- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
fjudors #175866 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ mindenkinek.
Egyik se tud semmit abból amit írtam.
A widget nem tudja csak a Google Calendar -t kezelni, és nem lehet váltani pl az Outlook calendar -ra. Hónap nézetet se tud.kovacs65: felraktam, de semmit se tud abból amit írtam. Plusz borzasztó be van bonyolítva. Widget nem tud hónap nézetet, nem ingyenes, folyamatosan teljes képernyős reklámokat dobál, plusz lent is reklám. Használhatatlan.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
fjudors #175466 üzenetére
szóval egy nálad valami miatt valamikor jelentkezett probléma miatt tévinformációkat terjesztesz.
értem.”Én megtanultam írni, te tanulj meg olvasni.
Többször történt, mondjuk havonta kétszer mentem máv-val 2024-ben, kalaúzoknak sem ment a jegyvásárlás Robotos Os-en, míg iOs-en oks
téma zárható -
Rigormortiis
veterán
válasz
fjudors #172698 üzenetére
Köszi, ez jó ötletnek tűnt, de sajnos nem jött be, pedig a készüléket is újraindítottam.
Írtam a fejlesztőnek, elég komoly app (1+ M letöltés a pro verzióra), bízom benne, hogy tudnak megoldást, nem gondolnám, hogy csak én találkoztam ezzel a problémával, illetve a fejlesztő is messze van a megbízhatatlantól.
Mindenesetre fura, hogy a google csípőből elkaszálja a csatlakoztatást, eddig még egyetlen appnál sem tapasztaltam ilyet. Desktop módban is átnéztem mindent, ahogy crok javasolta, de semmi.
Ha segít a fejlesztő, itt is leírom a megoldást, hátha másnak segíteni fog.
-
bringasisti
őstag
válasz
fjudors #171822 üzenetére
Ez egy örök rejtély marad. Gyári állapot után a felkinált alkalmazasokat se tettem fel, csak ezt a teszt alkalmazási. Ha nem nyúltam a kijelzőhőz akkor 30% ha görgettem akkor 60-86%. És most jön a lényeg! Megint gyári állapot, hátha van az alkalmazásan a egy kis titkos csomag. Belakom a készüléket és most már nem akad! Az hogy az első gyári állapot miért nem oldotta meg a problémát örök rejtély marad
-
spiritex
veterán
válasz
fjudors #144543 üzenetére
Figyu, nagyon köszönöm a tippet! Kipróbáltuk barátnőmmel (hozzáadtam a fekete listához) és nincs 1 pillanatnyi foglaltság sem! Azonnal jön az Ezen a számon előfizető nem kapcsolható! Néztem a telefonját hívás közben, de én nem láttam semmi dolgot, amiből észre tudná venni a másik fél, hogy át lett irányítva. Te mire gondoltál azzal, hogy ha ügyes, akkor észre tudja venni?
-
merqree
őstag
válasz
fjudors #140041 üzenetére
Édesapám "Apu" néven van elmentve. Beírom, és nem találja. A telefon névjegyzékében pedig megtalálható. Igen, van emailcím rögzítve a névhez. Ha az emailcímét kezdem el gépelni, úgy sem találja meg.
De van, hogy egy keresztnevet elkezdek írni, és nem találja.Legalább a találati lista már megjelenik nagy valószínűséggel, ha pl Istvánra, vagy Bélára keresek...
Köszönöm!
-
Somatom
veterán
válasz
fjudors #139413 üzenetére
Ezt a "függőséget" nekem nem kell bemutatnod.
De, valószínűleg át kell állnom Tasker -re. Érik a telócsere, nem fogom megúszni az Android 10 -et. Meg, kíváncsi is vagyok rá, mert van benne számomra érdekes ficsőr (multi-resume). Viszont, buknám a vágólapkezelőmet, mert azt a 10 -ben letiltotta a Google. Most olvastam, hogy Joao (a Tasker fejlesztője) talált vmi megoldást, bár még nem teljesen vágom a működését.
-
Somatom
veterán
válasz
fjudors #139410 üzenetére
Ez, így valóban egyszerű. Ha viszont azt szeretnéd, hogy ne fix értékre, hanem a némítás előttire álljon vissza, akkor kell némi hókuszpókusz, ami egy kezdőnek erős lehet. De, azért vannak az automatizálók topikjai, hogy az "ott lakók" ilyesmikben segítsenek. Igen, Robotban külön esemény van az alkalmazás leállására és a fókusz elvesztésére (ez a háttérbe kerülés). Másik automatizálónál lehet más a metódus. Ezért kell a topikjaikban kérdezősködni.
-
Wolfskin
őstag
válasz
fjudors #139408 üzenetére
háááát... az automatizálót még sosem sikerült beüzemelnem...
és olyankor mit csinálna, ha nem bezárom a kamerát, csak leküldöm háttérbe?@LiVeGa: erről hol lehet részletesen infót szerezni? egy haverom használta, mikor együtt túráztunk, ő dicsérte. mondjuk én alapból/a lehetőségekhez képest kerülök mindet ami google, windows vagy facebook (tudom, nem sokáig... de addig is)
-
Bozek
nagyúr
válasz
fjudors #136727 üzenetére
Jogos, mióta 9.0 van a telefonomon, el is feledkeztem az Andromeda-ról. Bár ahhoz PC kell ADB-vel, úgyhogy egy gombnyomásra nem működik.
Régebben használtam, de ezt mindig utáltam benne, mivel a témához újra kellett indítani a telefont, és utána megint el kellett játszani az ADB-s csatlakozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest