- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #154997 üzenetére
Draga..
-
-
crok
Topikgazda
válasz
kutga #154994 üzenetére
FairMail vagy MailDroid után vissza nem váltanék, az 100% biztos. Ha másért nem azért biztosan nem mert végre rendesen kapok gyak. érkeztetés után azonnal értesítést (mert végre valamiben működik Google Mail-el is az IMAP IDLE rendesen és nem kell a Firebase-re hagyatkozni ha értesítés van / vagyis lenne..) és legalább nem is merül tőle annyira a telefon mint a GMail apptól. Én nem mondom, hogy a GMail app maga rossz mert nem, de hogy egyik-másik build-el el-eltörnek valamit.. aztán az a folyamatos sync job amit csinál.. szóval én pl. biztos vissza nem térek valóban nyomós indok nélkül (ami jelenleg nagyon nincs).
-
crok
Topikgazda
válasz
seger #154992 üzenetére
FairMail - szintén nyílt forrású (reklámmentes) email kliens, enyhén fizetős kényelmi szolgáltatásokkal
MailDroid - ingyenes (de nem nyílt) email kliens, van belől Pro is.
TypeApp mail: nagyon hasonlít a Bluemail-re
Microsoft Outlook -
seger
addikt
Keresek egy jó levelező app-ot. Az sem baj ha fizetős. Ki mit használ ami bevált?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Somatom #154988 üzenetére
Ja értem, elég nehezen találtam meg ezt a funkciót benne, ismerkedni kell a progival, mert annyi feltétel/paraméter lehetőség van, hogy elsőre elvesztem köztük
Mondjuk majd valami olyasmit fogok beállítani, hogy "kameragomb megnyomva" után X idő múlva aktiválódjon a feltöltögetés. ha visszanézett képekből egyből törölök, mert szarul sikerült, akkor ezeket ne töltse fel. Remélem eljutok odáig majd, hogy így működjön
No meg fizikai kamera gomb nincs is a P30-on, még azt is ellenőrizni kell, hogy mit tekint kameragombnak az APP
-
AtHoS
nagyúr
Somatom és TODI1111
Köszönöm az ajánlásokat (nem is értem a FolderSync-et hogy nem vettem észre az összefoglalóban, de szerintem a Hasznos Holmik részhez már nem tekertem le
)
Közben a 4.5.2.2 QP is működött, 4 vagy 5 óra magasságára írta az utolsó mentést, majd előbb ránézve 11 óra körül szintén dolgozott (lehet 6 óránként töltögetne fölfelé? Na ezt majd megnézem)
Kíváncsi vagyok a "Kamera gomb megnyomva." funkció működésére, mert ez elég jól hangzik, bár nem égető probléma számomra, hogy azonnal legyen mentés a készült képekről
Bár elég régen frissült az APP, ahogy látom play adatlapján -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #154985 üzenetére
Tárgytalan.
Megnéztem a FS fiók beállításait és azon belül a DB-t. Újra kellett párosítani.
Mindig változtatják , mert most pl kellett egy "auth code" hozzá , amit az újra párosíás után küld a DB... Állandóan variálják ezeket a biztonsági dolgokat -
TODI1111
veterán
válasz
AtHoS #154981 üzenetére
Én az [Autosync] programot használom a készüléken lévő különböző mappák szinkronizálására.
-
Somatom
veterán
válasz
AtHoS #154981 üzenetére
Az összefoglalóban a Foldersync van erre. Arról majd ír más. Én a Synchronize Ultimate -et használom. Profi fejlesztő (aki a Servers Ultimate -et is jegyzi). Természetesen tud intervallumot a szinkronizálásra, de találtam benne egy érdekeset: "Kamera gomb megnyomva." Majd napközben kipróbálom.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Jó ideje a QuickPic galéria APPot használom, amiben cloud sync-re BOX fiókot DCIM mappára beállítva használtam.
Múlt hónapban akkucserén volt a P30-am, amikor is gyári visszaállítást csináltak a szervizben. Szerencsére akkucsere előtt HiSuite-tal készítettem egy Backup-ot, amiből visszaállítottam utána a telót. Persze jó pár progiban saját mentést kellett visszatölteni (ezek is megvoltak).A 8.5-ös QP MOD volt használatban, de a Cloud Backup még jóval korábbi verzióban lett beállítva.
Ma ill. már tegnap PC-n belenéztem a BOX fiókomba, ahol meglepve tapasztaltam, hogy az akkucsere napján volt az utolsó fotó feltöltés. Gondoltam megnézem és helyre rakom QP-ben a beállítást, de Cloud Backup menüpontnál spontán kilépést produkált az APP.
Ekkor neten kicsit keresgettem és kiderült, hogy kivették a sync funkciót problémás működés miatt.
Próbálkoztam a 8.2-t visszarakni, ami engedte beállítani a BOX fiókot, de az auto sync csak nem akart elindulni - készítettem is pár új képet, hátha ez a kínja, de sajnos nem.
Jelenleg a 4.5.2.2 verzió van fent, ami a BOX fiók beállításakor neki is feszült a DCIM mappa szinkronizálásának, de az új képek csak nem kerültek fel (kézi feltöltéssel viszont felment mind). Persze itt is készítettem pár új képet, hogy megnézzem új fájlokkal mit művel, de 2 óra múlva sem volt szinkronizálva (Wifi only-t kikapcsoltam, bár wifin lóg épp a teló) a sync-et kézzel indítva nekiállt dolgozni, de bazi hosszúra nyúlik a folyamat, közben 1...2,5MB/s adatforgalmat mutat a teló, tehát biztos szarul is működik, az a pár kép seperc alatt fel kellene, hogy kerüljön...ráadásul épp az előbb végzett és az új képek nem kerültek feltöltésre...sicc
Áthelyeztem aDCIM mappa tartalmát pictures alá új almappába, készítettem ismét egy új képet, auto nem szinkronizálta, de kézzel indítva 1 sec alatt végzett
Akku optimalizálás kikapcsolva, auto indítás, háttérben futás kézire rakva és engedélyezve
Készítettem még egy képet, reggel megnézem sikerült-e feltöltenie automatán
---------------------------------------------------Tehát QP valamiért alkalmatlan lett cloud sync-re, emiatt keresnék erre a feladatra alternatív programot vagy megoldást -> nem biztos, hogy sync képes galéria APP-ra van szükségem, lehet hogy csak sync-re képes APP-ra, amiben be lehetne állítani, hogy
- mely mappák tartalmát töltse fel
- esetleg max mérethatárt beállítani, ami fölött ne is próbálkozzon a feltöltéssel
- csak az új vagy módosult fájlokat töltögesse fel
- relatíve rövid időn belül végezze el a dolgát (ha fix 1...2...3...4...X óránként ellenőrzi a mappákat sem probléma)Bocs a hosszú szösszenetért, amit csak azért írtam le, hogy lássátok pár dolgot már megnéztem QP-vel kapcsolatban, de nem jutottam vele semmire. Nem is értem, hogy korábban miért nem volt ezzel probléma
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #154973 üzenetére
Hely "Mindig engedélyezett".
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #154973 üzenetére
Egyéb értesítésre nem dobja, csak akksi állapotra, pont ezért állok értetlenül...
Helyet mindjárt nézem!Zototh64:
Előttem linkelték.
Én sms szinkronizálásra, másik telefonon érkező hívás jelzésre használom többek között.
(Pl másikra érkező sms-re lehet válaszolni úgy, hogy a másik telefon küldi, tehát az se gond, ha épp nincs nálad.) -
válasz
zeon.hu #154972 üzenetére
Csak egyre tettem fel.
Most nem rendelkezem több eszközzel, amire telepíthetném.De fura, hogy csak akkor dobja be nálad, mikor a másik eszköz küldene valami értesítést. 🤔
Eszembe jutott még valami!
Nem mindegy, hogy a helyadatokhoz csak az alkalmazás használata közben vagy állandóan hozzáfér-e. Utóbbi a jó. Nálad ez az engedély megadásra került? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #154971 üzenetére
Van egy egyedi (2.4.2) verzióm, majd felteszem azt, hátha javul.
Több eszközre tetted?
Mert csak a másik eszköz töltésekor kapom ezt. -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #154968 üzenetére
A "MIUI kanossza" természetesen végigment.
-
-
zeon.hu
nagyúr
Join kérdés:
Újabban bármikor töltőre teszem a Samut (ugye az eszközökön látható a többi töltöttsége és jelez is, ha alacsony vagy fel van töltve), a másikon - jelen esetben a Mi Max 3-on - kéri újra a jogosultságot, ami már meg van adva. Ilyenkor ki- és bekapcs megint, csak akkor tűnik el az értesítés.
Ezt eljátssza a töltőről levéve is.
Van megoldás?
(Mindkét telefonon már újra lett telepítve a Join) -
A Google Naptár-ban gond nélkül megjelennek a beállított névjegy-születésnapok, ugyanakkor alternatív naptármegjelenítő widgetekben nem, holott be van állítva, hogy mutassák azt. Van valami ötletetek, mit kellene még beállítani a megjelenítéshez?
-
laleeee
őstag
válasz
ollie #154963 üzenetére
Jó de ezt pont azért csináltam hogy a Motorola telefonomat másnak tudjam mutatni, mikor bejelentkezek az AliExpressre. Van egy Store ahol az első vásárlásnál 30% kedvezményt adnak. Ezt szeretném még egyszer igénybe venni, de már a Motorola telefonomat felismeri a rendszer.
-
tonyrulez
őstag
válasz
BestofJAVA #154958 üzenetére
Nem csak egyenként lehet hozzáadni. Megnyitod az oldalakat amit hozzá akarsz adni gyűjteményhez, akár meglévőhöz. Oldallistában hosszan nyomsz rá, és ki tudsz választani akármennyit, majd hozzáadod a gyűjteményhez.
-
tonyrulez
őstag
válasz
BestofJAVA #154955 üzenetére
Firefox (Nightly, de lehet alap is) tud gyűjteményeket csinálni. Megnyitott lapokból lehet kiválasztással gyűjteményt létrehozni és elnevezni, ami kikerül nyitóképernyőre és meg lehet nyitni egyszerre minden lapját.
-
BestofJAVA
tag
Van olyan böngésző androidra, mely emlékszik a fülekre?
Ahol csokorba lehet szedni füleket, és menteni.
Ahol egyszerűen meg lehet nyitni egy másik csokor mentett fület.Mint a workona Microsoft Edge-ben
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, és nem tudom, melyik fórumban tehetem fel a kérdésemet. A problémám röviden: van egy Note 20 Ultra és egy Galaxy Watch 2 párosom. Két hete az órán mért vérnyomás értékek nem jelennek meg a telefon Samsung Healt alkalmazásában, csak a Samsung Healt Monitor felületén. Nem értem mi okozza a problémát. Tehát az óra kommunikál a mobillal, mert minden szinkronizál a Healt-tel (pulzus, alvás monitorozás, lépés, stb), csak az a fránya vérnyomásérték veszik el útközben. Van valami ötletetek? Ha van erre egy speckó fórum, akkor megköszönném az útbaigazítást. Köszönöm.
-
laleeee
őstag
válasz
Viktor0610 #154944 üzenetére
Olyasmi mint a Híde my IP, csak valami komolyabb ami működik is. Több telefonról kéne regisztrálnom egy oldalra, de csak egy telefonom van. Remélem így világos(abb)
-
-
laleeee
őstag
Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást ami "eljátssza" mintha nem az én telefonomról interneteznek ?
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem pár videó lejátszót, de egyik sem felelt meg az elvárásaimnak. Tudnátok ajánlani egy jót?
Amit tudnia kéne:
- x265 lejátszás
- felirat kezelés és felirat színének megváltoztatása
- chromecast támogatás és ami valójában működik is (amit találtam, az bár lejátszotta az x265-öt TV-n, de nem volt hangja és nem ment át a felirat; az .avi-nak meg nem volt képe)Köszönöm.
-
kutga
félisten
válasz
Viktor0610 #154936 üzenetére
Közben rájöttem.
-
tonyrulez
őstag
válasz
StarKiller89 #154932 üzenetére
Chrome saját videolejátszójával, vagy valami adott oldal által használt, egyéni lejátszóval? Utóbbinál még el tudom képzelni.
-
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Munkahelyi és otthoni telefont ugyanazzal a Google fiókkal használom, ha Duón jön hívás mindkét készüléken kicseng. Hogy tudnám megadni hogy melyik fogadja? Mindkettő Samsung ha számít.
-
seger
addikt
Van egy multisim-em, amit veraktam egy másik telefonba netezésre. Van valami olyan app, amivel ki lehetne kaocsolni, hogy bejövő hívásaimat ne jelezze ki?
-
mikk2000
őstag
Üdv, android 7-en nem nagyon találom a kimenő telefonhívások időtartamát mondjuk havi szinten (adatforgalom az megvan). Ha külön appot kell rá letölteni, akkor melyik a legegyszerűbb?
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok!
Chrome-ban videónézés közben lezár a képernyő, mármint be van nekem állítva, hogy egy perc után lezárjon, de valamiért úgy érzékeli mintha nem videót néznék.
Mi lehet a gond? -
Somatom
veterán
Másnál is vacakol a TubeMate? YT gyári lejátszóban szépen mennek a videók, de ha TM -tel átadom külsős lejátszónak (VLC, nPlayer), akkor azonos felbontáson több a pufferelés, mint a lejátszás.
Frissítettem, de a probléma változatlan. -
válasz
plesotamas #154927 üzenetére
Igen, azt én is megfigyeltem, hogy ha előjön a hiba, kis idő múlva megjavul.
Gobdolom, valami Google oldali hiba volt. -
plesotamas
tag
válasz
plesotamas #154924 üzenetére
Fura, ma reggelre megjavult, úgy hogy semmi nem lett frissítve, és a teló sem indult újra, nagyon érdekes!
-
sharp4
őstag
Ha már billentyűzet. SwiftKey-t használok és a szöveg javítás nyelvtanilag nem mindig helyes. Pl igekötős igéket külön írja. Erre van valamilyen megoldás?
-
válasz
plesotamas #154924 üzenetére
Gboard.
Igen.
Nem tudom, mi a megoldás. -
plesotamas
tag
Sziasztok!
Volt már valakinek gondja a billentyűzettel android 11-n (gboard, swiftkey).Hibajelenség:
nem mindig jelenik meg a bill., pl a kurzor villog ahova írni kell csak nincs mivel, vagy fordítva a bill. felugrik, de a kurzor sehol és hiába pötyögök nem jelennek meg a karakterek, vagy úgy ugrik fel a bill. hogy az egész képernyőt takarja és akkor sem látom mit írok.App törlés/újratelepítés nem oldotta meg.
Másik app/ok ugyan azt a hibát produkálják.Már lövésem sincs mi lehet, mert a pár nappal korábban frissített appokat is mind visszaállítottam, de ez sem segített.
-
-
AliasB
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudom, hogy másnál is jelentkezett ez a probléma de a naptár már nem magyarul hanem angolul írja ki az ünnepnapokat! Mi lehet a probléma? Pedig nem állítottam át a nyelvet. Szinkronizál a google naptárral ezért valószínű ott lehet valami mert a másik telómnál is ez van. De ott is a használt nyelv a magyar! Akkor hogyan tudnám visszaállítani magyarra??
Köszönöm a segítségetek előre is! -
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #154910 üzenetére
Meg van a Solid Explorer,de egyszerre 2 mappát nem mutat.
Ellenben 2 külön galéria appal osztott képernyővel meg oldottam.
-
GEPESZ66
veterán
Tudtok-e adni egy adathalász oldal linket, amin a vírusírtónak jeleznie kellene?
A McAfee itt nem jelez:
[link] -
kmarci25
veterán
válasz
Viktor0610 #154912 üzenetére
Hű, ez valóban elég profi..
-
-
válasz
Viktor0610 #154910 üzenetére
Pontosan, a Solid Explorer tudja, bár fizetős app, de megéri az árát!
-
-
dokee78
félisten
Olyan galéria appot tudtok ahol két paneles nézőt is be lehet állítani?
Azaz egymás mellett 2 külön mappát is tud mutatni és görgetni a képeket? -
-
-
Drughi
addikt
válasz
cidalain #154904 üzenetére
Sziasztok!
Youtube vagy Family Link beállításában kérnék segítséget.
A gyerkőc saját google fiókkal van belépve a tabletjébe és szeretném a youtube szűrőket módosítani, de nem tudom hol lehet.
Legutoljára még talán ilyen 6 év alattiaknak szóló szűrő volt beállítva, ezt szeretném "nagyobb korcsoportra" állítani. -
cidalain
veterán
válasz
ktomcat #154900 üzenetére
nem mintha, hanem tényleg te vagy a küldő.
oké, nem fizikailag te küldöd, de biztosan egyszer engedélyeztél, hozzájárultál, hogy valami 3rd party szar ilyet küldjön a nevedben.
szerintem nézd meg hogy az insta appban van e valami olyan ami hozzáférhet az adataidhoz. ha van, akkor gyomláld ki. és ezután alap, hogy jelszót cserélsz.update: bocs, nem frissítettem, már rég megoldódott.
@crok
nem kell mindenhol jelszót cserélni, hanem csak ott ahol ugyanezzel az azonosítóval (email cím), ugyanezt a jelszót használja. bár manapság az ember minden egyes helyen külön jelszót használ, az egyenjelszó gyakorlatilag lábtörlő alá rakott kulcs
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest