadályozása a lezárás után (Kizárólag Android 4.0.4-4.1.2)".
Na most ezt be kell kapcsolni. Nem emlékszek rá, hogy az 1.16.1 verzióban ez benne volt-e.Teát, úgy tűnik, ez valami általános Xperia probléma vagy Android 4.0.4 gond volt.
A lényeg hogy a Screen Off and Lock legújabb végre működik. -
McReay
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani lépésszámlálót illetve olyan applikációt, ami gps jel alapján mutatja, hogy hány métert vagy kilométert futottam le? (lehet fizetős is csak értelmes legyen)
-
-
beers
addikt
Timeriffic-hez hasonló programot tudnátok ajánlani?
-
w333
félisten
válasz
Killerlaca #26318 üzenetére
Nem tudom jobban elmagyarázni, remélem ez a Videó segít
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Killerlaca #26297 üzenetére
"sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy 4.2.2-es androidom van. "
-
-
w333
félisten
válasz
Killerlaca #26312 üzenetére
Igen hozz létre egy "audio" mappát és ezen belül egy "notification" mappát !
-
fatal`
titán
Nálam most sem jó, nyomok egy frissítést az előrejelzésen és ugyanazt mutatja, mint korábban.
Na mindegy, megvárom este mit mutat, hátha meg kell várni az első saját updatejét.
(#26288) Richee11: Taptu.
(#26301) kukinyo: Google Account nélkül használod a telefont? A legtöbb naptár program a google calendart használja, és amíg nem lépsz be bennük addig nem fogod tudni használni (van amelyik veszi a rendszerből az accountot, de nem mindegyik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest