Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
VLC videó lejátszóban van rá mód,hogy ki tegyem a következő lejátszása gombot?
Sehol nem találom ezt az opciót.
-
Zozo0525
őstag
nincs úgy látom, de az a kép nincs meg a google fotók között?
-
puhos363
tag
Hali! Szoktam a google maps-ben a saját profilomba fotókat feltölteni. Van arra lehetőség, hogy a feltöltött képek közül egyet letöltsek a telefonomra? Köszi.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálam sincs bekapcsolva, az viszont tény, hogy Chrome alatt használom, Firefox alatt még nem próbáltam, de ki fogom, már csak kíváncsiságból is.
@AtHoS: nálam nincs aktiválva a vendéghálózat, így még az sem szólhat közbe. -
mekker
őstag
Sziasztok!
Szerintetek lenne igény egy open-source, telemetria-mentes Android topicra? Még nekem is gyűjteni kéne hozzá infót, de hiánypótló lenne a magyar interneten. Tehát milyen alternatív appok vannak, milyen romok, adblock módszerek, hogyan lehet Google Play services és Google appok nélkül élni, milyen alternatív módok vannak az appok menedzselésére (Fdroid kliensek, Aurora Store, Apkmirror vastagkliensek), hogyan lehet különböző gyári szoftokat debloatolni, hogy kell az adb-t használni, stb.
Kérdés, hogy van-e már ilyen, lehetne neki külön topik, vagy menjen ide, ha megvalósul?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Nálam ha a telefon a vendég hálón lógott, akkor dobott ilyen üzenetet, normál hálóra csatlakozva eddig mindig működött.
Viszont jó ideje File Manager Pro alkalmazással hozok létre telón FTP szervert és ehhez kapcsolódok TotalCommander-rel. Persze a vendég háló itt is keresztbe vág

-
-
kutga
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mondasz valamit, de próbaképpen beállítottam ehhez a kettőhöz. Azért az sms-t se kapcsoltam ki.
-
g_g_g
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Nekem szintén van gondom pár napja az Airdroid-dal, nem pont ugyanez, de szintén az a gond, hogy úgy érzékeli a gép és a telefon nem ugyanazon a hálózaton van.
Érdekesség, hogy Chrome és Edge esetén van ez a gond, Firefox alatt jól működik. -
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Kétlépcsős azonosításhoz a Google Authenticatort lehet használni? Google, Facebook fiókban pl.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az AirDroid-al kapcsolatban lenne kérdésem: eddig be tudtam jelentkezni a gépemen a telefonomra csak a monitoron megjelenő QR kód beolvasásával. Tegnap óta viszont hiába próbálom ezt, folyamatosan azt írja, hogy csak úgy tudok QR kóddal belépni, ha a gépem és a telefonom azonos hálózaton van. Ezt viszont nem értem, mert azon van (ahogy eddig is), hiszen az otthoni router adja a netet a gépemnek is, meg Wi-Fi-n a telefonomnak is. Ezidáig ez nem volt probléma, most meg már csak úgy érem el a gépem, ha e-mail / jelszó használatával bejelentkezem. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet a gond?
-
IT user
tag
Erre valakinek ötlete?
-
petya2012
őstag
Üdv mindenkinek
Azt szeretném kérdezni,hogy valahol találok-e valami leírást mit és hogyan lehet beállítani nova launcherben?
köszi
-
crok
Topikgazda
-
makoss
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oké, köszönöm!
-
-
makoss
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
-
oszi666
őstag
Sziasztok,
Telekomos Honor 20-on neha a gmail app "beragad" es nem szinkronizal csak amikor megnyitom az appot. Napjaban parszor elofordul es eleg idegesito.
Az osszes energiatakarekossagi bizbaszt kikapcsoltam, futhat a hatterben nyugodtan szoval nem ertem megis miert csinalja.
Volt mar cache torles ujratelepites minden. Van valami otletetek? -
makoss
veterán
Üdv!
Az Android messengeren merre lehet kikapcsolni ezt az önkényes szöveg módosítót?
Idegesít, hogy a leírt szöveget átírja, van amikor csak akkor veszem észre, mikor már elküldtem az üzenetet -
IT user
tag
Sziasztok!
Aquamail kérdés: ma sürgősen szükségem lett volna arra, hogy a vállalati Outlook levelező beérkezett mappája alatt létrehozott almappák egyikét lássam a telefonomon. Eddig ezt meg tudtam tenni, az egyik ott is van, viszont ma ez nem sikerült. A beállításokban a mappák kezelésénél elindul fent a színes csík, vagyis úgy tűnik, hogy próbálja szinkronizálni a mappák listáját, de nem jelennek meg. A szerver beállításainál az egyéb mappák megjelenítése opció is engedélyezve van.
A hivatalos Aquamail fórumokban nem találtam ilyen témát, Google sem tudott segíteni.
Aki használ ilyet, annak működik? Mi lehet a hiba? -
F.E.K..
senior tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Hát, végül is igaz, az akku nem aggaszt túlzottan (hetente mondjuk rá kell rakni a töltőpadra, de ez még elviselhető számomra). Valójában a többi erőforrás használat sem aggaszt, azért vettem adott specifikációval készüléket, hogy kiszolgálja az igényeimet, némi szerencsével jó pár évig.
Persze most is a föld erőforrásait pazarlom ezzel a post-tal is, ennyivel több erőforrást használ a PH szervere is, és annak a készüléke is (legyen mobil vagy asztali/notebook/tablet, stb.) emiatt fogyaszt többet... nem is szólva annak a plusz terheléséről, aki éppen ezt olvassa... +1 kifli/csoki/kávé legalább ez is...
-
beers
addikt
Sziasztok!
Valaki esetleg tud jól bevált endoscope alkalmazást, ami nem tölteti le a fél internetet és nem okádja a reklámokat?
Köszi

-
Per Me
tag
válasz
Csaincsa
üzenetére
Én a Carspot Ready-t használom autóhoz.
-
válasz
F.E.K..
üzenetére
A hely is erőforrás és egyre kevesebb van belőle a Földön. Egyébként az android rendszer alap filozófiája, hogy kitölti a rendelkezésre álló erőforrásokat, mondván azért vannak, hogy kihasználjuk őket. Nagyjából fogalmunk sincs, hogy mit, mikor indítgat el, még ha nem is használjuk. Ezt ugye ki lehet kerülni az ilyen appok fagyasztásával, de nem hinném, hogy ez a fajta hozzáállás (elfér az) foglalkozna az ilyesmivel. Egyébként a nem használt appok frissen tartása is erőforrást emészt fel. Továbbá a több memóriához jellemzően erősebb proci dukál, tehát alapból nagyobb lesz a fogyasztás, nagyobb akksi is kell.
-
F.E.K..
senior tag
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Aki használja aktívan az Ymusic appot, azoktól kérdeznék.
1, Van-e lehetőség arra, h a Download managerben levő letöltött videók sorrendjén változtassak vagy lejátszási listába tegyem őket? Se egyszeri, se hosszan nyomásra ilyen opciók nincsenek. Play-re meg azt játssza le, amire kattintottam, holott van a mappában sok videó rajta kívül.
2, Van-e lehetőség arra, hogy a Library/Playlists-ben létrehozott saját Lejátszási listába betegyem ezeket a videókat? Ott ha belekattintok, egy Reload gomb van, hosszan nyomva meg semmi opció nem jön fel.Galaxy S10e, Android 11, ymusic 3.7.2.1132
-
Csaincsa
újonc
Sziasztok!
Egy olyan app-ot keresek, ami automatikusan bekapcsolja a "Mobil hotspot"-ot, amiikor a telefon egy meghatározott bluetooth eszközhöz kapcsolódik. -
lovi27
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Állítsd a pluginban: Encoding (codepage) of file names: UTF-8
-
cidalain
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Vigyázz, ez félrevezető, az alkalmazások között nálam ott van egy csomó android cucc, mint com.android.anyámkínja, meg com.miui.akármik, com.qualcom.csudatudjami ezek tényleg 100 felett vannak.
Nekem 51 van fent (meglepődtem, kevesebbre gondoltam), de ezek egy része gyári app, amit nem tudok leszedni, vagy fent van de szökőévente használom. Ok ez most az otthoni tablet. Telón azért lehet nekem is több van. -
tonyrulez
őstag
válasz
gezatata
üzenetére
Nem szeretnék mentegetni, nekem elegendő a tiszta telepítés Play-ből.
#154829 seger #154830 Dr.NX: Ott viszont elég rendezetlenül vannak, hiába teszem akár időrendi sorrendbe is. Aztán ha végigpipálom tuti kihagyok valamit.
#154831 mobilizmo: Ez szintén backup-ból tudja visszaállítani, de nem akarom lementeni.
#154833 cidalain: Nekem sem, gyors összeszámoltam, ezért van a launcherben kint szépen kategorizálva 15db mappában 97db app, plusz még egy tucat ami önmagában van kint. Meg sok olyan van amit nem teszek ki, mert vagy közvetetten használom (Tasker, munkaidő app, FolderSync, stb). vagy "jó ha van" de nem használom csak ha a szükség kívánja (E-Kárbejelntő, EESZT, Hello Bringás, OBD Doctor, stb).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Sorry, de akkor aki ezt ajánlotta és/vagy ezt használja itt, akkor neki nem jelentkezik ez a kriksz-kraksz karakteres malőr a másolás során? Mert pl. akkor a Total Commander SFTP Plugin-ban / beállításaiban kel keresnem a hibát és nem a Server app-ban... Mert akkor megyek át oda.
-
F.E.K..
senior tag
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Ha rá venném magam az esetleges telefonnal történő fizetésre /ami elég ritka dolog lenne/, mi kell(ene) hozzá? Simple használatban van és aktívan használom is. Biztonsági oldalról szükség van bármire is?
Köszönöm -
punky10
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
Nekem is 100 felett van a telepített alkalmazások száma.Telefonról telefonra viszem a már megszokott,vagy már egyszer használt appokat.
Erre jó példa a Madárhatározó.A mostani telómon még egyszer sem indítottam el,de rátelepítettem.Mert tuti akkor lenne rá szükségem,amikor nincs,vagy nagyon gyenge a NET.Erre már volt példa...Igaz,abba sem haltam volna bele,ha nem tudom felismerni az adott énekesmadarat...
De ha adott a lehetőség,használjuk ki.A telóm 8/256-os,nem ettől fog belassulni..
-
GEPESZ66
veterán
Az F-Secure Chrome böngésző alatt véd az adathalász oldalak ellen?
-
válasz
tonyrulez
üzenetére
Ez valami hasonlót tud: Apk installer.
Rossz hír neked, hogy egyszer meg kell csinálni manuálisan.
Egyébként szerintem van értelme ilyenkor végig nyálazni mindent, mert az emberek többsége hajlamos minden appot (is) berántani, aztán soha az életben nem használni. -
szemy94
senior tag
Üdv!
Office app-ban szerkesztgettem napi szinten 1 táblázatot, tegnap este még jó volt, ma reggelre 0 byte méretű lett, felhőbe nem volt mentve, az office androidon csinál valami mentést, vagy elfelejthetem? -
tonyrulez
őstag
Van olyan alkalmazás/egyéb megoldás, amivel egyszerre tudok nagyon sok alkalmazást Play-ből feltelepíteni? SwiftBackup és társai nem játszanak, mert mentésem nincs, új telefonra szeretnék sorbaállítani 178db app feltelepítését. Egyszer már eljátszottam telefonon egyenként rákeresve Play-en és telepítést indítva, nem volt élvezetes. Jó lenne ha a listát előre össze tudnám állítani (akár PC-n, az még könnyebb lenne), aztán ez alapján indítani a telepítést.
-
HoTaZo
addikt
válasz
efi99
üzenetére
Csak azért jeleztem, hogy ezeken a beállításokon van, mert nem állítottam át, mivel azt se tudtam, hogy lehet.
Persze, szívesen rápróbálok, csak azt is áruld el kérlek, hogy ezt melyik beállítással (ne feledd, jópár vagonnal előttem vagy a droidok használati, beállítási képességének vonatán!
) -
efi99
őstag
válasz
seger
üzenetére
Annyi változik, hogy a neveknél megjelennek (választhatóak) a telepített videohívó alkalmazások ikonjai is, de újabb választható gomb valóban nincs a gombrácshoz.
Megpróbálhatod kérni a fejlesztőtől a fórumán, bár nem erőssége a válaszolás, az új sztringek miatt is mindig rágni kell a fülét, hogy tegye be a fordítóba. (most is van benne vagy 5-10 lefordítatlan régóta emiatt) -
efi99
őstag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Hát, sötét képernyőn nem frissítgetem, mert nincs mit nézni, bár kétségtelen, hogy akkor nagyobb eséllyel vár feloldva a helyes érték, a másik kapcsoló meg ugye nem befolyásol semmit.
Nekem is alapértelmezetten van, megtennéd, hogy rápróbálsz arra, hogy mi van 5 mp-es frissítéssel (nyilván mozgásban lehetne tesztelni és egy olyan paraméterrel, ami gyorsan változik pl sebesség vagy pontos koordináta).
Végül is frissítget most, de olyan lusta formán, közvetlenül feloldás után talán jó is, de ha fel van oldva hosszan, menet közben biztos, hogy többet vagyok 1 percnél olyan helyen, ahol már egyértelműen váltania kéne (lakott terület pl), mégis hosszú percek után teszi meg, pedig adatkapcsolat is van.
Nem értem miért olyan nehéz ezt elegánsan megoldani, egy végletekig lecsupaszított navigáció is tudná, hiszen azok 1 mp-ként olvasnak, itt miért nem lehet szépen csöndben hiba nélkül egy beállított időközben ciklikusan lekérni és átfordítani településre? Sőt mi több, ha lenne offline térképe is, akkor adatkapcsolat sem kéne ehhez. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok, de akkor a Vanced frissítés ugrik, mert tuti nem fogja megint az összes alkalmazás engedélyét állítgatni...

-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az a baj hogy amit akarsz az max. Xposed-al (LSPosed + XprivacyLua) tudnám elképzelni hogy megoldható mert ha API szinten engedted akkor ott már máshogy nem lehet belenyúlni..
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
A két telefonon minden verzió egyezik, megnéztem.
(Nyilván a 9 Pro és nálam a Max 3 más. Nálam pl még augusztusi a gmail, mert akkor voltak vele értesítési gondok.) -
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Erre valaki?

-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok.
De csak nála nem működik, mindenki másnál jó a családban (mindeniknél ki van kapcsolva
).
Lányomnak is ugyanilyen telefonja van. -
-
zeon.hu
nagyúr
Asszony a Redmi Note 8T-jén nem tud gmail csatolmányt megnyitni, letölteni vagy küldött levél esetén csatolni semmit.
Illetve tud, csak nem történik semmi...Rendszeralkalmazások között töröltem a 2 "letöltés" app adatait (kényszerített leállítás opció nincs), de nem segített.
Ötletek? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Visszatérve ide (sajnos muszáj). Valami mégsem stimmel. Ugye Total Commander-el másolom az SFTP plugin-al a file-okat a Tablet-re, amin ez az SFTP server van fent, de sok file nevében (pl. PDF-ek és DOC-ok), amik eredetileg magyar ékezetesek, a másolás után a Teblet-en kriksz-kraksz karakteresek lesznek. Próbáltam átállítani a TC-ben a System-et UNIX-ra és a kódolást UFI-re, vagy Eastern European-ra, de nem segített. A Server progiban semmi erre vonatkozó beállítás nincsen, akkor most mi lehet a gond, hogyan tovább? Mert ez így biztos nem lesz jó nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Egyszerű használattal meg soha nem omlik össze a rendszer és nem lehet sirdogálni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)