- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Kézírásos jegyzetelő app-ot tudtok nekem ajánlani?
Most a Handrite-ot használom. Ennél jobb akad?Köszi előre is!
-
5381
aktív tag
válasz
Istyu74 #25387 üzenetére
Ezt talán valamilyen táblázatos programban lehet a legjobban megoldani. pl ebben az excel
-
tundrak
tag
szaisztok!
hátha valaki tud megoldást, az lenne a gondom hogy SGS2-őmhöz van egy hama fülesem de viszonylag halkan szól. 8000 Ft volt úgyhogy nem a füles a gagyi, és iphone-al elég hangos
nem az hogy halk de van egy két szám amit üvöltetnék de a max hangerő nem nyújt olyan nagy élményt..
Szóval a kérdés az lenne hogy szoftveresen lehetne-e húzni a kimeneti hangerőn? a telefon nem rootolt!
köszönöm -
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
tud valaki olyan programot mondani ami kiszámolja nekem a Bruttó fizetésemet.
3 szakba járok dolgozni, és minden szaknak és ugye minden szaknál más az órabér,,jó lenne ha ezeket külön meg lehetne adni a programban. -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Melyik a legjobb fényképező app, amiben sok manuális beállítási lehetőség is van? Camera Zoom FX-et néztem, de azt írják nincs olyan sok opció benne.
-
fatal`
titán
válasz
xenom0rph #25384 üzenetére
Ezt nyújtja az IE is, csak az legalább nem cacheli be a fél internetet a hddre, nem reszeli folyamatosan a hdd-t feleslegesen (vagy ssd-t, ami van), és tud a tempbe töltve megnyitni. Ha ezeket megcsinálnák a Chromeban normálisan (úgy, ahogy egyébként az összes többi böngészőben működik, vagy megoldható valahogyan), akkor kiegészítőkkel egy egész jó böngésző lehetne.
-
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Létezik olyan naptár program amivel nem kell szinkronizálni és még is működik?
Köszi -
fatal`
titán
válasz
darvinya #25347 üzenetére
Desktop böngészőkről volt szó.
(#25351) penge111: És adtál hozzá a bejegyzéshez emlékeztetőt? Mert csak azokról az eseményekről riaszt, aminek beállítod.
(#25353) laszlohu: Még mindig desktop böngészőkről volt szó, szóval felül vannak a chromeban a könyvjelzők (mondjuk a könyvjelzőkezelése is egy nulla, bár azon a neat bookmarks valamennyit segít).
(#25372) darvinya: Terméknév, nincs magyar megfelelője, az Mobile és kész. Gondolom a Windowst sem ablakoknak hívod.
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Holo Launcher Plusban hogyan lehet a drawerben az ikonok sorrendjét megváltoztatni?
-
Pagi79
tag
válasz
freemanone #25373 üzenetére
+1
-
darvinya
titán
válasz
freemanone #25368 üzenetére
És ha én nagyarul írtam.
Úgy már nem ért csak englische.
-
csabám
addikt
Sziasztok!
Feedlyben, hogyan tudom abc sorrendbe rendezi a feedeket?
A beállítások közötti rendezésre kattintva nem csinál semmit...Köszönöm előre is!
-
LonGleY
veterán
válasz
darvinya #25365 üzenetére
Ha elolvasod, akkor nem csak szóközhiány. Tiszteljük már meg ennyivel a jó öreg Presto-s böngészőt, hogy legalább a nevét jól írjuk! :] Azért gondoltam megemlíteni, mert már legalább 47-szer elrontottad. :Đ A tippel egyébként nincs baj, én is ezt ajánlanám egy WebKit-es böngésző (pl. Boat) mellé, akár elsődlegesnek.
-
darvinya
titán
Na nehogy már egy szóköz hiányt nem lehet értelmezni.!
-
LonGleY
veterán
-
válasz
darvinya #25361 üzenetére
Nincs ebben semmi rossz, de a sok kérdőjel azt sugallja, hogy nem tudod.
Egyébként sok félreértés van a hülye Opera marketing miatt, "Opera; Opera Mobile; Opera Mobile Classic; Opera browser béta; Opera Mini web browser; Vodafone Opera Mini Browser; Yandex.Opera Mini; stb."
Ha úgy általánosságban használjuk az Opera kifejezést, akkor nagyon mellé lehet futni alkalmazás tudásában. -
penge111
addikt
Sziasztok, van egy Galaxy 2 minim, szóval a naptárában hiába jelölök be bármilyen eseményt nem hajlandó nekem azt jelezni, az ezer éves telefonom is képes volt arra, ha a naptárba beírtam néhány eseményt akkor képes volt figyelmeztetni rá hangjelzéssel. Megnéztem a beállításokban kiválasztottam a hangot, de akkor se jelzet, Illetve gmail fiókkal kellett összeszinkronizálnom, de nekem nem email értesítés kell hanem hangjelzéses.
Tudtok e olyan naptár alkalmazást, ami egyszerű és képes az eseményekre csengőhanggal, vagy hosszabb hangjelzéssel figyelmeztetni. Köszönöm a segítséget előre is.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy SonyEriccson WT19 okostelefonom. Befogadja a 32gb-os memóriakártyát, és gyorsabb lesz tőle ha class 10es kártyát veszek? Néztem hogy van SanDisk Mobile Ultra meg sima Ultra microsdhc kártya. Mi a különbség köztük, elvileg a mobile ultrát direkt androidos telefonhoz ajánlják. Miben más vajon mint a sima, érdemesebb azt venni?
Üdv: Fishor
-
zsoca67
tag
válasz
Pszihonaranc #25339 üzenetére
Egy próbát megér
http://techcorner.hu/pcworld/maxthon-4-az-egyik-legjobb-bongeszo.html -
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Holo Launcher Plusban hogyan lehet a drawerben az ikonok sorrendjét megváltoztatni?
-
xenom0rph
őstag
válasz
fatal` #25342 üzenetére
Nekem speciel a chromium mint alap nagyon tetszik, és szvsz. A chrome-mal sincs semmi bajom, amilyen egyszerű olyan jó (bár nekem is van egy két addon ami jobbá teszi). A könyvjelzők hiánya tényleg fájó pont, az operában az az egyik ha nem a legszerethetőbb dolog. Ez az új opera mikor jön?
-
fatal`
titán
válasz
Pszihonaranc #25339 üzenetére
Én nem nagyon ajánlgatok semmit, ha neked megfelel a Chrome, használd egészséggel, azért van.
Én FF-t meg Operat (ezt már nem nagyon, mert jön az új, Chromium alapú Opera ami még a chromenál is szarabb lesz, még könyvjelzők sincsenek lol) használok.
-
fatal`
titán
válasz
Pszihonaranc #25334 üzenetére
Pl. a trágya letöltéskezelője. 2013-ban képtelen a tempbe töltve megnyitni valamit, szánalmas. Arról nem beszélve, hogy a fél internetet cacheli a c-n. És még kőbuta is, bár addonokkal egész normális szintre lehet hozni.
-
darvinya
titán
válasz
freemanone #25333 üzenetére
IE is az.
És tudom elég lenne aláírást megnézni.
-
freemanone
addikt
válasz
Pszihonaranc #25331 üzenetére
akkor tényleg böngésző lesz, chrome-ból nyitottam meg simán. mobilon nem szoktak ezek menni azt tudom.
(#25332) darvinya: nem volt még dolgod IE-vel? -
darvinya
titán
válasz
Pszihonaranc #25331 üzenetére
Chrome
Az egyik legtr…gyább böngésző amit eddig használ(hatatlan)tam.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
freemanone #25329 üzenetére
A-a... asztalin nézem krómból és nem megy
De mellesleg telefonról sem megy ebben igazad van
Mindenesetre köszi a korrigált linket
-
fatal`
titán
válasz
Pszihonaranc #25327 üzenetére
A böngésződdel lehet valami, mert a link jó.
-
freemanone
addikt
válasz
Pszihonaranc #25327 üzenetére
mert mobilról nézed ha jól sejtem: [link]
még mindig erős hátrányban van az asztalival szemben... -
tonyqa23
senior tag
válasz
#40993792 #25271 üzenetére
Nálam meg a Handcent ment emiatt a levesbe. Pedig iszonyat gyorsan lehetne sms-t írni pl swiftkey flow-val, ami ugyebár rendes ékezetet ír...de a bizti meríti a telefont, ha hozzá se érek is...gusztustalan már ez az android merülgetős sz@rság. Használok SMS backup&restore pro-t. Egyetlen egyszer ébreszti a telefont naponta, mikor ment és felküldi a mentést dropboxra. Miért nem lehet minden programot így megírni? A redvás Handcent mit meríti a telefont, ha van olyan nap, mikor nem is írok sms-t?
-
bach66
tag
válasz
vilmaboy #25294 üzenetére
SZia!
Kösz, hogy foglalkozol a problémámmal, a gondom "csak az", hogy a Handcent egyszerűen NEM küldi el az általa még bőven 160 karakternél kevesebbnek számolt SMS-eket.
Erre szeretnék valamilyen megoldást.Üdv!
P.s. És igen, tényleg tetszik, hogy a Handcent átalakítja a magyar ékezeteket, és így nem sok karakternek számít mondjuk egy "Á" betű vagy egy ű. Ez klassz LENNE, ha működne is. Lásd fenn.
-
fatal`
titán
válasz
batai15 #25307 üzenetére
Nálam sosincs ilyen bug.
(#25310) kukinyo: calendar.google.com, más naptárak, tallózás érdekes naptárakban, magyar névnapok, feliratkozás
Telefonon a naptár appban engedélyezd, hogy szinkronizálja. Ha nem CM10.1-ed van, akkor csak 1 eseményt tud kitenni a naptárból, és ha van más (születésnap, akármi) akkor a névnap helyett, ha jól emlékszem az látszik.
CM10.1 alatt meg tehetsz ki naptár widgetet, illetve talán a dashclockhoz van naptár kiegészítő, ami jobban testre szabható.
(#25312) boogie84: A gyári naptár appban a naptáraknál engedélyezd a szinkronizálását a névnapoknak.
(#25318) mszl: Tasker vagy AutomateIt.
-
válasz
PH-User #25316 üzenetére
[link] - itt leírják.
#25297 havri1: Epub Online Converter
#25283 beks : Rom Toolbox Auto start manager részben tudod tiltani.
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan app-ot amivel időzítve tudom ki-be kapcsolni a wifi-t, Bluetooth-ot, és időzítve kilőni egy app-ot.
Előre is kösz!
-
válasz
Pszihonaranc #25314 üzenetére
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Hill Climb Racing játék hová teszi a mentéseket?
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
Valakinek nincs meg véletlenül vagy lementve vagy a telefonján a google goggles egyik régebbi verziója?
-
fatal`
titán
válasz
batai15 #25287 üzenetére
- Mi a probléma a smart keyboard skinjeivel? A better keyboard skinjeit támogatja.
- Kurzor hangerőgombbal szintén van.
- Kevés RAMot eszik (legalábbis a swiftkeyhez képest)
- Pontosan lehet gépelni.Nem teljesen értem
Próbáld meg az anysoftot.
(#25291) kukinyo: A gyári zárképernyőt nem tudod módosítani. Névnapokat be lehet pakolni a naptárba, de zárképernyő kitenni maximum CM alatt tudod (illetve 4.2-es android alatt gyárilag is).
(#25292) vilmaboy: Ha szinkronizálod a névjegyeid, akkor contacts.google.com.
(#25294) vilmaboy: Mert balra dőlővé, illetve ékezet nélkülivé konvertálja az sms-t elküldés előtt. A probléma megelőzhető, ha a gyáriban eleve úgy írsz (bár ez kényelmetlenebb). A unicode karakterek 3 bájtot foglalnak, ezért megy át úgy.
-
havri1
félisten
Köszönöm!
A 2 app (Moon+ Reader és a Cool reader) már mindent eszik
A Cool viszont az epub-al kicsit bajos, a sortördelések nem az igazikak. prc-vel nagyon szép(#25302) philoxenia : Az szép lenne ha én írnék
(#25301) Bozek : Régi, ma már nem kapható könyvekre leltem.
Richard A. Knaak - Az árnyak birodalma.prc
Mel Odom - Diabló trilógia 2. - A gonosz ösvénye.prc
És sok M.A.G.U.S (szerepjátékos) alapkönyvek
Sajnos sok elveszett, meg szétkpottde neten megvannak..csak sajnos nem eredeti ebookok, hanem nagyrészt scanneltek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest