- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #27973 üzenetére
Nekem a sz@@r heliummal nem sikerült gépre menteni.. Felajánlotta, hogy menthetem drive-ra, megörültem jajj de jó tárolhatom felhőben az alkalmazásaim - kipucolom a telefont. Állítanám vissza az adatokat : premium szükséeges a felhőből való visszaállításhoz...
-
arti1121
senior tag
Na még egyszer!
letöltöttem a VLC 0.1.2 de nekem nem játsza le a full HD videot. szethuzza, becsikozza, szóval nem igazán viszi. pedig próbáltam adat törlését is. mi lehet a baj? a telo egy XPERIA V.köszi
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
xenom0rph #27902 üzenetére
Screen Filter, ha nem lehet majd alkalmazásokat telepíteni, akkor emiatt lesz, addig inaktiválni kell.
-
válasz
fatal` #27971 üzenetére
Egy kis pontosítás, a Heliumhoz.
Remekül működik root nélkül is, viszont nem a PC-re ment, hanem ugyan úgy a telefonra. Azért kell a PC-s progi hozzá, hogy hozzá tudjon férni az adatokhoz. (USB hibakeresést be kell kapcsolni a telefonon, meg PTP módban kell hogy legyen.) -
tozo86
tag
válasz
fatal` #27976 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Régen MIUI rom volt a telefonomon (LG P990), és az ezt alapból tudta. Biztos, hogy jobban meríti az akkut, de én nem vettem észre olyan nagy különbséget, szóval ez nekem még beleférne.quailstorm
Felraktam, elvileg be is állítottam, a tesztnél villogtatja a gombokat, élesben viszont nem működik. Valószínűleg én vagyok a béna, majd még próbálgatom a beállításokat, hátha jó lesz.köszi
-
Jazz
veterán
válasz
LonGleY #27944 üzenetére
"Nem is értem, mire lenne jó, használhatsz mellettük rendes térképszoftvert."
Hát maga a program nyilván a futásra specializált tudása miatt kell. A map meg azért sokszor jól jönne. Kifutsz a világból, de nem akarsz ugyan azon az útvonalon visszamenni....van e út az erdő másik oldalán...pl.A gond az, hogy nincs ineternet előfizu a telón, így fizikai képtelenség online térképet használni.
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
w.miki #27978 üzenetére
http://www.zedge.net/, van alkalmazása is.
megelőztek
, nekem valamiért nem tolt be az alkalmazás.
-
w.miki
veterán
Csengőhangokat honnan lehetne letölteni?
Nem szükséges androidos program, hanem elég lenne egy weboldal... ha van még ilyen...
Ráadásul.. nem is zenebonát keresnék, hanem tipikusan TELEFON CSENGŐ hangok érdekelnének.
Szóval ha programon keresztül jön lenne, jó lenne, ha lenne ilyen kategória, ami nem slágerzenékből áll. -
-
tozo86
tag
Üdv!
Olyan alkalmazást keresek, ami esemény vagy értesítés (nem fogadott hívás, sms, e-mail stb) esetén villogtatja az érintő gombokat addig amíg meg nem nézem. Tudnátok egy ilyet ajánlani?
Köszönöm előre is! -
fatal`
titán
válasz
LyonnaisFan1 #27967 üzenetére
Ha az SD-n tárolja a mentést, akkor sima másolás (pl. a Cut the Rope ilyen), hanem, akkor ROOT kell hozzá és Titanium Backup vagy MyBackup ROOT.
PC-re tudsz menteni root nélkül a Heliummal elvileg (ezt még nem próbáltam).
-
törölt tag
válasz
LyonnaisFan1 #27967 üzenetére
Titanium Backup, esetleg?
-
LyonnaisFan1
őstag
Űdv! Sztem már volt itt kérdés erről:
Játékok állását hogyan lehet lementeni pl. a memóriakártyára?
A telefon mindkettő tárhelyét (SD Card és Ext. Card) le akarom formatálni, és nem akarom, hogy esetleg a játékok (Real Football 2012, Lep's World 1) állásai illetve mentései elvesszenek.
Bár nem játszok minden nap a telefonon, jó hogyha megvannak a mentések és amikor előveszem játszani akkor tudjam folytatni. Újrakezdeni egyiket sem szeretném -
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
Tudtok olyan 100% működő sms alkalmazást amivel napi 3-4 sms -t eltudok küldeni, olyan telefonra aminek nincs net elérése,tehát csak hagyományos alapon tudja fogadni ?
köszi
Nagyon fontos lenne
-
arti1121
senior tag
letöltöttem a VLC 0.1.2-t a play-ről de nekem nem játsza le a full HD videot. szethuzza, becsikozza, szóval nem igazán viszi. pedig próbáltam adat törlését is. mi lehet a baj? a telo egy XPERIA V.
-
havri1
félisten
válasz
xenom0rph #27949 üzenetére
Fent van igen..újraindítás is volt.
Kényszerítés?hogy?
Lehet én csinálom rosszul. Elindítom a Greenify-t, majd alul + jel, aztán alul még több program..de nincsenek itt a listában a fent keresettek.
(A térképet felhasználói alkalmazássá konvertáltam TB-vel, így látja is, de play meg annak szolgáltatásai nem működnek, csak rendszeralkalmazásként.)(#27951) dekrer : Ki van pipálva igen. Még nem jogtiszta, először le szeretném tesztelni, hogy hogyan működik, utána venném meg.
-
havri1
félisten
Hali!
Greenify Donate verzióban a rendszeralkalmazásokat hogyan lehet hibernálni?
Root van, donate verzióban a Greenify sys apps kipipálva.
Maps, play, és google play szolgáltatások..ezeket szeretném hibernálni, de nem látja a greenify őket sajnos.
köszi! -
tonyqa23
senior tag
válasz
atillaahun #27941 üzenetére
Nekem még most is megfordítja az ékezeteket. Ha beírok egy á betűt, akkor is 159/160-at ír., nem von le vagy 90 karaktert az á betű, mint Handcent nélkül.
-
jjeahh
nagyúr
-
batai15
félisten
asszony ot 990telojára kellene, gyors kis hw igényű launcher. adw nem jön be neki. témázható legyen.
-
atillaahun
veterán
Üdv, az elmúlt pár hónap Android meg okostelefon téma kicsit kimaradt, így nagyjából semmivel se vagyok képbe.
Handcent SMS-el történt valami tudomásotok szerint? Mert egy ideje már nem hajlandó átalakítani az ékezetes betűket, hogy ne 50-60 karakternek számolja a renccer.Lehet felraktam valami frissítést és azt toszta meg, már sajna nem emlékszem.
Mindegy is, van esetleg bármi más jó SMS író program most, amivel lehet rendesen ékezetesen írni, hogy mindent csak 1 karakternek számoljon? -
xenom0rph
őstag
Én pedig olyan lejátszót keresek PC-re, amihez van távirányító androidra!
-
whiskeys
őstag
olyan lejátszót keresek ami mint a vlc player is, tudja a sebességet gyorsabban is lejátszani. létezik?
-
kavics325i
őstag
válasz
megint én #27909 üzenetére
Pl. ez az alapja a futás és az állóképesség lemérésének. Én is ehhez próbálom magam viszonyítani. Csak amikor még futottam,tudtam,hogy a 3200m-t 13perc alatt futottam le.Akkor jó volt a kondim.Eltelt 10 év,de én ugyanazt az időt szeretném produkálni. Az én S Health-om km/h-ban írja ki és pont nem jó,mert így számolnom kell visszafelé
-
laszlohu
addikt
Megint frissült a stabil chrome,
28.0.1500.94 -
Gedeon31
addikt
A CIB banknál lévő internetkártyát miért nem lehet regisztrálni? Hiszen ilyen vásárlásokra találták ki.
-
Jazz
veterán
Endomondo, runtastic....ezekből létezik offline-map verzió?
-
S e t h
nagyúr
Ez a gsam monitor egyre gyengébb, hiába állítom be ,hogy mikortól mérjen, full feltöltés, aksiról leválasztás, neki ez teljesen mindegy.
Az előbb újraindítottam a telót, persze az indítástól méri, a korábbi statisztika el is veszett. -
Jazz
veterán
válasz
xenom0rph #27918 üzenetére
CamScanner és a pro verzió.
Mgj.: ez az új google play design, újabb út az átláthatatlansághoz.
- most már nem elég hogy nem tudsz letöltés szerint rendezni
- de már a hsz.-eket se lásd rendesen, egyből sokat... -
xenom0rph
őstag
Mindig úgy jutnak eszembe a dolgok , hogy kifutok a szerkesztési időből ..
Szóval, scannelő programot keresek, olyat ami jó minőségű másolatot csinál. Tudjon PDF-et, jpg/png-t (kép formátum), lehetőleg ne 5 perc legyen mire elkészíti a dolgot -
benjoe1
aktív tag
Mivel érdemes a telepített programokat törölni úgy hogy ne maradjon utána semmilyen szemét.
-
noxon
őstag
olyan pdf olvasót keresek ami tördeli a sorokat, ha ránagyítok és ne fusson utána a háttérben, ha bezártam
-
róland
veterán
MiFi/router alkalmazás kellene ZHTE Blade-re. (A mobilnet megosztás megy wifi-n. Nagyobb konfigurálási lehetőségre és több információra lenne szükségem a megosztott internettel kapcsolatban. Közte adatforgalmi statisztikákra is.)
-
megint én
őstag
válasz
megint én #27909 üzenetére
Szerk időlimit...
Meg ami még faxság, az az izzadás. Azt csak úgy tudnád meg, ha leméred magadat futás előtt és után. Persze, ha nem ürítesz, és ha amit iszol, azt is hozzáadod. De könyörgöm a progi mi alapján számol? Megtett kilóméter alapján?
Nem is tudom, vajon ugyan annyit izzadna egy 50kg-s ember 5°Cban, mint egy 130kg-s 30°Cban. -
megint én
őstag
Én runtasticot használok.
Én már csak azt nem értem, hogy a sebességet mi a faxért írják ki ezek a progik idő / útegységben... Azaz minute/km és hasonlók. Ez is a sebesség egy agyament mértékegysége, de miért nem jó a jó öreg út/idő azaz km/h?
-
boogie84
veterán
válasz
freemanone #27882 üzenetére
Kipróbálom, de eddig nekem mindent vitt az MX. Meglátjuk melyik marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest